Despre flori aș putea vorbi cu atâta drag cum vorbesc despre pasiuni, despre frumusețe sau despre viață, fără a epuiza subiectele. De ce? Pentru că le ador! Aș putea vorbi despre specii de flori rare sau comune, despre frumusețea lor, gingășia sau puterea lor. Aș putea povesti despre spectaculozitate, dar și despre flori decorative, flori comestibile sau despre semnificația și importanța florilor în viața noastră. Dar dintre nenumăratele subiecte am ales să povestesc despre flori comandate pe florărie online.

Cuprins

7 motive să comandăm pe florărie online

florărie - cutie & cadou

Când nu mai ai în buzunar decât doi bănuți, cumpără-ți cu unul o bucată de pâine, iar cu celălalt un crin. (Proverb chinezesc)

Ce -ar fi viața fără flori? Poate că nu avem răspunsul exact, dar, cel puțin cei care le iubesc vor rezuma simplu: ar fi searbădă. Cu siguranță, florile reprezintă cel mai potrivit mijloc de a exprima dragostea, recunoștința, respectul sau prietenia. Ele pot transmite mesaje dintre cele mai diverse și sunt inspirație pentru poeți sau pictori.

Florile pot trezi sentimente frumoase și celor mai puțin sensibili! Nimic nu poate exprima mai bine un mesaj trimis unei persoane, decât un buchet de flori bine ales. De aici probabil vine și citatul ”florile sunt poeziile pământului” (Valeria Mahok).

Cum reușim însă să trimitem acești adevărați mesageri, când timpul nu ne permite? Sau, atunci când canicula este în toi, când regulile nu ne permit, traficul este un real infern și practic este imposibil de ajuns într-o florărie? Răspunsul este simplu: comandând pe florărie online. Simplu, la un click distanță, din confortul casei, biroului sau orice alt loc de pe planeta Pământ. 

44658302 338356350256348 3301734934611230720 n 7 motive să comandăm pe florărie online

Flori & florărie online

Cei care au ajuns măcar o dată pe blogul meu, știu că obișnuiesc să împărtășesc informații, noutăți sau experiențe care pot fi utile. Cei care sunt la prima vizită, află acum. Așadar, astăzi vorbesc despre experiența mea cu flori de pe florărie online Florăria de Vis.

Familia îmi cunoaște dragostea și pasiunea pentru flori, dar și cât de mult îmi plac surprizele. Astfel, primesc din partea lor, flori din toate categoriile. De la flori deosebite și interesante, la flori de câmp, de grădină, aranjamente sau plante în ghiveci.

Fiecare floare sau buchet reușesc mă surprindă și îmi creează o bucurie, greu de exprimat în cuvinte. Dar cel mai frumos și inedit moment a fost cel în care, am primit un imens buchet de lalele, prin curier.

Experiența

Poate vă veți întreba de ce a fost atât de surprinzător și inedit. Ei bine, deoarece, de la băiatul care a adus buchetul, la cutia în care era ambalat, la vaza, florile și mesaj, totul a fost impecabil. Și-apoi, doza de mister și suspans ce au plutit deasupra (și în mintea) mea, până am aflat ce, de unde, de la cine etc.

florărie - buchet de trandafiri

Recunoașteți și voi că vi s-a întâmplat să cumpărați un buchet de flori, iar când ați ajuns acasă, odată puse în apă, florile s-au pleoștit. Mai ales florile sensibile, cum sunt și lalele. Și nu este neapărat din vina cuiva, ci mai degrabă este vorba despre un cumul de factori nefavorabili.

Recunosc, eu nu avusesem experiență cu o florărie online, până să primesc acest buchet. Poate de aceea m-au încercat atâtea emoții și atâta bucurie, încât ochii jucau în lacrimi de fericire. După ce curierul mi-a înmânat cutia și mi-a transmis elegant urările, cei câțiva metri până în casă mi s-au părut kilometri.

Surpriza

Inima îmi bătea cu putere mai -mai să iasă din piept iar mâinile tremurau și ele, nereușind să desfacă ambalajul. Când am reușit și am scos buchetul de flori proaspete, legat cu o panglică elegantă, vă imaginați că am sărit în sus și mă bucuram ca un copil. Apoi, am scos vaza pentru buchet și mesajul extrem de emoționant. Am rămas fără cuvinte! 

26850570 175415896550395 2230533727408366590 o 7 motive să comandăm pe florărie online

Și nu era tot! În interiorul ambalajului era o cutie cu bomboane, dintre preferatele mele. Printre lacrimi am reușit să văd semnătura: copiii. Și totul se întâmpla în contextul acela atipic, când nu ne puteam vizita. Ce putea fi mai emoționant, mai surprinzător și mai inedit de -atât?

Florile se dăruiesc încă din cele mai îndepărtate timpuri. Ele au reușit să deschidă inimi, poate uși și căi aparent inaccesibile. Acum însă, când timpul pare să zboare, problemele și grijile ne copleșesc, inspirația nu e mereu de partea noastră, alegerea unui buchet potrivit, pare misiune imposibilă. Doar pare, deoarece, soluții există: florărie online. 

De ce să comandăm prin florărie online

Florăria online este locul în care specialiștii în domeniu ne oferă consultanță și sprijin în alegerea celui mai reușit buchet sau aranjament. Oameni pregătiți în domeniul floral știu să aleagă florile și cadoul potrivite fiecărei ocazii și fiecărei persoane care urmează să le primească. Trebuie să lăsăm profesionalismul să-și spună cuvântul, pentru că, oricât ne-am dori, nu suntem pricepuți în toate. 

44269429 336510137107636 107111008278937600 n 7 motive să comandăm pe florărie online

Alte 7 motive să comandăm pe florărie online

Florile oferite sunt proaspete, arată foarte bine, sunt ambalate și transportate cu grijă.

Ajung în cel mai scurt timp posibil la destinație, cu garanția calității produsului.

Prețurile sunt mici, accesibile oricărui buzunar 

Transportul în București este gratuit; Plata se face direct cu cardul

Comanda poate fi urmărită de la lansare până la destinație

Putem comanda de oriunde din țară, dar și trimite în orice oraș. În acest caz, cu un cost suplimentar. 

Câștigăm timp pe care îl putem petrece în mod plăcut

În plus, florărie online oferă posibilitatea alegerii unui cadou, pe lângă florile pe care le vom dărui. Fără efort în plus, fără alte bătăi de cap, rezolvăm totul într-un singur loc.   

La final

Florile ne înfrumusețează viața și nu e nevoie de ocazii speciale pentru a le dărui. Fiecare zi poate fi o ocazie, pentru că fiecare zi merită trăită frumos. Pe mine m -au cucerit și recunosc, abia aștept zilele aniversare care sunt foarte aproape.

Voi ce părere aveți despre florăriile online? Ați avut experiențe sau ați apelat la serviciile acestora? Știați de Florăria online București Florăria de Vis? Aștept răspunsurile, ideile și comentariile voastre.

Până data viitoare, bucurați – vă de flori, în fiecare zi!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut, vă aștept cu articole interesante și despre:  sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să vă intereseze și:

Bilanț la jumătatea lui 2021 (Mid -year review)

Cum alin dorul de călătorii și vacanțe

Sursa: florăriadevis.ro

Sursa foto: facebook florăria de vis livrare flori București

Rate this post