În viața fiecărui om există evenimente de neuitat. Sunt evenimente pe care ni le dorim unice, extraordinare, organizate într-un cadru perfect. Printre acestea, nunta este evenimentul la care visăm până când spunem ”Da”. Sau chiar și după aceea!

Nunta la mare – eveniment memorabil

(Hotel Opal)

nunta

Bineînțeles, am visat și eu ca toată lumea o nuntă ca în povești. Dar, deși a ținut trei zile și trei nopți (ca în povești), restul nu a fost așa cum îmi imaginasem. Norocul este că sunt mamă și mă pot bucura de nunțile copiilor. Desigur, nunțile lor vor fi organizate în stilul lor și în funcție de gusturile lor.

Dar nu m-am putut abține să le dau câteva sugestii. Și, cine poate ști mai bine decât o mamă, care sunt preferințele și ce iubesc mai mult copiii lor? Prin urmare, am ținut cont de dragostea lor pentru mare. De aici a pornit prima sugestie de a organiza nunta la mare.

Hotel Opal – Cap Aurora

Iar de la idee la faptă, nu a mai fost decât un pas. Cu atât mai mult cu cât eu aveam informații, date și detalii despre organizarea acestor evenimente la mare. Hotel Opal reprezenta opțiunea câștigătoare în viziunea mea.

DJI 0752 01 01 Nunta la mare - eveniment memorabil (Hotel Opal)

Mă bazam însă pe argumente puternice pentru a convinge protagoniștii (mirii). În alegerea acestei locații ținusem cont în primul rând de amplasarea sa.

Nunta la mare fără acces la plajă, fără un peisaj pitoresc, este ca nunta organizată în oricare alt loc. Dar Hotel Opal câștigase punctajul maxim din acest punct de vedere. Hotelul este amplasat pe partea nordică a peninsulei Cap Aurora, la doar 50 de metri de plajă.

Pitoresc aparte

Așezat între pădurea Comorova și Marea Neagră, cu un relief spectaculos, hotelul are avantajul unei zone de un pitoresc deosebit. Deloc de neglijat aspecte ca faleza înaltă și golfurile crenelate, protejate de diguri care pătrund adânc în mare.

Fragmentată în golfuri mici, cu aspect de insulă tropicală, plaja Cap Aurora se bucură de un climat mediteraneean. Accesul direct din curtea interioară a hotelului la plaja amenajată este exact ce ne- am dorit. Iar priveliștea din camerele hotelului, ne-a cucerit pe loc.

nunta

Desigur, pentru a organiza nunta la mare nu este suficientă relația noastră specială cu marea. Și nici doar amplasamentul locației. Chiar și pentru o nuntă la mare este nevoie de multe alte aspecte importante. De facilitățile oferite de locația aleasă.

Facilități Hotel Opal

Spre exemplu, trebuie luat în calcul faptul că atât mirii, cât și invitații, își vor dori să se poată retrage pe terasă. Fie că vor să admire marea în toată splendoarea ei, fie că vor să se relaxeze sau să socializeze la un cocktail. De ce nu?, să admire peisajul sau să facă poze. Argumentele sunt în favoarea alegerii mele și din acest punct de vedere.

Hotel Opal deține două terase și un lounge de unde ne putem bucura de toate acestea. Atmosfera intimă și relaxantă, canapele comode și muzica ambientală sau cea a valurilor, conturează tabloul perfect. S-ar putea face chiar face câțiva pași de dans și șopti vorbe de iubire în acest cadru romantic. Cum să nu iei în calcul așa ceva pentru evenimentul memorabil cum este nunta?

004 Nunta la mare - eveniment memorabil (Hotel Opal)

Restaurant pentru evenimente

De asemenea, este imperios necesar de luat în calcul, existența unui restaurant pentru evenimente. Dacă decorul, capacitatea și preparatele acestuia sunt pe gustul nostru. Pentru că suntem unici, ne dorim un meniu personalizat și o nuntă potrivită stilului tinerilor noștri.

Nunta care să răspundă tuturor exigențelor, deoarece va fi o nuntă cu mulți invitați. Din acest punct de vedere stilul relaxant, poziționarea și organizarea hotelului Opal se potrivesc mănușă. Printre preferințe primează și oportunitatea unei petreceri de nuntă atât în interior cât și la exterior.

Unii preferă să- și răcorească picioarele în mare după dans, alții doar să simtă nisipul sub tălpi. Alții vor să admire apusul, răsăritul sau luna la malul mării. În timp ce unii vor să danseze, să se distreze și savureze momentele organizate în interior.

DSC01050 02 01 01 Nunta la mare - eveniment memorabil (Hotel Opal)

Capacitate, meniu personalizat

În sensul acesta, Hotel Opal deține un restaurant pentru evenimente cu o capacitate de 360 locuri în interior și 120 locuri pe cele două terase. Suficient pentru cei aproximativ 320 de invitați ai noștri. În luarea deciziei noastre a contat și oportunitatea de alegere a meniurilor personalizate

Pe lângă aceste detalii, ar mai fi decorul, muzica, florile, cazarea invitaților și parcarea etc. Ei bine, prețurile speciale la cazare pentru invitați și parcarea gratuită (în limita locurilor disponibile) au fost balsam pe suflet. Pardon, pentru bugetul nostru – dacă-mi permiteți o glumă. 

nunta

Asistență specializată

Cireașa de pe tort sau ajutorul enorm vine din partea asistenței specializată din partea hotelului. Aceasta este oferită gratuit, pe toată durata evenimentului. Nu de alta, dar din cauza emoțiilor și a presiunii extraordinare, sigur am putea uita ceva important.

Vă mărturisesc sincer-sincer: emoțiile mele sunt de un milion mai mari acum. Într-un fel, este nunta la care am visat și pe care nu am avut-o. De aceea, nu mi- aș ierta sub nicio formă să se repete situația. Sau mai mult, să nu se ridice la așteptările copiilor, adunate cu ale mele.

Din acest motiv am punctat mai sus câteva din facilitățile hotelului. Același pentru care vreau să explic în continuare, care sunt elementele care au făcut diferența. Este posibil ca tot ce ați citit până aici să vă facă să spuneți că există nenumărate locații la mare unde se pot organiza nunți. Ce anume face diferența dintre nenumăratele locații și Hotel Opal?

nunta

Ce a făcut diferența în alegerea Hotelului Opal

Bineînțeles că există diferențe, altfel nu mă hazardam să povestesc despre un eveniment atât de important în familia mea. Plec de la data la care copiii își doresc să aibă loc evenimentul. 

Perioada de organizare evenimente

Data evenimentului este 23 iulie iar în perioada aceea- plin sezon estival-, puține spre deloc sunt locațiile care organizează astfel de evenimente. La Hotel Opal însă există această oportunitate de organizare a nunților în perioada 12 iunie – 30 septembrie. Ceea ce pentru noi este wow! reprezintă un mare plus!

Pachetul de nuntă

Apoi, pe lângă zona amplasării de un pitoresc extraordinar, pachetul de nuntă oferit este extrem de avantajos și tentant. Sigur că prima diferență o face stilul în care se dorește nunta: elegant, clasic, romantic sau nonconformist. Dar nici despre acesta nu era vorba când am spus ”diferențe”.

lebede Nunta la mare - eveniment memorabil (Hotel Opal)

Mă refer la: meniul personalizat, asistență specializată gratuit pe toată perioada evenimentului; cazare pentru tinerii căsătoriți într-un apartament și cazare la tarife speciale pentru invitați. Plus voucher cadou pentru o cină (Restaurant Irish Pub Constanța) la aniversarea unui an de la căsătorie.

Grija pentru cei mici

Foarte important pentru invitați este și locul de joacă amenajat special pentru copii. Este o adevărată provocare pentru o parte dintre invitați să participe la nuntă împreună cu micuții lor.

Chiar dacă micuții se odihnesc în timpul petrecerii de noapte, ziua au nevoie de jocuri, jucării, trasee etc. Tot ce ține de distracție și voie bună, în siguranță, fără ca părinții să-și facă griji are Hotelul Opal.

Concluzie

Timpul rămas fiind destul de scurt, discuțiile sunt deja la un nivel foarte avansat. Detaliile stabilite, rezervările făcute, contractul semnat. Pregătirile au intrat în linie dreaptă, emoțiile sunt în creștere. Dar nici nu vă mai povestesc! Înțelegeți voi și fără multe cuvinte.

opal Nunta la mare - eveniment memorabil (Hotel Opal)

Sunt convinsă însă că totul va fi un succes, mai ales după feedback- ul copiilor după degustarea meniului. Priceperea și experiența maeștrilor bucătari și serviciile impecabile i- au convins definitiv și irevocabil.

La final

Hei, dar nu vă așteptați să vă povestesc totul, până la ultimele detalii! Sunt multe surprize pregătite. Atât din partea noastră, cât și din partea copiilor. Am mai prins eu câte ceva din zbor, dar nu vă pot dezvălui decât după eveniment.

Până atunci, vă invit să intrați pe site-ul hotelului Opal. Aici aflați mai multe lucruri pe care eu nu vi le-am spus. Despre oferte de vacanță, alte evenimente decât nunta, noul restaurant amenajat după un proiect inedit, dotări, prețuri, etc.

Până data viitoare, alegeți ce e mai bun!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția Spring SuperBlog 2022

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Piscina proprie – vacanța continuă de acasă

Second-Hand și experiența mea cu moda SH

Teatru pe marea scenă a lumii (!?!)

Rate this post