Bun găsit, prieteni! Plănuiam de ceva timp să începem construcția pentru o mică afacere. Îmi doream o florărie cu depozit, spațiu de lucru, cameră frigorifică și birou, și sere pentru cultivarea unor specii. Aveam totul pregătit, dar ca un făcut, nu reușeam să luăm startul.

Timpul este principalul dușman. Apoi costurile pe care ni le dorim cele mai bune și nu în ultimul rând, teama de a nu alege materiale de calitate. Iată discuția noastră, care a lămurit lucrurile și care are și un deznodământ. 

Cuprins

Depozit Virtual – numitor comun pentru antreprenori

despozit virtual

Ana: Toate predicțiile, astrogramele și toți analiștii spun că anul acesta este anul deciziilor. M-am săturat să tot aștept un moment favorabil, să se alinieze planetele, să, săăă… să pornim ce ne-am propus. De data aceasta chiar vreau să facem să se întâmple lucrurile.

Răzvan: Bine-bine, dar știi bine că timpul nu este tocmai prieten cu noi. Cine stă să alerge după materiale, să caute cele mai bune prețuri? Cel mai apropiat depozit de materiale de construcții? Sunt de-acord cu tine, totul e pus pe hârtie. Planurile în detaliu, aprobări, studii de fezabilitate și de piață, materiale, costuri etc. Dar crezi că putem pune pauză joburilor?

Cine crezi că este dispus să facă toate acestea, în mod dezinteresat? Când vreodată s-a întâmplat să țină comerciantul cu noi? Toți sunt puși pe câștig. Costurile cresc ca în poveste, într-o zi cât în șapte. Când vine vorba de lanțul clasic fabrică- beneficiar, te apucă durerile de cap. La propriu. Iar să renunțăm la joburi, deocamdată nici nu poate fi vorba. Poate doar să ne luăm pe rând concediu.

Când soluția vine de la prieteni

DepozitVirtual5 Depozit Virtual numitor comun pentru antreprenori

Ana: Dragul meu, iartă-mă, dar trebuie să te contrazic. De câteva zile fac slalom pe net printre magazinele de materiale de construcții. Ei bine, a fost o idee nemaipomenită. Vestea cea mai bună este că am descoperit soluția care ni se potrivește perfect. Acesta este și motivul reluării discuției și decizia fermă de a începe să construim pensiunea.

Răzvan: Despre ce este vorba? Ce descoperire ai făcut?

Ana: Cu ceva timp în urmă Maria mi-a povestit ceva interesant. Soțul ei, Ștefan își căuta de lucru, dar voia altceva. Voia să muncească pentru el. Dar nu aveau un capital care să-i permită să devină antreprenor. La un moment dat, Ștefan a aflat despre Depozitul Virtual https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/,  singura franciză de materiale de construcții din România.

A avut nevoie doar de 1190 de euro pentru investiție. Laptop și birou avea de pe vremea când lucra de acasă pentru corporație, iar telefon are toată lumea. A avut de urmat niște pași și a reușit să-și facă propria afacere. Propriul depozit de materiale de construcții. Maria spune că totul merge foarte bine și câștigurile sunt peste așteptările lui Ștefan.

Depozit Virtual

depozit virtual

Răzvan: Mă bucur pentru Ștefan! Dar ce legătură are afacerea lui cu construcția noastră? A, da. Ai amintit de materiale de construcții. Maria îi caută clienți lui Ștefan și vrea să fim printre primii. Dar tot nu văd minunea. Ce știm despre prețurile practicate, despre transportul materialelor, ce gamă de produse oferă? Știi, întrebările pe care ni le punem de fiecare dată când avem câte un impuls de a începe construcția florăriei.

Ana: Nicidecum. Ștefan are portofoliu de clienți. Nu despre asta este vorba. Maria mi-a povestit puțin despre Depozitul Virtual și, s-a activat butonul magic. Gata! Acesta e momentul- mi-am spus- și, am început cercetările. Am vizionat zeci de recenzii video și am studiat modul de funcționare. Sunt convinsă că se potrivește mănușă nevoilor (sau problemelor) noastre.

Depozitul Virtual este ca un depozit clasic, cel pe care îl știm. Are absolut toate materialele de construcții necesare. Materiale pentru structură și fundație, acoperiș, izolații, toate tipurile de instalații sau tâmplărie PVC. Diferența o fac prețurile mult mai mici, timpul câștigat, și consultanța. Realizezi cât timp am pierdut așteptând un moment favorabil?

Mai ieftin, mai ușor, în mai puțin timp

pexels photo 7632289 e1677676589631 Depozit Virtual numitor comun pentru antreprenori

Răzvan: Nu, până nu detaliezi.

Ana: Desigur. Lista materialelor pe care o avem nu este făcută de un profesionist. Ba te-ai consultat cu nea Gică, care a lucrat în construcții, ba cu vecinul care se chinuie de 2 ani să termine casa. Poate sunt recomandări bune, dar tot nu cred că  este nevoie de un specialist.

Depozitul Virtual are consultanți care recomandă exact materialele, calitatea și cantitatea de care avem nevoie. Astfel, consultantul cu care intrăm în legătură  ne va spune despre  materialele pentru structură și fundație vezi detalii. Să fim realiști, aceasta este problema cea mai sensibilă de pe lista noastră.

Din câte îmi amintesc ai fost pus în dificultate atunci când am construit casa, tot la acest aspect. Noroc cu inginerul recomandat de tata. Din păcate, acesta nu mai este în țară. Din fericire există varianta depozitului virtual. Odată ce intrăm în contact (online sau telefonic) cu un consultant expert în domeniu, acesta ne va ghida printre materialele cele mai bune, cele mai folosite. Ne va vorbi despre caracteristici, fiabilitate, totul.

Consultanță de specialitate, comandă

pexels photo 6764299 Depozit Virtual numitor comun pentru antreprenori

În același fel se întâmplă în cazul consultantului specializat în instalațiile termice, sanitare și electrice, acoperișuri sau amenajări interioare și exterioare.

Răzvan: Okay, am înțeles. Intrăm în legătură cu consultantul specializat, dar tot nu înțeleg entuziasmul tău. De unde ai scos prețurile mici și timp câștigat?

Ana: Mea culpa! M-am pierdut în detalii. Dar vreau să nu scap nimic din ceea ce ne preocupă legat de construcția noastă. După ce consultantul află detaliile planului și face recomandările, alegem și comandăm materialele. Fără să alergăm de la un depozit la altul, fără nervi și timp pierdut cu prospectarea pieții de materiale de construcții.

DepozitVirtual3 1536x864 1 Depozit Virtual numitor comun pentru antreprenori

Depozit Virtula versus depozit clasic

Totul se află în Depozitul Virtual. Îți amintești, am spus că este exact asemenea unui depozit clasic, fizic. Doar că în loc de alergătura de rigoare prin depozitele fizice și timpul pierdut, materialele ajung direct la destinație. Materialele comandate sunt transportate din cel mai apropiat depozit către noi iar recepția se face doar la primire. 

Răzavan: Acum am înțeles! Costurile care sunt de-a lungul lanțului de distribuție dispar din prețul final al materialelor. Cât despre timp, lucrurile sunt și mai clare. Normal că suntem pe plus, atâta timp cât nu ne implicăm în vizite la depozite sau în transportul materialelor. Ana, chiar ai făcut o descoperire mare cât … America. :)

Hai să trecem la fapte! Și știi ceva? Îl voi suna pe Ștefan să-l felicit și să-mi dea un pont legat de franciză. Poate mă poate recomanda. Mă tentează să mă alătur francizaților Depozit Virtual, ce spui?

 Depozit Virtual numitor comun pentru anteprenori

depozit virtual

Ana: Te susțin! Așa cum și tu mă susții cu florăria. Dar nu mă lași să aștept să devii antreprenor și apoi începem construcția.

Răzvan: Promit! Iar pentru a demonstra, intru chiar acum pe Depozit Virtual.

În concluzie, discuția a dat roade iar deznodământul este unul fericit: împlinirea visului de a deveni antreprenori. Ana, construind florăria și serele iar Răzvan ca francizat, ambii cu Depozit Virtual.

Final fericit

Ana se descurcă cu florăria și deja vrea să extindă suprafața de sere. De asemenea, are planuri de a adăuga construcției existente, o expoziție și o sală de conferințe. Desigur, cu ajutorul Depozitului Virtual. 

Răzvan a renunțat și el la jobul de corporatist și s-a dedicat antreprenoriatului. Depozitul lui Virtual se află în topul cu cele mai mari realizări. Lucrează de acasă sau de la florărie, ba chiar din deplasările pe care le face împreună cu Ana. Viața de antreprenor nu este ușoară, dar este foarte frumoasă dacă pui suflet. În cazul nostru este mai mult: comunicare, încredere și respect.

Până data viitoare, dați aripi visurilor voastre!

 

Cu bucurie și drag, MM

Articol înscris la proba nr. 3 Spring SuperBlog

Sursa foto: vindem ieftin, pexels, canva

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

siguranța

mucenici muntenești

întâmplări

Rate this post