Icon Beauty Studio – poveste și experiență

Despre frumusețe am putea vorbi oricât, fără teama de a ne plictisi. O afirm cu toată responsabilitatea, din proprie experiență și pulsul luat în jurul meu pe o distanță … considerabilă. Fiți fără grijă, nu vă încarc cu date din statistici! Dar, despre îngrijire și înfrumusețare, despre oameni și cum nimic nu este întâmplător, nu mă pot abține să nu vorbesc.

Icon Beauty Salon

Ni se întâmplă multora dintre noi ca pe rețelele de socializare să ne trezim cu invitații de a ne înscrie în diverse grupuri. Unii acceptă pe loc, alții mai studiază ”oferta” iar alții resping din start invitația. Fără intenția de a face vreo aluzie la modestie, mărturisesc că fac parte din a doua categorie. Citesc despre ce este vorba și, după caz, fie accept pentru a ajuta, fie pentru că mă interesează conținutul respectivului grup. Restul, rămân așa cum vin.

Povestea

Povestea pe care vreau să v-o aduc în atenție, a pornit de la invitația de a mă înscrie în grupul ”De meserie, Femeie”. Cum spuneam, am procedat în stilul meu: am primit invitația, am citit despre ce este vorba în grup și am acceptat. Imediat, am găsit și citit niște postări foarte interesante iar persoanele din grup, de calitate. Pe scurt: mi-a plăcut grupul ”De meserie, Femeie” și am făcut la rândul meu câteva invitații. Și, desigur, vi-l recomand și vouă cu mult drag!

Deși nu am fost foarte activă, din când în când, atunci când timpul mi-a permis, am dat câte o fugă pe grup să văd ce mai e nou și de interes. Astfel, s-a întâmplat ca exact în momentul în care Mihaela C.(inițiatoarea și adminul grupului) a postat despre vizita ei la salonul de înfrumusețare Icon Beauty Studio (de parcă ceva sau cineva mi-ar fi dat ghes), să intru și eu.

IMG 20210619 184252 Icon Beauty Studio - poveste și experiență

Icon Beauty Studio

Da, știu, îmi veți aminti că chiar eu spun că nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este întâmplător. Aveți dreptate, dar tot mă mai trezesc surprinsă de ”coincidențe”. Aveam nevoie de manichiură & pedichiură, ca de oxigen, de când persoana la care mergeam a plecat din țară. Nu doar că sufeream pentru că manichiura  și pedichiura nu erau ceea ce-mi doream și nu arătau așa cum sunt obișnuită de ani și ani de zile.

Lipsa de gust are limite, doar gustul bun este nesfârșit. – Coco Chanel

Mai mult de-atât, îmi place să fiu îngrijită tot timpul – mâinile reprezintă cartea de vizită a femeii (omului), nu-i așa? Dar, îmi place și să fiu pregătită pentru evenimentele și vacanța așteptate cu atâta nerăbdare. Cu alte cuvinte este important în primul rând pentru mine și apoi pentru cei din jur.

Și mai e ceva: contează tare mult să aibă loc acea chimie între mine și persoana cu care urmează să interacționez. Prin urmare, pot spune cu mâna pe inimă, că sufeream din această cauză. Până când ”salvarea” a venit chiar de pe grupul la care aderasem.

Icon Beauty Studio – poveste și experiență

În postarea respectivă, adminul grupului povestea despre experiența sa la Icon Beauty Studio și despre o ofertă irezistibilă pentru membrele grupului. Nici nu-mi venea să cred că ceea ce citeam este adevărat. Am contactat fără să mai stau pe gânduri recepția salonului și mi-am făcut o programare.

IMG 20210609 173449 Icon Beauty Studio - poveste și experiență

Experiența

Mă știți: sunt extrem de realistă, nu cred în minuni, chiar dacă creditez oamenii cu multă încredere. Experiența adunată îmi permite să știu ce vreau, ce așteptări să am și să nu mă reped cu concluzii pro sau contra decât după confirmarea rezultatelor.

Așadar, am ajuns la Icon beauty Studio, mi-am anunțat rezervarea și am fost condusă la locul de manichiură. M-a preluat tânăra și plăcuta Laura, care m-a impresionat prin felul cald și prietenos cu care a început să-mi descrie procedurile și produsele.

Obișnuiesc să mă las pe mâna profesionistului, pentru că, nu-i așa, nu suntem atotștiutori, oricât de informați și practici am fi. Pe lângă acestea este nevoie de experiență, de muncă și dăruire, de pasiune, de practică și de a ține pasul cu noutățile în domeniu.

IMG 20210609 173454 Icon Beauty Studio - poveste și experiență

 Poveste și experiență

În cazul meu, pornisem de la ideea manichiurii cu gel, crezând că este cea mai bună soluție. Dar, după discuția pe care am avut-o cu Laura, mi-am schimbat opinia. Recomandarea sa bine argumentată a fost manichiura semipermanentă obținută cu ajutorul unui produs nou. Acesta avea o calitate net superioară celui folosit până atunci pentru manichiura mea. Bineînțeles, am acceptat și rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.

Recunosc, mi-am reținut entuziasmul pe cât de mult am putut, deoarece mai trecusem prin experiențe de acest fel. Atunci, totul a fost bine până am ajuns acasă sau până peste maxim 2 zile. Prin urmare, mi-am propus să aștept câteva zile pentru a mă pronunța. Am promis și pe grup că voi reveni cu un articol, când voi avea timp și concluzii clare.

Desigur, asta nu înseamnă că nu am mulțumit și apreciat pentru toată munca și dăruirea pe care le depusese Laura. În plus, m-am simțit bine în compania ei iar salonul este foarte curat, bine organizat și împărțit. De altfel, am plecat cu promisiunea de a reveni pentru pedichiură și eventual alte servicii, în funcție de timp.

Rezultatul

Ei bine, acum, după destul de multă vreme scursă de la prima vizită, îmi pot exprima opiniile sincere. Deși nu intenționam să treacă atât de mult timp, evenimentele și timpul liber pur și simplu nu mi-au permis să scriu până acum. 

Prin urmare, recomandarea pe care am primit-o a fost foarte bună. Manichiura mea a rezistat și arată foarte bine chiar și după 3 săptămâni. Încă are luciu, nu s-a ciobit, nu a sărit, doar unghia a crescut. (:)) Ceea ce este firesc.

Trebuie să menționez însă și faptul că următoarea săptămână (de la manichiură), am revenit pentru pedichiură. Și de care sunt la fel de mulțumită și încântată. Cu așa manichiură & pedichiură sunt pregătită pentru vacanță, pentru genți de vară, rochițe, sandale, mare, nisip, soare, etc.

Concluzia

Concluzia este una singură și ușor de bănuit: voi reveni neapărat la Icon Beauty Studio. Pe lângă cele două servicii la care am apelat deja, aș vrea să încerc în primul rând, serviciul de cosmetică. Dacă tot sunt la capitolul „mărturisiri”, mai am una de făcut: de multă vreme caut un salon care să aibă servicii de cosmetică. Am și aici câteva repere, nu sunt chiar novice, am așteptări mari, prin urmare abia aștept să ajung și să experimentez tratamentele cosmetice.

La final

Închei cu recomandarea sinceră de a apela la serviciile (cel puțin pe cele pe care le-am încercat eu) Icon Beauty Studio. Acestea sunt făcute în condiții de siguranță, igienă și cu un personal bine pregătit, profesionist. De punctat și apreciat disponibilitatea, căldura și pasiunea oamenilor.

Și, bineînțeles, vă voi ține la curent și cu celelalte servicii pe care le voi încerca și vă voi împărtăși experiența opiniile mele sincere.

 

Până data viitoare, fiți frumoase, fiți îngrijite, aveți grijă de voi!

 

Cu drag, Unique by MM

 

Mulțumesc pentru vizită!

Vă aștept cu articole interesante și despre:  sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

Citiți și: 5 modalități pentru o bucătărie spațioasă

6 exclusivități din noua colecție Liza Panait

5 grupe de alimente benefice pentru inimă

Sursa foto: facebook Icon Beauty Studio; arhiva personală

Rate this post