Salutare, dragilor! Vara s-a instalat, calendaristic vorbind, și vacanțele au luat startul. Rămâne să profităm, să ne bucurăm să ne relaxăm, distrăm, încărcam bateriile. Știm bine, soarele este benefic pentru organism, dar protecția este de o importanță extraordinară. Tocmai de aceea, astăzi vă voi vorbi despre două produse care ne ajută să obținem un bronz frumos. Uleiul de plajă și Spray ul răcoritor Zanna- summer must have.

Cuprins

Uleiul de plajă și Spray-ul răcoritor Zanna – summer must have

uleiul de plajă

Lumina soarelui reprezintă o sursă importantă de vitamina D. Vitamină care răspunde de absorbția și fixarea calciului și al fosforului în oase. Acesta este unul dintre arhicunoscutele beneficii, însă soarele are mult mai multe beneficii.

Pentru a ne bucura de toate beneficiile lui este important să știm cum să profităm de acestea. Însă, expunerea la soare fără o pregătire a pielii și fără protecție, va face mult rău. Orice ieșire sau plimbare în intervalul în care radiațiile ultraviolete sunt mari are efecte nocive.

Produse Zanna 

Produsele brandului  Zanna de la Vitamix nu îmi erau necunoscute. Prin urmare, abia așteptam să le pun și pe acestea la treabă. Știam deja că produsele Zanna sunt create pentru un stil natural și sănătos. Voiam să aflu însă dacă aceste produse răspund nevoilor pielii expuse la soare.

Vremea vacanțelor abia a început, în cazul în care nu ați furat startul. Unii preferă marea, plaja, piscina, altii muntele, relaxarea, nu neapărat făcând plajă. Unii sunt nevoiți încă să-și continue activitățile zilnice, suportând razele puternice ale soarelui. Indiferent de situație, produsele de protecție înaltă UVA+UVB sunt absolut necesare. Eu una, nu mă despart de ele, deoarece știu cât de importantă este protecția împotriva indexului mare de ultraviolete.

Uleiul de plajă cu cacao, cocos și găbenele

Uleiul de plajă cu cacao, cocos și găbenele – 30 SPF  Zanna – este combinația uleiurilor naturale de gălbenele, cacao și cocos. O combinație perfectă pentru o piele sănătoasă, un bronz frumos și sănătos. Și, cum să nu fie, cu asemenea componente? Gălbenelele, cine nu știe câte beneficii oferă gălbenelele?! cacao și cocos.

20230603 104436 Uleiul de plajă și Spray-ul răcoritor Zanna - summer must have

Gălebelene

Ei bine, pentru uleiul de plajă s-a ținut cont de proprietățile calmante, regenerante ale gălbenelelor. Datorită prezenței mari a vitaminei A, acestea au proprietăți vindecătoare, stimulând refacerea pielii afectate. Iar uleiul de gălbenele vindecă arsurile solare și are rolul de a proteja pielea împotriva soarelui. Așadar, e lesne de înțeles de ce gălbenelele au fost alese pentru uleiul de plajă Zanna.

Untul de cacao

Untul de cacao este un ingredient folosit din cele mai vechi timpuri. Datorită proprietăților  antiinflamatoare și antioxidante pe care le are grăsimea boabelor de cacao, este folosit în produse de frumusețe și îngrijire. Câteva dintre proprietățile untului de cacao: crește elasticitatea și împiedică factorii agresivi din mediu să afecteze pielea.

Menține hidratarea pielii la un nivel optim și o ajută să se regenereze. Adică, acționează ca o barieră de protecție la nivelul pielii. Aceste proprietăți își aduc contribuția și în cadrul produsului nostru, uleiul de plajă Zanna.

uleiul de plajă

Ulei din nucă de cocos

Ultima componentă naturală este uleiul din nucă de cocos. Acesta oferă o hidratare eficientă și previne uscarea pielii. Împreună, cele trei componente acționează în mod eficient și natural asupra protecției pielii.

Ingrediente: Prunus amygdalus dulcis oil, Cocos nucifera oil, Calendula  officinalis flower extract, Ethylhexylmethoxycinnamate, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, Theobroma cacao seed butter, Tocopheryl acetate.

Cum se folosește uleiul de plajă? Bineînțeles, se aplică înainte de expunerea la soare, pe pielea curată. Aplicarea se face prin mișcări circulare și este necesară reaplicarea după fiecare baie sau duș. Deși este un ulei, nu este neplăcut sau lipicios.

 Uleiul de plajă Cacao, Cocos și Gălbenele se absoarbe ușor în piele. După utilizarea produsului, pot spune că pielea arată hidratată, cu aspect plăcut. Bronzul meu chiar este unul frumos și sănătos.

20230606 121148 Uleiul de plajă și Spray-ul răcoritor Zanna - summer must have

Spay răcoritor după plajă

Spray-ul răcoritor după plajă Zanna conține aloe vera. Cunoscută ca planta miraculoasă a vindecărilor, aloe vera are beneficii extraordinare asupra corpului. Printre acestea, oferă protectie impotriva ultravioletelor, hidratează și calmează pielea. Ameliorează arsurile solare, menține pielea sănătoasă și elastică și ajută la refacerea ei. Exact pentru aceste proprietăți, aloe vera este folosită în spay-ul răcoritor după plajă Zanna.

Ca mod de utilizare, se aplică pe pielea uscată și curată, după ce pielea a fost expusă la soare. Din experiența mea cu spray-ul răcoritor Zanna, pielea arată bine. Este hidratată, are aspect sănătos. Nu am avut acea senzație de disconfort și iritare care apare, mai rar sau mai des, după expunerea la soare. În plus, este plăcută, reconfortantă, se absoarbe în piele și are o textură ușoară.

Ingrediente: Aloe barbadensis leaf juice, Anthemis nobilis flower water, Mentha piperita leaf water, Allantoin, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

uleiul de plajă

Concluzie

În concluzie, uleiul de protecție solară și spray-ul răcoritor sunt potrivite pentru toți cei care au grijă de sănătatea lor. Bineînțeles, trebuie să ținem cont de indicațiile produselor și toleranța la componentele acestora. Să nu uităm însă de indicațiile specialiștilor în ceea ce privește durata și orarul expunerii la soare. Cu alte cuvinte, aveți grijă de o hidratare corespunzătoare și nu uitați să mai plecați de pe plajă.

Recomand

Cu aceste mențiuni, recomand sincer uleiul de plajă și spray-ul răcoritor Zanna. Sunt prietenoase cu pielea și conțin ingrediente naturale într-un procent ridicat- exemplu: aloe vera în procent de 99,4%. Și nici nu trebuie să cheltuim o avere pentru produsele de protecție solară. Simplu, natural, adică summer must have!  Voi le-ați folosit? Ce experiență ați avut?

Până data viitoare, bucurați-vă de vacanță și soare!

 

Cu bucurie și drag,

MM.

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

cofeina

amenajarea băii

dincolo de aparențe

5/5 - (3 votes)