Bun găsit prieteni! Cum mă pregătesc să întâmpin primăvara – special martie! Cu puțin noroc, primăvara (și calendaristic) se apropie fără ca iarna să ne fi dat mari bătăi de cap. Bineînțeles că suntem nerăbdători să înverzească și înmugurească pădurea, grădina, să se trezească totul la viață. Dar cele mai așteptate -bănuiesc că sunteți în asentimentul meu -, sunt zilele însorite și temperaturile prietenoase.

Că în viață nu se întâmplă toate așa cum ne-am dori sau cum visăm, nici planetele nu se aliniază conform calculelor noastre, știm deja. Dar, asta nu înseamnă să renunțăm, abandonăm planurile și programele pe care ni le-am stabilit, dimpotrivă, ele trebuie reactivate și reluate.

Cum mă pregătesc să întâmpin primăvara – special martie

Iată-mă făcând și trecerea la subiectul articolului de astăzi: pregătirile pentru primăvară. Vă amintiți desigur, despre faptul că aveam un abonament la salon și, cum nu am mai scris despre asta, v-ați imaginat că nu am ajuns. Exact așa cum spuneam în introducere, viața, planetele, ceva, nici nu mai contează ce, m-a împiedicat să-mi respect planul. Spre norocul meu însă, abonamentul are valabilitate un an prin urmare, am timp să recuperez. :)

Evident că sufeream și mi se părea ceva teribil de nedrept faptul că nu reușeam să ajung la salon. Dar, am reușit să pun toate lucrurile (problemele) în ordine, să le rezolv și într-un final să mă bucur de o ședință de frumusețe. Cu atât mai mult cu cât martie este la câteva zile distanță, mă privește practic de după colț și, nu doar că aduce primăvara și mărțișorul. Luna martie aduce cu ea evenimente și aniversări extrem de importante și prețioase pentru mine. Tocmai de aceea, îmi doream ca felul în care arăt să fie unul deosebit, pe măsura evenimentelor, începând cu aspectul părului.

Deși încercasem diverse recomandări oferite de voi, trebuie să fiu sinceră, ca de obicei și să vă spun că părul meu nu era prea fericit. Ba, chiar aș putea spune, fără nicio exagerare, că nu se afla în cea mai bună perioadă a sa. Îi lipsea strălucirea, culoarea proaspătă, forma, suplețea și aspectul mătăsos pe care îl avea cu peste 2 luni în urmă. Pe lângă suferința lui tot mai vizibilă cu fiecare zi care trecea, se adăuga starea mea, foarte asemănătoare.

Așadar, am reușit să ajung la salon, hotărâtă fiind să fac o schimbare, însă fără a ști exact ce anume. Oricum, îmi place și cred că așa este normal, să mă las pe mâna specialistului. Iar abonamentul la ISV Beauty Room l- am făcut  deoarece știam că aici sunt consiliată, și fusesem convinsă de profesionalismul întâlnit aici.

Cum mă pregătesc să întâmpin primăvara – special martie

Așa cum mă așteptam, părul meu a fost supus tratamentelor și procedurilor adecvate, iar eu m-am simțit minunat. Masajul, muzica, atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă, tratația, au darul de a te face să  te simți frumoasă, importantă, deosebită. Răsfățată mi se pare cel mai potrivit cuvânt, deși s-ar putea spune că mă repet. Îmi asum totuși riscul! :)

M-am lăsat pe mâinile pricepute și viziunea profesionistului, fără să știu ce se întâmplă pentru a fi surprinsă cu rezultatul final. Rezultat care mi-a depășit așteptările: atât culoarea cât și aspectul, forma, tunsoarea, m-au surprins într-un mod foarte plăcut. Dovada că nu m-am înșelat cu privire la specialistul, profesionistul care știe să pună alături, dăruirea, pasiunea și munca. Și bineînțeles, împreună cu produsele braziliene ( ISV are exclusivitate în România) grozave despre care v-am povestit.

Noul look

Noul meu look a avut efectul scontat:  nu doar sentimentul de încredere și starea minunată pe care mi-o dădea era de remarcat ci și expresia de uimire și zâmbetul de pe fața soțului meu. Punct lovit, punct ochit. Prima acțiune de pregătire pe care mi-o propusesem mi-a reușit. Urmează și altele, cu care vă voi ține la curent dar și alegerea cadourilor. Dar despre acestea și despre evenimente, aniversări și alte chestii, într-u articol viitor.

Mulțumesc Iulia! Pentru timpul plăcut petrecut la salon și, mai ales pentru munca și rezultatul final de care m-am bucurat. Abia aștept următoarea vizită (întâlnire) la salon! Ah, era să uit: într-o ședință viitoare mă voi bucura și de un make up profesionist. Cel mai probabil pentru una dintre petrecerile aniversare, dar cam atât vă pot spune pentru moment. Pot însă să vă recomand sincer să apelați la serviciile salonului despre care v-am vorbit, în măsura în care aveți posibilitatea.

Voi cum vă pregătiți pentru întâmpinarea primăverii? Simțiți nevoia unei schimbări de look? Mergeți la saloanele de înfrumusețare, vă răsfățați cu ședințe de hair styling, machiaj, masaj, etc? Cu atât mai mult cu cât martie este luna femeii și o astfel de ședință la salonul de frumusețe poate fi un cadou ideal.  Aștept răspunsurile, opiniile și recomandările în comentariile voastre.

 

Până data viitoare, fiți frumoși, importanți, deosebiți, încrezători și mai ales pregătiți pentru primăvară!

 

Mai multe detalii despre servicii, programări, produse etc. găsiți aici.

UniquebyMM

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Și, nu uitați să share-uiți!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0