Salutare dragilor! Uneori mă simt doborâtă. Vi se întâmplă și vouă să simțiți o epuizare, nu neapărat fizică, ci mai degrabă emoțională, psihică? Când planurile sunt date peste cap, astrele nu se aliniază și nimic nu se leagă? Indiferent de incantații, mindfulness meditation, lecții de motivație și alte asemenea ai practica.

Când astrele se aliniază și nu prea

astrele

Rochie mireasă Toamna- Liza Panait

Nu știu vouă, dar mie mi se întâmplă să am astfel de momente. Slavă Domnului, sunt destul de rare. Dar ele există. Deloc de mândrie, deloc de lăudat, însă nici de ascuns. Pentru că suntem oameni, nu roboți iar viața este ca o carte. Fiecare capitol mai are o provocare.

Oricâtă experiență ai aduna, oricât de multe lecții ai învăța, tot mai apare ceva nemaiîntâlnit. Ceva la care nu te-ai așteptat. Fie că depinde sau nu de tine, lucrurile vin așa cum numai viața (sau astrele) știe să le planifice.

povesteam într-un articol despre provocările pe care le-am primit anul acesta. Despre cumulul de situații și împrejurări care nu mi- au permis să fac lucrurile ca la carte. Nu că aș fi vreo perfecționistă (sau poate tocmai pentru că sunt!), dar organizată, sigur.

290006610 5628250653886875 1818689996697470558 n Când astrele se aliniază și nu prea

Rochie de mireasă colecția Romantique Liza Panait

Au și astrele rolul lor

Niciodată nu mi- a plăcut să las lucrurile pe ultima sută, să acționez din impuls. Sunt genul care analizează, are întotdeauna un plan B, pregătește lucrurile în detaliu. Astrele însă au rolul lor și, se pare că știu să- și facă treaba foarte bine.

De multe ori m- am considerat norocoasă văzând că astrele mi- au fost favorabile. Probabil, nu am fost îndeajuns de recunoscătoare sau, poate nu le- am apreciat corect meritele. Altfel, de ce să se fi supărat ele, astrele, atât de tare?!?

Anul acesta a fost destul de, să-i spunem amestecat. Sau ciudat. Cu de toate, nu numai bune sau numai rele. Cumva am reușit să trec cu brio peste toate. Am tras cât am putut- cine știe, s-ar putea ca astrele să- mi fi fost favorabile- reușind să evit situațiile limită.

astrele

Rochie tul negru cu broderie mecanică Liza Panait

Experiențe și povești frumoase

Urmează partea plăcută, din aceea cu emoții cât casa. Sensibilă cum sunt, sper numai să nu- mi stric machiajul din cauza șuvoaielor de lacrimi. Știu, știu că lacrimile fac ochii frumoși!

Dar, tot din experiență vă spun, nu e tocmai plăcut. Când s-a întâmplat cu ocazia unui eveniment asemănător, am avut nevoie de un nou machiaj. Cum s-ar spune, ”alți bani, altă distracție”.

Pregătirile au intrat în linie dreaptă. Pe scurt, mai am doar două săptămâni la dispoziție. Și, așa cum mă știți, acord o foarte mare importanță ținutei. De când mă citiți și îmi sunteți prieteni, îmi cunoașteți și stilul și gusturile. Fahion designerul preferat ale cărui creații le admir și le port cu o plăcere deosebită.

128046091 3895902260455065 1389361327570441686 o Când astrele se aliniază și nu prea

Rochie colecția Bac to ”20 Liza Panait

Vis, poveste

Sunteți la curent cu povestea în care am și cunoscut- o personal. Cum m- am simțit, cum am fost tratată și cât de fericită am fost să trăiesc asemenea experiență. De această dată, date fiind circumstanțele, nu am ajuns din timp la atelier.

Rolul și evenimentul pe care le trăiesc pentru prima oară m-au făcut să- mi doresc mai mult decât oricând să port o rochie creată doar pentru mine. Acum, știu că ați putea să- mi spuneți ”ți s-a cam urcat la cap”.

195867822 4430869330291686 7496884422212348465 n Când astrele se aliniază și nu prea

Rochie voal negru cu paiete Liza Panait

Merit!

S-ar putea să aveți dreptate! Cine sunt eu să cred că merit o creație gândită doar pentru mine? Dar visam și eu! Ce, e interzis? Și apoi, de ce nu? Fie și doar în ochii mei (bine, recunosc: și în ai altor câțiva) merit.

Cel mai puternic motiv

Sunt unică! Sunt mama care își va conduce copilul la altar. Este evenimentul pe care l- am așteptat toată viața. Spuneți- mi voi: Ce motiv poate fi mai puternic pe lumea aceasta? Dincolo de motive, cunoscusem omul. Iar omul a fost cel care mi- a inspirat încrederea că pot visa la o ținută de poveste.

Doar că era târziu. Foarte târziu, având în vedere că evenimentele au revenit și se pot desfășura normal. Mai era aproape o lună și jumătate până la eveniment. Totuși, mi-am luat inima în dinți și am contactat fashion designerul. Am povestit și am cerut ajutor.

astrele

Rochie colecția Touareg Liza Panait

Astrele mi-au surâs (I hope!)

Mi-a confirmat ce știam: era foarte târziu. Însă, astrele mi-au surâs. I hope! Nu știu dacă chiar se aliniaseră, dar sigur erau binevoitoare cu mine. Deși timpul era foarte scurt și nu mai lua de mult nicio comandă, creatoarea de modă a fost așa cum o cunoscusem. Mi- a răspuns cu eleganță, delicatețe și înțelegere, asigurându-mă că va găsi o soluție.

Mi-a spus să am încredere și am avut prima întâlnire la show- room. Iar pentru mine a fost minunat să visez din nou. Promisiunea de a face tot posibilul să am rochia dorită pentru eveniment a avut efectul potrivit.

Bineînțeles, am încredere în fashion designerul preferat. Altfel, nu aș fi apelat, n mi-aț fi făcut vise și planuri. Doar că emoțiile acelea în plus care duc la explozie sunt de nestăpânit.

276214068 5371036586274951 3635413141069323006 n Când astrele se aliniază și nu prea

Little black dress reinventată – Liza Panait

Când astrele se aliniază și nu prea

Picătura care umple paharul. Se adaugă celorlalte lucruri, emoții, griji care îți explodează fix în față. Stări pe care nu le mai poți controla cum faci de obicei. Întrebări de tipul ”ce va fi, cum va fi, cât, cum…” etc. Pentru că, suntem oameni formați din nervi, sentimente. Pentru că astrele se aliniază, dar nu întotdeauna.

Aniway, dragilor! Dacă ar fi să ascult runele și alte preziceri din numerologie, urmează o săptămână excelentă. Iar dacă aș cunoaște astrologie și aș reuși să- i deslușesc tainele, astrele mi- ar transmite și ele un mesaj pozitiv. 

astrele

Rochie catifea neagră cu motive florale din paiete Liza Panait

În concluzie

Altfel spus, mă voi alinia (a se citi mobiliza) cu pozitivismul și încrederea și voi merge mai departe cu pregătirile. De parcă aș avea de ales! Nu pot însă să mă gândesc doar la ce altceva ar mai putea exploda.

Căci, cu sau fără meditație și alte practici de motivație, trebuie să fac față. Dar cu speranță, încredere și credință voi reuși. Altfel, cum aș mai putea fi un sprijin și un exemplu pentru copiii mei?

astrele

Rochie mireasă Primăvara- Liza Panait

La final

În orice caz, vă voi ține la curent cu finalul. Și, chiar dacă nu- mi place să mă afișez (pozez), promit solemn să vă prezint rochia (ținutele). Trebuie însă să vă rog neapărat ceva: țineți- mi pumnii! Mulțumesc!

Până data viitoare, sănătoși și încrezători să fiți!

Cu emoție și drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

TENA Lady- încă o poveste reală

Ce se întâmplă cu vacanțele 2022

Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

5/5 - (2 votes)