Bun găsit, dragilor! Vremea caldă, uneori  chiar caniculară, ne provoacă corpul să îi facă față. Totuși, ar fi destul de nepotrivit să ne supărăm, după ce am așteptat atât de mult vara. Cu soare, cu vacanțe, cu zile și seri (sau/și nopți) petrecute plăcut. Cu prieteni sau familie, ba chiar cu oameni pe care abia îi cunoști.

Știm bine însă, pentru a face față cu brio temperaturilor, hidratarea are un rol deosebit de important. Atât hidratarea internă, cât și hidratare externă. Așadar, facem apel la toate produsele și trucurile, dar și la apă, băuturi răcoritoare. Printre acestea din urmă, limonada este cea mai căutată.

Cuprins

Lemonade Party & (a)Beauty

lemonade

Articolul de astăzi este despre sănătate și frumusețe, dar și despre petrecere și limonadă. Ei bine, nu vă provoc să dezlegați enigme, nici măcar ghicitori. Vă voi spune eu despre ce este vorba ținând cont de elementele amintite. Lemonade Party & (a)Beauty am numit-o eu, deoarece este o petrecre cu limonadă, fructe, mix de fructe și frumusețe, cu aBeauty.

Frumusețe și sănătate, socializare, lansare, cadouri, atmosferă deosebită și multe informații. De toate am avut parte la petrecerea organizată de aBeauty Clinique la care am participat. Despre aBeauty Clinique știți probabil deja multe lucruri, având 10 de existență pe piața noastră de frumusețe și wellness. În cazul în care nu ați aflat despre aBeauty, am scris despre experiența proprie aici și aici.

Să revenim însă la Limonade Party. Cel mai recent eveniment organizat de aBeauty Clinique la care am avut privilegiul de a participa. Scopul acestui tip de evenimente este de a afla cât mai multe informații despre ultimele descoperiri în domeniul geneticii aplicate în frumusețe și wellness.

20230629 155642 Lemonade Party & (a)Beauty

Lemonade, fructe de vară & more

Limonade Party a avut loc într-o atmosferă caldă, nu din cauza temperaturilor, prietenoasă, intimă și discretă. Locația evenimentului a fost aBeauty Clinique București Unirii. Decorul, ținutele staff-ului, buna dispoziție și limonada au fost parte din tabloul general. Iar tema, una dintre cele mai interesante și tentante: testele genetice bazate pe ADN ul nostru.

Care este cel mai mare beneficiu pe care îl putem obține cu ajutorul testului genetic în cadrul clinicii aBeauty? Un plan de tratament personalizat, adecvat nevoilor noastre, în funcție de ADN. În același timp, răspunsurile pe care le aflăm din rezultatele testelor genetice vin în ajutorul înțelegerii corpului. Bineînțeles, în funcție de tipul testului genetic efectuat.

Concret, funcție de cele 4 tipuri de teste genetice SharpGenetics by Fagron Genomics disponibile la aBeauty Clinique. Acestea sunt: Fagron Tello Test, Fagron Acne Test, Fagron Filler Test, Fagron Nutrigen Test și Fagron Tricho Test. Vă voi spune câteva cuvinte despre fiecare, dar mult mai multe informații veți găsi pe site.

lemonade

Tipuri de teste genetice

Testul genetic Tello test

Tello Test va analiza lungimea telomerilor și va evalua vârsta biologică a corpului celui care efectuează testul. Astfel, datele furnizate ne vor ajuta să luăm măsurile potrivite pentru a încetini îmbătrânirea prematură. Cu ajutorul acestor date vom putea beneficia de tratament personalizat împotriva îmbrătrânirii.

Pliate pe nevoile pe care rezultatele testului le evidențiază. Fără a fi nevoiți să testăm zeci de produse și tratamente, ci acționând direct, cu rezultate precise. Punct ochit, punct țintit, cu alte cuvinte. După lemonade, absolut delicioasă și sănătoasă, am aflat despre următoarele tipuri de teste genetice.

Testul genetic Acne Test

Acne Test, după cum bănuiți, se referă la acnee, cicatricile post-acneice și hiperpigmentare. Cu ajutorul acestui test se pot identifica variantele genetice asociate cu acneea. Putem înțelege mai bine rădăcinile problemei neplăcute cu care ne confruntăm. Evaluarea genetică unică oferă perspectiva clară asupra tipului de acnee și a factorilor care o influențează. Și nu în cele din urmă, tratamentul personalizat pe care îl putem aplica.

IMG 20230629 152531 705 Lemonade Party & (a)Beauty

Testul genetic Filler Test

Filler Test este testul genetic pe baza ADN care verifică dacă sistemul imunitar reacționează în mod extrem la filler. Desigur, acesta se recomandă persoanelor care doresc să apeleze la proceduri de umplere cu fillere. Înainte de a apela la un astfel de procedeu pentru a ne îmbunătăți aspectul ar fi indicat să avem idee cam ce răspunde corpul.

Altfel spus, consultă-ți corpul înainte de a-l supune unor proceduri la care te-ai gândit. Sigur, am pus întrebări, am mai discutat pe larg despre combinarea tratamentelor etc. Și, am complimentat ținutele în ton cu vara și lemonade! Doar era party lemonade și un cadru intim, relaxant, potrvit.

Testul genetic Nutrigen Test

În prezența agreabilă a Teodorei și altor patricipanți, cu atât de gustoasa lemonade lțngă mine, am trecut la  Nutrigen Test. Iată unul dintre testele pe care l-aș face. Recunosc, mă tentează, m-a tentat de fapt din primul moment când am aflat. De ce?

Deoarece este un test  revoluționar care dezvăluie secretele genetice ale nutriției. În sensul acesta, testul oferă un plan de dietă personalizat, creat special pentru nevoile organismului meu. Iar asta mă poate face nu doar fericită, ci și sănătoasă.

lemonade

De altfel, a fi sănătos generează fericire. Nu știu voi, mă refer aici la cei care se confruntă cu acest gen de probleme, dar eu asta simt. Făcând acest test, aș primi recomandări clare legate de aportul optim de macronutrienți. Proporțiile potrivite de carbohidrați, proteine și grăsimi, Dar și sfaturi pentru alimente specifice care mă ajută în atingerea obiectivelor de sănătate și greutate.

Lemonade Party – mai mult de-atât

Testul genetic nutrigen poate arăta care sunt influențele de tip gentic asupra metabolismului nutrițional. Oferă răspunsuri pe care le căutăm, dar pe care nu le putem obține prin alte metode. Despre intoleranța la anumite alimente, compatibilitatea cu altele, cât și înțelegerea propriei genetici. În urma acestor răspunsuri putem avea un plan de nutriție personalizat. Valabil doar pentru nevoile și obiectivele fiecăruia dintre noi.

Cred cu sinceritate că indiferent de vârstă, nu ne cunoaștem atât de bine corpul. Credința mea vine inclusiv din experiențele pe care le-am avut cu dieta personalizată. Ei bine, sunt convinsă că acest test ar elucida multe necunoscute despre nevoile și comportamentul corpului meu. Iar asta, așa cum spuneam, nu se datorează lemonade party, de altfel o plăcere.

Lemonade Party mi-a oferit nu doar cadrul extraordinar de plăcut. Ci și oportunitatea de a afla foarte multe informații, de a pune întrebări și a afla răspunsuri. Și un super cadou personalizat.

20230704 081637 1 Lemonade Party & (a)Beauty

lemonade

 

Testul genetic Tricho Test

Ultimul test, doar pentru că ordinea este aleatorie este TrichoTest by SharpGenetics. Acest test genetic inovator se referă la cauzele căderii masive a părului. În funcție de răspunsul obținut cu ajutorul testului, putem beneficia de un tratament adecvat. Funcție de nevoile fiecăruia dintre noi. Tricho testul analizează gene și variații genetice legate de alopecie.

Ei, spuneți voi acum dacă nu sunt extraordinare aceste teste genetice bazate pe ADN!?! Pe mine m-au convins, mai ales că am aflat atâtea informații la Lemonade Party! Probabil că nu ar fi fost la fel de interesant, dacă aș fi căutat singură informații. Ba, unele dintre răspunsuri nici nu le-aș fi găsit.

pexels photo 7309210 e1677676132254 Lemonade Party & (a)Beauty

Recunosc, mie îmi place și … lemonade. Cu lămâie cât trebuie, cu miere, mentă și zmeură sau mură. Însă pe lângă delicioasa limonadă, am aflat că testele se prevalează foarte simplu, ușor și nu sunt dureroase. Apoi sunt sigilate și în cea mai mare siguranță se transmit institutului spaniol. Răspunsurile vin în 4-5 săptămâni și sunt respectate normele de confidențialitate și siguranță.

La final

Cât despre ideea organizării evenimentelor de genul Lemonade Party, e grozavă. Felicitări pentru inițiativă, organizare și mai ales pentru profesionalismul cu care ați pregătit Lemonade Party! Mie una, mi-a plăcut foarte mult! Sper din tot sufletul să reușesc să fac unul dintre testele genetice la care m-am gândit.

Voi ce credeți despre testele genetice despre care am povestit câte puțin? La care dintre ele v-ați opri? Care v-ar tenta cel mai tare? Abia aștept să vă aflu răspunsurile!

Până data viitoare, sănătoși & frumoși să fim!

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

codul

restaurante

bucătăresc

 

5/5 - (1 vote)