Bun găsit, prieteni! Cine nu știe că iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente de pe pământ? Poate chiar din întreaga galaxie! Dar pentru asta trebuie să mai studiez, aprofundez etc.

Cuprins

101 trandafiri sau cadou cu livrare elegantă

Cum nu obișnuiesc să vorbesc decât din ceea ce știu și din experiențe proprii, mă limitez doar la Planeta Pământ. Aici, unde știu sigur că nu vom uita nicicând să iubim trandafiri(i).

trandafiri - cutie trandafiri okflora

Doar câteva zile ne mai despart de Valentine’s Day sărbătoarea iubirii. Împrumutată, e adevărat, dar vorba aceea, o sărbătoare în plus nu strică.

Și- apoi, vorbim despre sentimente frumoase și unice, ce contează că este o sărbătoare de împrumut? Dar apropo de frumos, de iubire, de sărbătoare și de cadouri, despre care am hotărât că plac oricui.

Bineînțeles că iubirea trebuie întreținută iar pentru asta imaginația ne este cel mai bun aliat. Fiecare dintre noi alege metodele cele mai bune pentru ca iubirea să nu se stingă.

Pentru a trăi emoția primului sărut, a primei declarații de dragoste. Iar un cadou bine ales cum este cel din trandafiri este metoda cea mai la îndemână și mai potrivită. 

IMG 3751 101 trandafiri sau cadou cu livrare elegantă

Ok Flora

Faptul că iubesc florile și ador surprizele (plăcute, desigur!) cred că deja nu mai reprezintă o noutate. Dar nu sunt sigură că v-am povestit ce plăcere extraordinară îi face soțului meu să mă surprindă cu cele mai inedite și spectaculoase aranjamente.

Din acest motiv îi las lui plăcerea de a alege și cumpăra florile. În același timp însă, am grijă să strecor informații despre cele mai bune oferte și servicii. Așa am procedat și de această dată când, cu multă prudență i-am povestit despre serviciile și ofertele OkFlora.

Trandafiri, lalele, frezii …

trandafiri

De ce? Pentru că magazinul online pe care tocmai l-am descoperit, oferă o mare diversitate de flori în aranjamente special concepute pentru sărbătoarea iubirii. Trandafiri roșii- simbolul iubirii, dar și al gingășiei și frumuseții desăvârșite-, lalele, frezii sau orhidee sunt câteva exemple.

Aranjate în cutii sub formă de inimă sau în buchete, florile reprezintă cel mai bun mesager al sentimentelor pe care vrem să le transmitem persoanei iubite.

Uneori, nici nu mai este nevoie de cuvinte, deoarece spectaculozitatea și frumusețea lor ne lasă fără cuvinte. Totuși, magazinul poate oferi gratuit și o felicitare cadoului ales.

IMG 4312klk 101 trandafiri sau cadou cu livrare elegantă

Livrare elegantă- București și Ilfov

Și dacă am ajuns la capitolul gratuități, i-am spus soțului meu (cred că e bine să știți și voi), că livrarea pentru București este și ea gratuită.

Ce m-a convins însă pe mine să îi sugerez subtil soțului despre Ok Flora a fost serviciul de livrare elegantă pentru București și Ilfov.

Mi- am și imaginat apariția curierului îmbrăcat în sacou roz, mănuși albe și papion, ținând în brațe cutia elegantă cu 101 trandafiri roșii. Pentru că exact asta înseamnă livrare elegantă. Nu-i așa că și vouă i s-ar umple inima de emoție și ați aprecia asemenea gest?

trandafiri - cutie inima cu trandafiri Okflora

Sincer, mie mi-a plăcut tare mult magazinul acesta și pasiunea oamenilor care se poate vedea în aranjamentele și cadourile pe care le pregătesc. Căci, sunt multe alte oferte cu idei de cadouri pentru ea, pentru el sau pentru amândoi.

Cadou pentru amândoi

Pur și simplu nu puteam să nu profit să-mi surprind la rândul meu jumătatea, cu un cadou pentru amândoi. Ei, haideți, nu fiți răutăcioși! Am luat în calcul și varianta în care nu mi-ar comanda flori (deși e greu de crezut).

Sau, să fiu și mai sinceră: îmi doresc și flori proaspete, dar și ceva care să reziste. Spre exemplu,  trandafiri criogenați.

Prin urmare, am comandat Căpșuni Glazurate, Moet Chandon și Trandafir Criogenat. Cu un cadou ca acesta, sigur vom reuși să desăvârșim sărbătoarea iubirii. Căpșuni, ciocolată, șampanie și trandafiri! Ce poate fi mai rafinat, mai potrivit pentru o zi ca aceasta?

trandafiri - cadou okflora

Un răsfăț binemeritat pe care ni-l oferim cu ocazia zilei îndrăgostiților. Căci noi, încă suntem îndrăgostiți și abia așteptăm să (ne) sărbătorim. Voi? 

101 trandafiri roșii

V-aș întreba ”cum stați cu dragostea?” Dar, mai bine vă recomand să vizitați magazinul online și să comandați sau să sugerați persoanei iubite să apeleze la serviciile despre care v-am povestit. Sunt convinsă că veți găsi ceva pe gusturile (și buzunarele) voastre.

Ah, era să uit să vă mai spun un secret: serviciul de livrare buchete flori Valentine’s Day este 24/24. 

IMG 4221klk 101 trandafiri sau cadou cu livrare elegantă

La final

Dragilor, mă opresc aici, dar nu înainte de a vă aminti că merită să vă bucurați de fiecare zi. Abia aștept să-mi povestiți cum ați petrecut și cu ce v- ați delectat de sărbătoarea îndrăgostiților.

Până data viitoare, iubiți-vă mult!

Cu drag și cu iubire, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Sora cea rea – Karen Dionne – opinii

Rochii de vară de la Jojofashion

Fiole pentru păr La Cabine

Articol înscris în Campania OkFlora BlogAwards

5/5 - (7 votes)