Bun găsit, dragilor! Așa cum v-am obișnuit, împart cu voi  toate poveștile: frumoase, cu final fericit, vesele sau mi puțin, chiar și pe cele triste. Povestea de astăzi este una care începe cu o dezvăluire: Muzica – altă părticică din ființa mea.

 

Muzica - altă părticică din ființa mea

Cuprins

Muzica – altă părticică din ființa mea

Dincolo de plăcerea ascultării, într-o anumită perioadă a vieții am fost la un pas de a porni pe drumul unei cariere în muzică. Probabil că drumul meu era clar stabilit (alt)undeva și trebuia să se deruleze exact așa cum s-a derulat. Deși nu am mai urmat studii de specialitate, nici nu m-am îndreptat spre aceasta, muzica mi-a atins mereu sufletul cu aripa sa. Am iubit și am trăit cu muzica în gând, în suflet și pe buze, m-am bucurat de fiecare oportunitate oferită pentru descoperirea marilor talente.

Am fost dispusă la sacrificii de ordin personal, material, în favoarea fiecărui concert, abonament sau spectacol de muzică. Muzica bună, de calitate, indiferent de gen. Cel mai probabil, educația și puținele ore de specialitate, mi-au impus un anumit standard. Sau, poate că rădăcinile mele se întrepătrund undeva, într-un punct cu ale marilor  Enescu, Porumbescu … Dar, nu sunt sigură de nimic și, nici nu cred că are importanță acest lucru. Ce vreau să spun, este că muzica face parte din mine și bucuria cu care o ascult, trăirile prin care trec sunt balsam. 

Festivalul George Enescu

Tocmai de aceea, să pot participa la concertele Festivalului George Enescu a fost o dorință atât de mare și intensă încât a trebuit s-o las puțin deoparte. Altfel, toate dorințele mari, nu (mi) se pot împlini. După ce înțeleg că trebuie să mă detașez un pic, să las dorința să-și tragă sufletul, aceasta se împlinește. Nu contează cât timp trebuie să treacă, ci, doar că împlinirea vine cu siguranță. Și, așa s-a întâmplat și cu dorința mea legată de Festivalul George Enescu. 

 

Muzica - altă părticică din ființa mea

 

Povestea s-a desfășurat de parcă a fost scrisă de un condei foarte bun. Oana este o  prietenă pe care am întâlnit-o (cum altfel?!) mai întâi online. Întâlnindu-ne la evenimentele din ultimele luni, ne-am cunoscut mai bine și am schimbat impresii, informații, offline. Așa am ajuns și la subiectul Festivalul George Enescu care se va desfășura în București, în perioada 31.09.2019  22.09.2019.

Dorința mea care stătea la ”dospit” s-a împlinit sub form unei acreditări ca blogger la festival. Cum să primesc astfel de veste, dorință împlinită dacă nu împărtășind-o  cu cei dragi și cu voi, prietenii mei?!?

Am mai spus-o și o repet: atunci când crezi suficient de tare în visurile tale, ele se împlinesc. Și când se întâmplă asta, nu păstra bucuria doar pentru tine. 

Până data viitoare, investiți în visurile voastre! 

 

UniquebyMM

Rate this post