Bun găsit prieteni! Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională. Sănătatea și cultura își pot da mâna cu succes în categoria frumosului. De aici, până la frumusețea fizică, aspectul și întreținerea tenului/pielii nu mai este decât un pas. Din acest considerent, astăzi continui povestea experienței de testare a produselor primite. Dior, Lancôme și Guerlaine sunt branduri ale căror produse am avut privilegiul să le testez, datorită prietenei mele. Povestea, ce și cum s-a întâmplat, o puteți afla dacă citiți articolul

IMG 20200109 225955 e1578611539909 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Brandul Lancôme

Creată în 1935, Lancôme este astăzi una dintre cele mai mari companii de produse cosmetice. Fondatorul casei Lancôme, Armand Petitjean, inspirat de ruinele Castelului Lancosme acoperit cu trandafiri sălbatici, a ales ca simbol trandafirul auriu și numele (Lancôme). Trebuie să recunoaștem că nimic nu putea fi mai potrivit cu originea poetică descoperită de fondator.

Fiecare femeie are frumusețea sa unică, dar poate înflori prin cele mai îndrăznețe inovații științifice. Frumusețea femeilor trece dincolo de aparențe iar Lancôme, prin intermediul produselor create oferă femeilor trandafirul auriu. Simbolul brandului și al frumuseții, trandafirul este folosit în compoziția multor produse ca o emoție pe piele, o trezire a tuturor simțurilor. Este reflecția unei armonii între  inimă, trup și spirit.

IMG 20200109 225602 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Pentru Lancôme , frumusețea femeii de mâine va fi vie, generoasă, multidimensională. Cu aceste premise a pornit Lancôme la producerea primelor sale produse care au fost parfumurile. Acestea au fost prinse în grupul de cinci parfumuri: Tender Nights, Kypre, Tropics, Bocages și Conquest. Renumitele parfumuri Lancôme-  Trésor, Poème, Miracle sau Magie Noir, vă sunt cu siguranță cunoscute și poate chiar printre preferatele voastre. De asemeni, parfumurile  moderne oferă o gamă foarte diversificată iar cele de lux, sunt cu adevărat unice. 

IMG 20200109 224336 01 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Brandul Lancôme a adoptat și a avut succes și în domeniul cosmeticelor, prima gamă lansată fiind Nutrix, pentru îngrijirea pielii. Iar de 80 de ani, cosmeticele Lancôme au devenit foarte apreciate și considerate de neînlocuit de mare parte a femeilor. Astfel, astăzi brandul Lancôme oferă o gamă largă de produse de îngrijire de lux, realizate cu aceeași atenție, folosind cele mai noi cercetări științifice și ingrediente premium. 

Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Când vorbim despre Lancôme, ne gândim și la machiajul uluitor. Mascara, farduri de ochi, rujuri irezistibile sau fonduri de ten ușoare ca aerul. Sunt produse cu care casa Lancôme ne introduce în lumea frumuseții și farmecului franțuzesc. Dintre toate, pe lângă parfumurile amintite, am testat masca Rose Sorbet  și fondurile de ten: Teint Miracle, Teint Visionnaire si Teint Idole. 

Masca revitalizantă Lancôme Rose Sorbet Cryo-Mask

IMG 20200109 232853 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Masca pentru față este inspirată de crioterapie și are o irezistibilă textură de sorbet roz deschis.  Ingredientele principale folosite în compoziția măștii sunt “răspunzătoare” de efectul rapid, în doar 5 minute. Astfel, întâlnim acidul salicilic care are rolul de matifiere, apa de trandafiri și extract de flori de pajiște care curăță și hidratează. De asemeni, dă pielii senzația de răcorire și înviorează tenul. Al treilea ingredient principal, uleiul de floarea soarelui, catifelează și regenerează. 

Cum am folosit masca

Am aplicat pe tenul curat un strat destul de gros, tapotând ușor cu degetele și am lăsat-o să acționeze 5 minute. Apoi, am clătit cu apă călduță. Recomandarea este ca masca să se alice de 2 ori pe săptămână, iar eu m-am conformat. Dacă prezentarea sună bine și promite un ten perfect în doar 5 minute, am vrut să văd pe pielea mea cum este. Prin urmare, după ce mi-am curățat tenul cu produsele de la Dior, am aplicat masca revitalizantă Lancôme.

Efectul? Poate pentru că nu-și permit să dea greș, poate respectă (așa cum ar fi normal) consumatorul, nu știu să vă spun. Știu însă sigur că rezultatul a fost cel promis: pielea a fost strălucitoare exact după ce am îndepărtat masca. Tenul a căpătat un aspect mat, sănătos și proaspăt, conferindu-i o luminozitate instantanee.

Țin mult la aspectul tenului meu și mereu m-a deranjat aspectul tern și porii dilatați. Masca Lancôme Rose Sorbet pare să fie soluția care reduce semnele de oboseală și favorizează strângerea porilor.  Tipul tenului meu este sensibil iar recomandarea pentru utilizarea măștii este exact aceasta, și pentru toate tipurile de piele.

IMG 20200109 232740 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Lancôme redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Sunt tare mulțumită de efectul acestui produs și oricât aș vrea să găsesc ceva de cârcotit, nu am nicio șansă. Sigur, îmi veți spune că sunt scumpe și atunci când nu ai bani te mulțumești cu ce îți permiți. Aș fi de acord cu această teză, ba mai mult aș fi o susținătoare având în vedere că am trecut prin multe experiențe de viață.

De (foarte) multe ori am folosit măști făcute de mine, cu ce aveam la îndemână, și nu pot spune că nu m-au ajutat. Deviza mea a fost întotdeauna: “produsul cel mai bun este cel pe care mi-l permit”. Și totuși, chiar eu spun, afirm cu tărie: este altceva! Iar prețul nu este chiar unul foarte mare, de neatins. Cred sincer că merită să oferim mai mult tenului și întreținerii aspectului pielii, folosind produse cu adevărat de calitate.

IMG 20200109 224626 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Lancôme – Teint miracle

Lancôme Teint Miracle  este fondul de ten hidratant, pentru un efect natural, luminos, care pune in valoare frumusețea oricărui ten. Combinația de pigmenți perlați din compoziție conferă tenului aspectul radiant. Îmbogățit cu Acid Hialuronic de origine naturală, glicerină vegetală și  extract de ceai Moringa, formula fondului de ten hidratează tenul pana la 18 ore. Are acoperire medie, aspect de ten reîmprospătat, fără imperfecțiuni, luminos.

IMG 20200109 231834 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Concentrația ridicată a apei, precum și textura ușoară și proaspătă cu opacitate medie, asigură un ten neted și o strălucire proaspătă, care durează până la 12 ore. Cu utilizare continuă, pielea apare mai luminoasă și mai proaspătă. 

Mi-a plăcut că nu a lăsat aspectul acela de mască, de ten încărcat. Cu textura foarte fină și apropiată de natural, a intrat ușor în piele lăsând un aspect frumos și uniform.

Lancôme – Teint Visionnaire

IMG 20200109 232013 01 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Cum ar fi ca fondul tău de ten să îți transforme pur și simplu pielea? Lancôme – Teint Visionnaire este fondul de ten care reprezintă un duo perfect pentru ten: pete, pori, riduri. Este o formulă care combină două etape de fond de ten, pentru a asigura o acoperire perfectă și un aspect de maximă naturalețe pentru tenul machiat.

Ingredientele active accelerează reînnoirea pielii, diminuează petele pigmentare, micșorează porii dilatați și estompează cearcănele și ridurile. Este vorba despre LR 2412 – ingredientul activ pentru perfectarea structurii pielii și vitamina CG – care ajută la omogenizarea tonului pielii. Combinația acestor două ingrediente reprezintă succesul a 10 ani de cercetare.

Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Mai întâi se folosește corectorul pe porțiunile problematice. Apoi, se întinde fondul de ten dinspre centrul feței spre margini, difuzându -se uniform. După aplicare, se obține imediat un ten 100% perfect, uniformizat, impecabil. După 4 săptămâni de la utilizare, calitatea pielii este vizibil ameliorată.

Pot spune că l-am folosit de aproximativ o lună și jumătate și într-adevăr textura pielii  s-a îmbunătățit. Am ținut cont de aplicarea în doi pași și rezultatul a fost cel asteptat.

Lancôme – Teint Idole Ultra 24 H

IMG 20200109 232415 01 Lancome redefinește frumusețea: vie, generoasă, multidimensională

Cine nu-și dorește un ten perfect timp de 24 de ore?!? Ei bine, există o formulă, un fond de ten lichid matifiant care rămâne perfect, chiar și după cea mai grea și mai obositoare zi. Acesta este Lancôme Teint Ultra 24 H, fondul de ten lichid care asigură confort 24 ore. Formula îmbogățită cu noi pigmenți cromatici asigură o mare varietate de nuanțe, pentru un aspect natural și luminos

Compoziție:

  • 37 % apă și 10 % substanțe hidratante – tenul nu este uscat sau aspru
  • pigmenți speciali NAI – întrețin pH-ul corect al tenului, pe durata întregii zile
  • baza matifiantă conține cuarț și perlit – asigură aspectul catifelat al tenului
  • SPF 15 – protecție împotriva radiațiilor UV

Acest fond de ten de lungă durată matifiază perfect tenul și elimină luciul. Asigură o acoperire mare pentru întreaga zi, fără a necesita ajustări, cu adevărat un fond de ten de calitate.

Este disponibil in 27 de nuanțe și se aplică pe tenul bine hidratat. Pentru a obține un rezultat bun se folosește o perie teșită, cu tușe rapide, din centrul feței spre exterior. De asemenea, trebuie avut mare grijă la aplicarea cantității de produs, evitând excesul.

Experiența mea

Mărturisesc sincer că am mari probleme cu purtarea fondului de ten mai mult de câteva ore. Vichy este preferatul meu dar numai dacă nu depășesc 7-8 ore, alte branduri fiind doar soluții de scurtă durată. Evident, am fost tare curioasă ca la petrecerea la care eram invitată undeva la mare distanță să testez pentru prima oară fondul de ten Lancôme.

Așadar, mi-am făcut machiajul acasă, am ajuns la destinație după aproximativ 6 ore, seara a fost petrecerea iar spre dimineață am plecat spre casă. Cu alte cuvinte, demachierea mi-am făcut-o după aproximativ 25 de ore. Mă și vedeam plină de bube și pete roșii, cum mi se întâmplă cu alt fond de ten dacă trec peste maxim 8 ore cu el pe față.

Dar înainte să mă demachiez, mi-am amintit că nu am avut niciun fel de jenă: nu mă deranja nimic, nu mă irita, nu mă strângea, etc. În fine, după demachiatul de rigoare, am avut surpriza ca tenul să fie curat, să arate destul de bine după atâtea ore de oboseală. Și la fel a fost și a doua zi, ceea ce mi-a dat curaj să folosesc fondul de ten și cu alte ocazii. Să vă mai spun că am primi complimente și că am fost tare mulțumită (mândră! :)) de cum am arătat?!? Așa ziceam și eu. :-P 

Concluzii

După testarea produselor Lancôme pot declara sincer, parole d’oneur, că mi-au plăcut. Nu -mi doresc să credeți că fac o apologie a brandului. De fapt, nici nu cred că ar avea nevoie.  :) Cum spuneam, când nu-mi permit, știu să mă descurc și prin alte metode. Vreau doar să subliniez că într-adevăr sunt de calitate, că de vede de la o poștă diferența și că tenul meu mi-ar mulțumi dacă l-aș trata mereu astfel. În concluzie, voi economisi și îmi voi cumpăra produsele brandurilor acestea (Dior și Lancôme). Din Tenerife, unde prețurile sunt mult mai accesibile.

 

Aștept părerile voastre despre Lancôme, produsele prezentate și altele pe care le-ați folosit.

Până data viitoare, aveți grijă să fiți frumoase!

 

UniquebyMM

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați să share-uiți!