Bun găsit! Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior! Anul 2019 se apropie de final iar 2020 așteaptă să ia startul. Probabil că acesta va fi ultimul articol al anului 2019 sau, poate primul din 2020. Depinde de voi, prietenii cititori cum vă gestionați timpul pentru a deschide linkul acestuia. Indiferent de moment, pun aici câteva opinii în speranța că vă vor fi de folos. Atenție, pentru asta însă, (a vă fi de folos) va trebui să vă faceți puțin timp înainte de petrecerea dintre ani.

Dar, înainte de a trece la subiectul propriu zis, vreau să mă înclin în fața voastră, și să  vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați citit gândurile, poveștile. Mulțumesc pentru fiecare comentariu, încurajare sau critică constructivă. Vă aștept cu aceeași disponibilitate și sinceritate în 2020, an care să ne găsească sănătoși, inspirați, prosperi, voioși și să înzecească toate acestea pe parcursul său.

 

Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Buuun. Și acum, să trecem la treabă! A sosit momentul să povestesc, de fapt să exprim câteva opinii  despre produsele primite din partea prietenei mele, Norla (Tenerife). Mulțumesc, gracias, thanks! Mi-a dăruit produse de la brandurile Dior, Guerlain și Lancôme, dar am ales …?!?

Propun să încep cu produsele de la Dior, deoarece acestea au fost primele puse la treabă. Deoarece simt întrebarea care vă stă pe vârful limbii, gata-gata să o rostiți “de ce Dior?”, vă satisfac eu curiozitatea. Mărturisesc că nu am făcut-o din snobism ci din pură curiozitate. Partea practică și pragmatică a ființei mele mă ajută să mă adaptez foarte repede și bine oricărei situații.

Astfel, când “timpul (înseamnă bani)” nu-mi permite să folosesc produse renumite, mă folosesc de cele naturale. Asta nu înseamnă că atunci când auzeam de branduri/case renumite nu-mi doream să le am, să le folosesc. Așadar, am vrut dacă vreți, un fel de autoconvingere a faptului că acestea sunt grozave, nemaipomenite, așa cum auzeam.

Brandul Dior

IMG 20191119 152222 Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Perfumes.es magazin

Se știe că în 1946, anul în care  Christian Dior a creat casa de modă, a făcut-o imaginându – și feminitatea într -o nouă lumină, o feminitate absolută. Privind cum stau lucrurile acum, Casa Dior a reușit ca de la rochii și accesorii, de la parfumuri la produse cosmetice, produse de îngrijire a tenului și makeup să ofere femeilor o frumusețe aparte, modernă, strălucitoare, sublimă chiar.

Prin urmare, cine nu și-ar dori să adauge măcar un strop dintr-o astfel de frumusețe? Recunosc, eu mi-am dorit! Și îmi doresc să am parte de acest strop și la petrecerea dintre ani! Iar pentru că nu sunt egoistă, vă doresc și vouă la fel!

Mai fac o singură mențiune și apoi trec la povestea produselor testate. Vreau să subliniez că nu mă erijez în specialist, cosmetician, makeup artist, și așa mai departe, ci exprim doar opiniile proprii în urma folosirii produselor.

Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution Age-Delay Resurfacing Water

IMG 20191230 205540 Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Dior Capture Youth New skin effect

Loțiunea pentru ten New Skin Effect Enzyme Solution reprezintă prima etapă din ritualul de îngrijire în obținere unui ten tânăr. Folosirea loțiunii permite eliminarea celulelor moarte ale pielii și estompează imperfecțiunile de suprafață cu ajutorul enzimelor naturale exfoliante din papaya, combinate cu puterea irisului antioxidant .

Loțiunea poate fi utilizată în fiecare zi dacă se dorește o revigorarea tenului.  În acest caz, tenul se tamponează cu un disc de bumbac îmbibat cu loțiune sau direct pe față cu ajutorul degetelor. 
În cazul în care tenul este lipsit de strălucire, loțiunea poate fi folosită ca mască. Se îmbibă discuri de bumbac cu loțiune și se lăsă 10 minute pe față.

Rezultatul. Loțiunea limpezește și revigorează instantaneu pielea. Folosită zi de zi, am observat că tenul este hidratat în profunzime, lăsându-l catifelat și proaspăt. Semnele vârstei par estompate, tenul păstrează un aspect mai tânăr pentru mai mult timp. New Skin Effect Enzyme Solution oferă senzația plăcută a apei care fuzionează imediat cu pielea. Mi s-a părut ca tenul meu este luminos și suplu. Pregătită astfel, pielea tenului este mult  mai receptivă la serumurile Capture Youth care urmează a fi aplicate.

Serul facial Dior Capture Youth Glow Booster

Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Dior Capture Youth ser & crema

Este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. Adevărat concentrat de strălucire, serul de la Dior oferă pielii toate avantajele prunei de Murunga („Kakadu Plum”). Având o concentrație de 100 de ori mai mare de vitamina C decât portocala, aceasta ajută la purificarea tenului.
Îmbogățit cu Iris antioxidant, serul este conceput astfel încât să respecte pielea, cu un conținut în proporție de 80%* din ingrediente de origine naturală. Are o textură extrem de fluidă, fină dar energizantă oferind tenului o strălucire naturală. Tocmai de aceea, putem spune ca serul oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Cum am folosit eu serul Dior Capture Youth Glow Booster: Am aplicat o cantitate potrivită de ser, tapotând cu vârful degetelor, pe pielea curată pe față, gât și decolteu. Observația mea ar fi că este ideal pentru tenul stresat, tern, obosit. De asemeni, acționează asupra imperfecțiunilor aflate în textura pielii și conferă tenului luminozitate și uniformitate (efect împotriva petelor pigmentare). Testul suprem a fost dat la diferența de fus orar și rezultatul a fost uimitor.

Serul Glow Booster este recomandat tuturor tipurilor de ten și  împreună cu Capture Youth – crema, scoate la iveală calitățile ideale ale pielii. 

Crema Capture Youth new-skin effect

Crema Capture Youth new-skin efect este crema anti-age, antioxidantă cu efect new-skin. Infuzată cu o tehnologie care favorizează reînnoirea celulară blândă, cu iris antioxidant și vitamina B3 , crema maximizează puterea antioxidantă a pielii. Astfel, ajută tenul să-și păstreze și să-și consolideze potențialul de tinerețe, eliminând în același timp imperfecțiunile de suprafață. Noua cremă -gel permite difuzarea progresiva a ingredientelor active de origine naturală, obținându-se o îmbunatățirea a texturii pielii. De asemeni, alături de vitamina B3 revitalizantă, oferă o exfoliere blândă a pielii și efectul new-skin iar irisul antioxidant completează acțiunea anti-oxidanta în profunzime, stimulând glioxalaza.

Utilizare se poate face în 3 feluri:

Se aplică prin suprapunere (layering) cu serumurile folosite zilnic înaintea de Capture Youth sau,  pentru o aplicare mai rapidă se adaugă 2-3 picături de cremă direct pe o spatulă. Al treilea mod de folosire,  tratamentul intensiv: zilnic timp de o lună în cazul unui ten foarte stresat.

Opinii: Din prima săptămână de folosire semnele de oboseală s-au estompat, tenul pare ca face față mult mai bine agresiunilor. Am obținut un ten neted, uniform, luminos și energizat. Textura cremei se absoarbe foarte repede iar tenul meu a căpătat un aspect radiant, cu aspect tânăr. Tenul este fin, zi de zi semnele vârstei par vizibil încetinite. M-am simțit încrezătoare, atrăgătoare, mai sigură pe mine.

Capture Totale Dream skin Care & Perfect

IMG 20191230 205707 Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Dior Capture Totale dream Skin

Produsul de îngrijire este o emulsie care poate recrea o piele cu aspect perfect. Dior reinventează Dreamskin și pentru prima dată, tenul arată spectaculos, radiant. Formula nouă oferă pielii imediat după folosire un aspect impecabil,  corectează și o transformă în mod vizibil. După fiecare zi de utilizare ( 7 -28) petele și roșeața se estompează, iar vizibilitatea porilor pare să scadă. Pielea este fermă, netedă și uniformă, devenind luminoasă și frumoasă, datorită acțiunii anti-îmbătrânire și efectului corector al celulelor stem.

Textura fină, rafinată și gradul de absorbție ridicat, lasă pielea plăcută la atingere, cu un miros plăcut și proaspăt. Se aplică pe pielea curată și uscată a feței și gâtului și poate fi utilizat pentru toate tipurile de ten.

Dior Backstage Face & Body Primer

IMG 20191230 210849 Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Dior Backstage Face & body Primer

Ce spun specialiștii?

Dior a creat prima sa linie de machiaj profesional, o colecție de produse esențiale makeup artiștilor. Inspirată de energia din culisele defilărilor de modă linia cuprinde nuanțe potrivite oricărui tip de ten în texturi exclusive și modelabile. Dior Backstage Face & Body Primer este arma secretă a makeup artiștilor pentru a crea instant un ten impecabil. Cu ajutorul ei, imperfecțiunile sunt estompate, tenul arată mai luminos și mai uniform iar rezistența machiajului este îmbunătățită. De asemeni, este prima bază de machiaj universală, cu efect instant de umplere, netezire și amplificare a luminozității.

“Am cautat să recreez efectul obținut în culise, atunci când tenul modelelor este masat înainte de aplicarea machiajului. Aceasta bază de machiaj cu efect de umplere, netezire și hidratare imită această acțiune și acționează precum un amplificator al luminozității, un adevarat wake-up make-up.  A spus Peter Philips, Director de Creație și Imagine al Dior Makeup.

Ce face:

Ten uniform și luminos, înfrumusețat în mod natural Fondul de ten rezistă toată ziua. Reduce vizibilitatea porilor pana la 45%.

Estompează roșeața și imperfecțiunile.

Matifiază tenul pe toată durata zilei.

Oferă luminozitate instantă tenului.

Hidratare 24H. Concentrație ridicată de glicerină. Unt de shea.

Ten matifiat pe toată durată zilei: Pudre matifiante. Fondul de ten rezistă pe toată durata zilei. Textura fină, non-uleioasă. Fuzionează cu tenul.

Luminozitate universală: Micro-pigmenți ce reflectă lumina. Pudre pigmentate ce înfrumusețează tenul. Ideal pentru toate tipurile de ten.

Cum îl folosim:

1. Aplicăm baza de machiaj după ritualul de îngrijire și înaintea machiajului folosind mișcări delicate ale degetelor și masând tenul. Efectul de retuș este imediat, iar pielea devine netezită.

2. Pentru a înfrumuseța tenul în mod natural, Face & Body Primer poate fi utilizat singur, fără fond de ten, pentru a estompa imperfecțiunile și a uniformiza tenul. Pielea devine mai plină și mai hidratată.

3. Pentru un machiaj cu rezistență îndelungată, aplicați baza înaintea fondului de ten: textura sa fuzionează cu tenul pentru un rezultat impecabil și rezistență fără cusur.

Dior Backstage face & body foundation

Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Dior Backstage Face &body Foundation

Fondul de ten Dior Backstage Face & Body este arma secretă utilizată de echipa de make-up artiști Dior pentru crearea unui ten impecabil, cu un rezultat profesionist, instantaneu. Oferă o acoperire adaptabilă, de la un rezultat natural și luminos, până la un rezultat cu acoperire mare. Dior Backstage Face & Body Foundation este testat și aprobat în proporție de 100% de către echipa profesionista de make-up artisti Dior*. Cu textura sa fluida și efectul de „second skin”, acest fond de ten ultra adaptabil oferă o intensitate personalizată.

Îmbogățită cu pigmenți de înfrumusețare, formula conferă o luminozitate absolut naturală, atât în viața de zi cu zi, cât și în fața camerelor profesioniste. Formula rezistentă la apă Dior Backstage Face & Body Fondation creează pe piele o peliculă invizibilă care rezistă și în cele mai dificile situații. 

Datorita celor 40 de nuanțe, care includ 16 intensități și 6 tonuri, noul Dior Backstage Face & Body Foundation este potrivit pentru toate nuanțele de ten.

„Este produsul meu cheie. Mi-am dorit 16 intensități diferite, dar mai ales 6 tonuri de piele: roz, măsliniu, galben, bej etc… În total, 40 de culori care să le permită tuturor femeilor să găsească nuanța cea mai apropiata de tenul lor”.  Precizează Peter Philips, Director de Creație și Imagine Dior Makeup.

Utilizare:

Acoperire naturală Se aplică un singur strat de fond de ten, prin tapotare delicată cu vârful degetelor și masare a feței.

Acoperire medie: Se aplică 2 straturi cu ajutorul pensulei Light Coverage Foundation Brush No. 11, dinspre centrul spre exteriorul feței.

Acoperire mare: Se aplică pana la 3 straturi de fond de ten, cu mici mișcări circulare.

Frumusețe strălucitoare, modernă, sublimă cu Dior

Pentru petrecerea acestui Revelion, 2020, eu am ales produsele Dior. Îmi plac sincer! Îmi dau o stare, o frumusețe aparte, exact cum și-a dorit Casa Dior: modernă, strălucitoare, sublimă. Îmi doresc și vă doresc cea mai reușită, minunată, fericită petrecere! 

 

Până data viitoare, să fim frumoși și sănătoși, voioși și buni!

La mulți ani iubiți!

 

UniquebyMM