Bun găsit! Cum spuneam, viața este foarte generoasă cu noi și, pe cuvânt, am simțit asta din plin. De la încercări de tot felul, la reușite și bucurii, la surprize absolut spectaculoase și plăcute. Și pentru că este zi aniversară, de acestă dată nu am de gând  să vă indispun cu povești triste. Astăzi, nici eu nu mai sunt tristă (mi-am învățat lecția), am schimbat starea și transform fiecare lucru, gest, oricât de mic, în bucurii. Cam despre asta este vorba în postarea ce urmează.  O aroganță: m-am înscris la SuperBlog

O aroganță: m-am înscris la SuperBlog

Știu, tot online-ul este plin de anunțuri cu sosirea toamnei! Dar ce poți face dacă chiar a venit?!? :) Ce vină am eu, dacă septembrie e luna începutului de toamnă și una plină de semnificații pentru mine?!? Evident, niciuna! Iau lucrurile așa cum sunt și fredonez încet “Adio, pică frunza/ Și-i galbenă …”. Ca mine, la gândul că mai adaug un an la bucata mea de viață. Dar, oricât de mult mi-ar plăcea galbenul, îl prefer în vestimentație. Obrajii îmi plac îmbujorați de emoție, bucurie și, adrenalină. 

 

O aroganță: m-am înscris la SuperBlog

 

V-ați prins despre ce îmi bat eu gura, pardon, scriu eu aici? Cred că da! Dacă nu, limpezesc eu lucrurile: am hotărât ca de ziua mea să (mai) fac o “aroganță”. După ora 24, mă înscriu în ediția de toamnă a celei mai longevive competiții blogosferice din România, SuperBlog 2019.

Se vorbește prin lumea bloggerilor, că odată intrat într-o ediție a concursului, te prinde microbul acestuia și nu mai scapi de el. Habar nu am dacă e valabil și în cazul meu, dacă sunt contaminată sau nu. În mod cert însă, este o tentație foarte mare, căreia nu i-am rezistat, nici de data aceasta. 

Să nu mai lungesc vorba, am hotărât, așa rămâne. Va fi o toamnă plină, intensă, provocatoare, colorată. Așa cum îmi place mie să fie toamna, anotimpul în care simt că trăirile sunt mult mai puternice, mai dinamice. Anotimp care pentru mine are semnificații și încărcătură aparte. Pentru toate acestea, am nevoie de voi. Să  îmi fiți aproape, să mă susțineți, să mă trageți de mânecă sau de urechi, atunci când este cazul.

La final, vă cer îngăduință și răbdare, cu mine și articolele ce vor fi înscrise în competiție. Cunoașteți deja pretențiile sponsorilor, diversitatea subiectelor și, mai ales, exigența juriilor. Dacă mai punem la socoteală termenele limită și inspirația, dăm de un cocktail numai bun de digerat. Date fiind toate acestea, vă întreb pe voi: am nevoie de ajutor(ul vostru), au ba?

 

Până data viitoare, petreceți timp de calitate și bucurați-vă de toamnă, cu toate ale sale!

 

UniquebyMM

Rate this post