Bun găsit, prieteni! Mâna sus cine adoră gențile. Mulțumesc! Știam că nu este nevoie să întreb, dar trebuia să încerc. Cum probabil intuiți, mă număr printre admiratorii și purtătorii acestor articole. 

Mai mult, le iubesc și le consider nelipsite din ținuta unei persoane care țin la stilulunic, personal. Spun ”persoane”, deoarece geanta nu este purtată doar de femei, ci și de bărbați.

Cuprins

Stilul Manier alegerea perfectă

stilul

Geantă din piele mov matlasată

Când iubitorii de genți au de unde alege, lucrurile devin și mai interesante. În acest context vine povestea mea: am descoperit magazinul Manier. Ceea ce poate părea ceva obișnuit, dar nu este. Cum am intrat pe magazinul online, vă spun drept: mi-a tresărit inima de încântare!

Genți și produse din piele naturală

Mi-a atras atenția în mod deosebit gama variata de genti din piele. O diversitate de modele care permite alegerea genții în stilul potrivit. Ce să mai vorbim despre culori, dimensiuni și forme! Absolut amețitoare! 

Geanta dama piele rosie GF3045 profil2 1000x1000 1 Stilul Manier alegerea perfectă

Geantă damă piele roșie

Despre Manier

Manier are genți și multe alte produse realizate din piele naturală: curele, portofele, port- chei, port- monede, toate din piele sută la sută naturală. Atât pentru femei cât și pentru bărbați, Manier oferă produse din piele sută la sută naturală, de calitate extraordinară.

Produsele sunt importate din Italia – peste 2500 de modele de genți-, unele create special pentru Manier. Aș îndrăzni chiar să spun în stilul Manier. 

Ușor de accesat

Plăcerea crește odată cu ușurința accesării, pagină cu pagină, accesoriu cu accesoriu! Singura ”greutate” este alegerea produsului care ni se potrivește. Putem răsufla ușurați însă, deoarece putem cere sfatul unui consultant. Acesta ne va ajuta să alegem accesoriul, geanta care se potrivește cu stilul fiecăruia.

Numărându- mă printre iubitorii genților din piele, ochii mei sclipesc mai ceva ca girofarul, la vederea acestora. Desigur, mă refer la gențile cu modele deosebite, de calitate superioară, din toate categoriile.

Elegante, pentru ocazii sau de toată ziua, genți de dimensiuni mici, medii și mari sau rucsacuri de calitate

stilul

Rucsac damă din piele

Geanta mea pentru vacanță

Îmi plac gențile cu forme speciale, din piele naturală, care se potrivesc stilului meu unic. Sigur, am deja vreo … , dar cine mai știe numărul genților mele ?!? Oricum, niciodată nu sunt suficiente. O geantă în plus este mereu ceva ce trebuia ”neapărat”.

Așa cum îmi trebuia mie una pentru vacanță. Eu am furat startul și deja am fost în vacanță. Iar în vacanță, musai trebuie o geantă nouă.

20220523 123927 Stilul Manier alegerea perfectă

Foto din vacanță

Stilul de geantă pe care să o pot purta toată ziua, fără grija portofelului, rujului, oglinzii, ochelarilor de soare sau a telefonului. Doar de când am probleme cu coloana, prefer gențile în care să pun minim- minimorum de obiecte necesare. 

Stilul Manier

Ei, nu vă imaginați că nu am deja câteva gentuțe în stilul acesta. Doar voiam să profit să- mi cumpăr una nouă. O gentuță în stilul meu înseamnă să fie neapărat din piele naturală, culoare deschisă. Desigur, și un model deosebit, care să fie în tendințe, să mă scoată din  anonimat.

stilul

Geantă damă piele maro deschis/bej – alegerea mea

Dar timpul trece atât de repede! Iar eu m-am trezit că am rămas fără geantă. Cum să plec în vacanță cu una dintre gențile din garderobă? Pe de altă parte, unde să mai găsesc eu o gentuță în stilul preferat, în atât de scurt timp?

Norocul meu a fost că astrele s-au aliniat astfel încât am descoperit Manier. Aici mi- am găsit și eu gentuța perfectă! Este o geantă foarte frumoasă, în două culori, cu un design unic. Confecționată din piele naturală, de culoare maro deschis și bej, cu imprimeu crocodil.

stilul

Geanta damă piele maro deschis/bej

Livrare în 24 de ore

 Apreciez că este prevăzută cu curea detașabilă, deoarece o pot purta (și) pe umăr. Prețul este accesibil și rezonabil, raportul preț- calitate fiind foarte bun.

Bine, bine, am găsit, mi- a plăcut, mai am doar un click și comand. Totul bine și frumos, dar întrebarea este: când ajunge? Pentru că problema mea cea mai mare era timpul foarte scurt până la plecarea în vacanță.

Recunosc, m- am întristat la gândul că nu voi putea purta minunăția de geantă. Totuși, am pus poșeta în coș. Atunci am văzut termenul de livrare: 24 de ore. Oau! mi-am spus. Să am eu atâta noroc!?! Oare se respectă termenul de livrare?

Transport gratuit peste 200 lei

stilul

Geantă tip mapă

Și cu ce costuri? Trebuie să fie un preț piperat pentru livrare rapidă. Parcă nu-mi puteam permite să mă bucur din toată inima. Părea prea frumos să fie adevărat. Adevărul acesta era: niciun tarif de urgență, transportul fiind gratuit la peste 200 de lei.

Nu mai prelungesc suspansul, vă spun finalul. Bijuteria mea de geantă stilul Manier a ajuns exact așa cum promiteau. A doua zi, adică la fix pentru a o avea în vacanță.

Manier: corectitudine și respect

Altfel spus, am avut dovada corectitudinii, promptitudinii și a respectului pentru client din partea echipei Manier. Dacă nici acestea nu sunt niște motive solide pentru a împărtăși experiența mea, altele nu știu.

La final

Proaspăt întoarsă din vacanță, vă pot spune că noua mea geantă a fost vedetă. Oare să vă mai spun și cât de bine mă simțeam când surprindeam privirile admirative? Cred că e de prisos. Pot însă să vă recomand cu mâna pe inimă să alegeți Manier. 

Până data viitoare, alegeți inteligent!

 

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Hobby-urile artistice și sănătatea creierului

Avocado – cel mai bun fruct pentru inimă

P.s. Alte foto relevante din vacanță, în articolele viitoare.

5/5 - (2 votes)