Bun găsit! News: Evensys lanseaza portalul de marketing. Sunt mulți dintre voi care abia așteaptă cel mai mare eveniment social-media al fiecărui an, Webstock . Pe lângă acesta, nu mai puțin așteptate sau importante sunt și alte  conferințele organizate de Evensys. Deja am ratat unele dintre ele din cauza pandemiei Covid- 19 și ne gândim cu strângere de inimă la ce se va întâmpla în viitor. Dar, nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de deznădejde și neputință, atâta timp cât suntem sănătoși și beneficiem de tehnică avansată, inteligență și creativitate. Sigur, mai este nevoie de multe altele pe lângă acestea dar dacă pornim de aici, voința și acțiunea sunt detalii. Ce voiam să va spun, așa cum spune și titlul, am vești noi și bune! Imediat ce le-am primit m-am gândit că vor fi bine primite drept pentru care mă grăbesc să le împart.  Știrea am primit-o de la Evensys și aflați despre ce este vorba citind în continuare:

News: Evensys lansează portalul de marketing

unnamed 1 News: Evensys lansează portalul de marketing

Romania Back to Business

An de an ne bucurăm de Webstock împreună și abia așteptăm să ne revedem. Să sperăm că toată situația actuală va trece cât mai curând și că ne vom revedea la evenimente sănătoși și poate mai dornici de socializare.

Chiar dacă de mai bine de o lună stăm acasă, nu stăm locului. Pentru ca fiecare conferință Evensys – și mai ales Webstock – este o platformă de conținut cu multă inspirație și mult know-how, am lansat primul proiect editorial dedicat marketingului în vremea Covid-19. Portalul BacktoBusiness.ro își propune să găsească soluții și idei pentru comunitatea de business locală.

Te invitam să ne urmărești pe Romania Back to Business ai ne-am bucura mult dacă ai spune comunității tale despre proiectul nostru. Ne-am propus să ajungem la cât mai mulți oameni din Romania, să îi inspirăm și mai ales să îi susținem în campaniile lor de marketing, inclusiv în social media și pe bloguri.

Marketingul joaca un rol important în viața unei companii și nu numai.

Companiile care se promovează în vremuri dificile au de câștigat pe termen mediu și lung. Cele care încetează publicitatea își creează singure un handicap pe piață. Studiile arata ca 60% dintre companiile care și-au oprit reclamele pentru mai mult de 6 luni au înregistrat scăderi pentru cel putin un indicator al performantei brandurilor.

În același timp, publicul larg are nevoie de comunicarea și informarea companiilor în timpuri dificile. Oamenii sunt mai atenți acum la noutăți și petrec mai mult timp consumând media. În perioada aceasta, navigarea pe web a crescut pentru 37% dintre români, consumul de TV clasic pentru 27% dintre români, iar utilizarea social media pentru 30%.

Românii vor să simtă alături de ei brand-urile lor preferate. Sunt atenți la implicarea companiilor și le recompensează cu bunăvoință pe cele care sunt responsabile. Un studiu Kantar ne spune că doar 4% dintre români doresc ca brandurile să își oprească sau să reducă publicitatea, spre deosebire de 8% dintre consumatorii chestionați la nivel global.

Publicul așteaptă mesaje empatice, transparente și mai ales pe un ton liniștitor. La rândul lor, oamenii de marketing și antreprenorii au nevoie de informații utile pentru a crea percepții pozitive și legături puternice cu clienții lor. Cei care vor opri publicitatea vor pierde din share of mind. Cei care vor comunică prin conexiuni emoționale puternice și pe baza unor valori comune cu cele ale consumatorilor vor triumfa.

Echipa Evensys

Site-ul BacktoBusiness.ro este susținut de Kiss FM , Rock FM , Magic FM si recomandat de IAB Romania

Concluzie

În concluzie, dragi prieteni, informația este importantă dacă aceasta circulă și este folosită corect. Shă facem ca asta să fie posibil, împreună! Opinii și idei, în comentariile pe care le aștept de la voi.

Până data viitoare, share of mind!

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a prins bine știrea, mai poftiți!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0