Bun găsit dragilor! Se spune că reclama este sufletul comerțului. Dar nu-i așa că ne-au cam obosit reclamele de pe toate canalele video și audio care se doresc a fi convingătoare și tentante? Probabil, uneori vă întrebați și dacă chiar toate produsele din reclame sunt atât de grozave și extraordinare. Și dacă este așa, cum  să alegem totuși cel mai bun produs dintre cele mai bune? Care ni se potrivește?!? Răspunsul este evident: testarea. Doar așa ne putem convinge de eficiența acestuia. Așa vom reuși să răspundem tuturor întrebărilor care ne frământă în legătură cu produsul respectiv.

Detergentul Perwoll Caps – viață lungă hainelor colorate

detergentul Perwoll - colet buzzstore

Introducerea mea poate reprezenta și un preambul al răspunsurilor la întrebarea pe care bănuiesc că ați dori s-o adresați. De ce am acceptat provocarea BUZZstore de a testa detergentul Perwoll Caps? Ei bine, răspund clar și direct. Pe lângă faptul că îmi place să mă conving singură de calitățile și eficiența unui produs, vreau să împărtășesc opiniile mele sincere cu cât mai mulți oameni.

Urmează dragostea mea pentru culori și preocuparea de a păstra cât mai mult hainele și lucrurile preferate în stare bună. Mereu am ținut la lucruri și am avut grijă să arate în condiții bune cât mai mult timp. Dar, din păcate, nu este suficient. Oricât de multă grijă avem de lucruri, cu cât spălările sunt mai dese, cu atât culorile și calitatea țesăturilor își pierd calitățile. Astfel, hainele și lucrurile la care ținem arată din ce în ce mai lipsite de viață iar noi rămânem doar cu regretul că nu am putut face mai mult.

Detergentul, rol determinant în protejarea culorilor și țesăturilor

detergentul Perwoll caps rufe colorate

De aceea, cred că detergentul pe care îl folosim are un rol determinant. Vă imaginați că iubind culorile și hainele preferate, am fost preocupată să găsesc soluții pentru a le prelungi viața. Îmi place ca obiectele vestimentare, costumele de baie, prosoapele, rochiile de plajă, și multe altele să arate ca și cum ar fi noi. Mai ales vara, când sunt folosite intens, necesitând multe spălări, culorile și țesăturile sunt supuse la grele încercări.

detergentul Perwoll caps rufe negre

Chiar dacă mi-aș permite să cumpăr haine (lucruri) noi, unele îmi sunt atât de dragi încât îmi doresc să le port mult timp. Bineînțeles, ca orice om interesat de aceste aspecte, am experimentat și urmat tot felul de recomandări și trucuri. Fie că le descopeream singură, fie că le primeam, rezultatele nu mă mulțumeau și, de fiecare dată o luam de la capăt.

Așa că abia așteptam să primesc detergentul Perwoll Caps și să-l pun la treabă. Ca de obicei, albinuțele (echipele) BuzzStore au avut grijă de detalii, prezentare și împachetarea coletului.

Conținutul coletului

  • o cutie cu detergentul Perwoll Caps pentru lucruri colorate -10 capsule
  • o cutie cu detergentul Perwoll Caps pentru lucruri negre – 10 capsule
  • 10 plicuri cu detergent Perwoll lichid pentru rufe colorate
  • 10 plicuri cu detergentul Pewoll lichid pentru rufe negre
  • sacoșă din pânză cu sloganul campaniei ”Nouă? Nu, spălată cu Perwoll Caps. #RethinkFashion
  • flyere
  • revistă de prezentare

image000011628168715872 1 Detergentul Perwoll Caps - viață lungă hainelor colorate

Cele 20 de plicuri care conțin detergentul Pewoll lichid (10 pentru rufe colorate și 10 pentru rufe negre) le-am împărțit cu prietenele și chiar vecinii mei de cartier. Împreună cu flyerele, fotografiile și filmulețele mele, am împărțit informațiile pe care le aveam despre detergentul Perwoll lichid și noul Perwoll Caps. De la unii am aflat că au văzut (sau auzit) spotul publicitar cu detergentul Perwoll Caps și își doreau să -l folosescă.

Cele 4 funcții ale Perwoll Caps

La mine, dorința amplificată de curiozitate atingea cote înalte, prin urmare am pus imediat detergentul la treabă. Voiam să mă conving dacă cele patru funcții propuse de capsulele de ultimă generație sunt îndeplinite. Ce și-au propus echipele care au gândit detergentul Perwoll Caps (#Askteamclean)? Să nu vă imaginați că e vorba despre ceva utopic, dar  nici prea ușor de realizat.

De fapt, este cam ce ne dorim noi utilizatorii, atunci când alegem detergentul potrivit hainelor colorate și negre. Este vorba despre: curățare, redarea strălucirii culorilor, să aibă grijă de țesături și să ofere un parfum plăcut rufelor.

Punctul cel mai delicat pentru mine este acela în care unele haine colorate nu pot fi spălate împreună. Deși respect cu sfințenie recomandările și instrucțiunile de folosire, rezultatul este de-a dreptul dezastruos. Din acest motiv, până acum foloseam detergenți lichizi și multe dintre piesele vestimentare preferate (colorate) le spălam manual.

Testare cu detergentul Perwoll Caps

Și de această dată le-am pus în mașină cu strângere de inimă, după ce am așezat capsula cu detergentul Perwoll pentru rufe colorate. Am ales programul potrivit și am așteptat, încercând să-mi îndepărtez cât mai mult gândurile și atenția de la un eventual dezastru.

IMG 20210822 224551 Detergentul Perwoll Caps - viață lungă hainelor colorate

Rezultatul

Curioși să aflați verdictul? Ei bine, de această dată lucrurile mele nu arătau deloc rău. Culorile păreau mai vii, țesăturile aveau un aspect plăcut. Emoțiile mele se transformaseră în uimire și mulțumire. Căpătând curaj, am procedat în același fel cu hainele de culoare neagră.

Perwoll a lansat mișcarea #rethinkfashion care are la bază conceptul de ”slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte.

Sincer vă spun, tunica mea preferată și cardiganul fin din fire naturale cumpărat special pentru zilele de vară, arătau superb.  Prin urmare, țintele au fost atinse, misiune îndeplinită de detergentul Perwoll Caps.

De ce aș alege detergentul Perwol Caps

Recunosc, prefer detergentul sub formă de capsule. Dar la detergentul Perwoll, capsulele sunt realizate din plastic reciclat în proporție de 50% și total reciclabil.

Capsulele sunt biodegradabile și conțin 85% mai puțină apă decât detergentul lichid. Formula concentrată este și mult mai eficientă la temperaturi scăzute. Toate acestea duc la reducerea consumului de energie, îmbunătățesc aspectul țesăturilor și reduc ritmul cumpărăturilor în exces. Iar acestea reprezintă de departe un mare plus pentru noi toți, nu doar pentru mine care sunt atentă la aceste lucruri.

Deoarece am fost mulțumită de rezultatul utilizării capsulelor Perwoll iar temerile au dispărut, m-am apucat de spălat tot ce obișnuiam să nu spăl la mașină. Haine colorate și imprimate – tricouri, rochii, prosoape, pantaloni și tot ce era mai delicat dintre preferatele mele și ale familiei.

Curăță

Hainele spălate cu detergentul Perwoll Caps sunt curate. Chiar și la temperaturi mici, am avut surpiza ca hainele să fie bine spălate.

Redau strălucirea culorilor

Culorile hainelor arată bine, fresh. Deși unele dintre ele nu erau tocmai noi, nu pot spune că după spălarea cu detergentul Perwoll Caps, dar se vede clar diferența.

IMG 20210823 113730 Detergentul Perwoll Caps - viață lungă hainelor colorate

Au grijă de țesături

Cum spuneam, unele haine nu arătau prea bine nici spălate manual. A fost pentru prima oară când am îndrăznit să le spăl la mașină, la programul de delicate și cu detergentul nou. Concluzia a fost surprinzător de plăcută: nu doar că erau curate și culorile mai intense, dar și aspectul țesăturii arată mai altfel, mai bine.

Parfum plăcut

În timpul testării nu am folosit niciun fel de balsam pentru rufe. Totuși, rufele pe care le -am spălat cu detergentul Perwoll Caps aveau un parfum plăcut. Cu alte cuvinte, nici nu am nevoie de balsam dacă folosesc detergentul capsule Perwoll.

Recomandare

Concluzia: mi-a plăcut detergentul primit pentru testare și îl voi folosi cu încredere în continuare. Îmi plac hainele mele colorate și negre (sau culori închise) și țin să arate bine cât mai mult timp. Iar detergentul acesta chiar își face treaba. Vi-l recomand sincer și aștept să-mi spuneți dacă voi l-ați folosit. Dacă da, care sunt opiniile voastre? Dacă nu, sunteți tentați să-l încercați?

De asemenea, dacă vă doriți să testați produse care vi se potrivesc, vă puteți înscrie aici.

 

Până date viitoare iubiți-vă hainele, aveți grijă de ele!

 

Cu drag, MM

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut, vă aștept cu articole interesante și despre:  sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să vă intereseze și: Restaurant propriu vis vs. realitate și primele 5 articole de bucătărie

7 citate care pot fi aplicate în viață

Care sunt ținutele preferate în vacanță

Sursa foto: arhiva personală

P.s. În al doilea videoclip am dorit să vă arăt rezultatele (fără filtru) și să descoperiți voi, diferențele între lucrurile noi și vechi.