”Andrei, Andreeei!” Mă trezesc din somn, sar din pat și fug la geam așteptându-mă să-mi văd copilul. Instinctiv, mângâi burtica în care mica minune creștea și realizez că Andrei al meu, încă nu s-a născut.
Acela a fost primul moment în care mi-am dat seama că o ședință foto maternitate m-ar ajuta să îmi amintesc de astfel de clipe. Iar acesta este un fragment din povestea mea adevărată despre perioada de maternitate. Perioada unică de maternitate care a devenit parte din primul album de familie.

Cuprins

Ședință foto maternitate – primul album de familie

Maternitate

Fenomenul de maternitate este unul dintre minunile lumii. Trăirile unei femei care urmează să aducă pe lume un suflețel, sunt unice și fascinante. Chiar și atunci când sunt încercate de stări mai puțin plăcute, bucuria de a da naștere unei vieți este extraordinară. Și pentru că uneori cuvintele nu pot exprima exact ceea ce simțim, o ședință foto maternitate este ideală.

Fenomenul de maternitate – perioadă unică

Cu ajutorul unei ședințe foto vom reuși să păstrăm cele mai prețioase imagini și amintiri cu perioada de maternitate. Burtica vizibilă, farmecul unic pe care îl are o mamă în devenire, senzualitatea inocentă, sunt elemente pe care le întâlnim numai în perioada maternității.
 maternitate
Mângâierile și conversațiile pe care o mamă în devenire le are cu pruncul din pântecele ei. Legătura care se stabilește între ei în perioada celor 9 luni, dar și întrebările, grijile, fac parte din farmecul maternității. Cum să nu ne dorim să păstrăm toate acestea și să le transformăm în amintirile noastre cele mai prețioase? De ce nu am profita să ne oferim cadoul perfect, care va face parte din povestea noastră de viață?

Studio foto București

Întrebările nu sunt retorice, deoarece am răspunsuri și soluții. Pe vremuri, perioada de sarcină nu era prețuită la adevărata ei valoare, iar despre o ședință foto maternitate, nici nu putea fi vorba. Astăzi însă, există iubitori de fotografie, dar mai ales iubitori de copii, iubitori de oameni, care își pun tot profesionalismul și pasiunea în slujba doritorilor. Rezultatele vorbesc de la sine și se reflectă în bucuria și mulțumirea celor care ajung în studio foto București.

maternitate

Sarcinile diferă de la una la alta, o spun acum, după ce am dat viață celor două minuni pe care le consider rațiunea mea de a trăi. Suntem unici și chiar dacă vorbim despre sarcini în câteva linii generale, trăirile, sentimentele și emoțiile sunt total diferite. La fel sunt și amintirile care rezistă în timp stârnind emoții la fel de puternice ca în zilele în care le-am trăit.

Ședință foto maternitate – primul album de familie

Fiecare mișcare, fiecare respirație, fiecare semn primit din partea puiuțului din burtică au fost unice pentru fiecare sarcină. Iar pentru a nu le uita, mi-am dorit să le am în primul album foto de familie. Pentru că, vedeți voi dragilor, nimic nu poate fi mai prețios, decât amintirile surprinse și redate cu fidelitate în fotografii.
maternitate
Iar pentru amintirile atât de dragi și prețioase din timpul sarcinii, este nevoie de dedicare, de pricepere, și de multă, multă muncă și răbdare. Toate sunt extrem de importante deoarece, ne dorim ca primul album foto de familie să transmită cu fidelitate, sentimentele de iubire, sentimentele de maternitate.

Ședință foto maternitate

Cu alte cuvinte, la o ședință foto maternitate contează enorm oamenii din spatele aparatelor. De ei depinde ca povestea de iubire dintre doi oameni și începutul poveștii de viață a minunii lor, vor reda cât mai fidel realitatea.
Lor le încredințează viitoarele mămici încrederea și speranța că în orele petrecute la ședința foto, totul va fi bine. Pentru că, o graviduță are nevoie de siguranță, de blândețe, de un cadru prietenos, de încredere în cei cu care interacționează.
maternitate

Oamenii din studio

În Studio foto București sunt oameni care știu să pună în valoare gesturile, frumusețea și strălucirea din ochii femeii. Știu cum să lucreze cu viitoarele mămici astfel încât, să evidențieze atuurile femeii însărcinate.
Lumini potrivite, recuzită adecvată, decor armonios, rochii special concepute și bineînțeles, ingeniozitatea și profesionalismul. Toate acestea le găsim în studioul foto care contribuie la bucuria celor care ajung beneficiarii rezultatului final.

La final

Povestea despre cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, despre maternitate și primul album foto realizat a ajuns la final. Sunt curioasă să aflu de la voi ce povești și ce amintiri ați imortalizat și păstrat în albumele de familie. Ați apelat la ședințe foto în perioada de maternitate? Aștept răspunsuri și opinii în comentarii.
Până data viitoare, bucurați-vă de cele mai prețioase amintiri foto!
Cu drag, MM
Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

S-ar putea să vă intereseze și: Decor interior de toamnă cu PosterStore

Start pregătirilor de toamnă: rețete & secrete

Sursa foto: littlesunshine

Rate this post