Toamna este ca un nou început și aduce cu ea dorința de a ne reinventa. Așa cum natura trece printr-o multitudine de schimbări, toamna oferă o paletă largă de emoții și sentimente și oamenilor.

Deja am făcut unele schimbări în ritualurile noastre trecând de la cafeaua cu gheață la cafeaua aburindă sau ceaiul fierbinte. Am scos hainele călduroase din garderobă, dar am schimbat și ritualul de îngrijire pentru tenul nostru.

De vorbă cu tenul meu – the BFF

tenul

Gama de produse Allurene

Îmi iubesc tenul și accept trecerea timpului. Chiar și atunci când mă păcălesc că mai am mult timp, de fapt trece cu viteza luminii. Dar nu vreau să mi-l fac dușman. Am ales să trăiesc frumos, în armonie și iubire, cu atenție la nevoile pe care le are tenul meu.

Îmi doresc ca prin îngrijirea și atenția acordată, să întârzii cât pot, apariția semnelor îmbătrânirii. De aceea mi- am imaginat o discuție cu tenul meu. Deoarece tenul este cu siguranță, the Best Friend Forever. Cum ar fi să stăm de vorbă ca cele mai bune prietene? 

Fără secrete, fără prejudecăți, sincer, relaxat. Oare ce mi-ar cere, ce îi place și ce nu la îngrijirea pe care i-o acord? Ce sfaturi mi-ar da tenul meu și ce reproșuri mi-ar adresa? Hai să aflăm împreună! 

Despre rutina de îngrijire și demachiere

  • tenulHei, bună dimineața, T! (Ten)- îi spun când îl privesc dimineață, cu ochii mijiți de somn. Cum te simți astăzi? Arăți cam obosit. Și ai cearcăne!!!

T: Mda- răspunde T morocănos. Am stat jumătate de noapte în fața laptopului. Asta după o zi fără pic de odihnă. Noroc cu rutina minimalistă și multifuncțională de dimineață cu produse Allurene. Sau ai uitat că la ora 2 aproape că nu ți-a mai ars de nimic? 

  • Haide, T! Te rog, nu fi supărat! Știi că nu m-am culcat fără să te demachiez cu lapte demachiant Uncover my beauty. Mi-am învățat lecția pe care mi-ai dat-o cu ani în urmă: o noapte dormită cu machiaj înseamnă un rid apărut mai devreme. Oricât de târziu ar fi, rutina de demachiere este obligatorie pentru mine. În plus, te știu cât ești de sensibil.

Despre ritualul cu Allurene

Watercolor Floral New Blog Post Graphic De vorbă cu tenul meu - the BFF

T: Ai dreptate. În general ești atentă, ai un ritual de îngrijire al tenului în funcție de anotimp. Alegi produsele care mi se potrivesc iar eu reacționez imediat arătându-mi recunoștința și răsplătindu-te cu rezultate bune.

Uite, spre exemplu gama de produse Allurene. De când ai descoperit produsele Allurene? Să fie jumătate de an? Cam pe- acolo. Sunt fericit de-a dreptul când îmi (îți) acorzi cele 5-10 minute dimineața și tot atâtea seara pentru rutina ta. Curățarea, tonifierea, hidratarea.

Crema antirid Hey yang lady și masajul. Ah ce fericire! Ridurile fine au dispărut. Colagenul și elastina din conținutul cremei antirid au stimulat regenerarea celulelor. Pur și simplu strălucesc! Sunt tot o bucurie! Cât despre serul de hidratare aplicat toată vara, ce să mai spun!?! Nu am suferit nicio clipă, oricât a urcat mercurul termometrelor.

tenul

Rutina minimalistă și multifuncțională

  • Ei, doar știi T că totul începe din interior: ce mănânc, ce beau, cât stau la soare, cum mă hidratez. Este un cumul de factori din care nu lipsește calitatea produselor skincare și a tratamentelor alese.

 

  • Niciodată nu mi-a plăcut să folosesc o sută de produse pentru îngrijirea tenului. Cremă pentru acnee, pentru luminozitate, pentru ten gras/sensibil, cremă de zicremă de noapte etc. Să-ți mai spun ceva T, cu maximă sinceritate: nici nu mi-aș permite o mulțime de produse. Oricât de tare te iubesc și țin la tine, nu aș putea să cheltui o sumă mare pentru zeci de produse.

Scopul Allurene

Acesta este încă un plus al produselor brandului românesc apărut anul acesta: o cremă abordează mai multe aspecte ale tenului. Acesta este și scopul Allurene: o rutină minimalistă și multifuncțională.

Ceea ce înseamnă produse mai puține care răspund mai multor probleme ale pielii. Înseamnă și mai puțin timp pierdut pentru căutare și testare de produse. Și nu în ultimul rând, înseamnă mai puține ambalaje.

089A0711 De vorbă cu tenul meu - the BFF

Un fel de feedback al tenului

Spune-mi tu T, dacă nu-ți place?  

T: Bineînțeles că îmi place! Sunt încântat să câștigi timp pentru tine. Dar și mai încântat sunt de produse. Intră repede în piele, nu încarcă, nu sunt grase și au un parfum delicat. Ah, atât de fresh și subtil! Mă simt precum Cleopatra răsfățată de băile, ritualurile, cremele ei. 

Dar să revenim la noaptea trecută. Nu ai dormit suficient și semnele se văd. Adică, eu sunt cel care le simte. Sezonul rece s-a instalat, zilele însorite sunt tot mai puține iar eu am nevoie de acele 5 minute de îngrijirea pielii.

Îngrijirea tenului în sezonul rece

Adevărul este că zilele sunt mai scurte și tu oricum ai lucrat întotdeauna mai bine noaptea. Dar cum spui și tu, nu mai ai 20- 30 de ani. Iar temperaturile scăzute și lipsa soarelui au impact și mai puternic asupra pielii și a organismului.

Așadar, în rutina ta de îngrijirea tenului în sezonul rece rolul important îl are hidratarea. Da, da, din nou hidratarea. Crema de hidratare sau/și serul de hidratare sunt esențiale. Știu, le-ai folosit și până acum. Dar trebuie să continui să le folosești de două ori pe zi.

tenul

Hidratarea baza îngrijirii

Îți spun și de ce: Acidul hialuronic și HYDROTENSYL din crema hidratantă- My BFF mă hidratează în profunzime. De asemenea, are rol antioxidant, de vitaminizare și combate uscarea pielii.

  • Ai dreptate, T: hidratarea e pe primul loc. Dar ai uitat de ochi. Știi, crema contur ochi- Open my eyes.”

T: Ba nu, nu am uitat. Subliniam ce este obligatoriu pentru noi: hidratarea și crema antirid. Alături de crema contur ochi, laptele demachiant și apa micelară. Sunt cele 6 produse ale gamei Allurene pe care le-ai folosit. Cele care mi-au redat suplețea și strălucirea și frumusețea. Iar tu ești mulțumită!

  • Evident! Doar mă vezi ce tonus am când te privesc! Mă simt frumoasă, atrăgătoare, îmi dai încredere. Cu mici excepții, cum este aceasta. Înțeleg că îmi recomanzi să merg pe aceeași gamă de produse Allurene?

Rutina de iarnă recomandată

089A8979 De vorbă cu tenul meu - the BFF

Primii pași: curățare & tonifiere

T: Corect. În fiecare zi, chiar și atunci când nu ai folosit produse de machiaj sau ai folosit foarte puțin, începi cu Laptele demachiant Allurene – Uncover my beauty. Curăță delicat, nu mă agresează în niciun fel, deja mă simt curat și catifelat.

Pasul doi: apa micelară Allurene – Refresh me nicely care îmi dă senzația de proaspăt. Are efect decongestionant și antiinflamator, și curăță delicat zona din jurul ochilor. Ajută la reducerea ridurilor și uniformizează culoarea. Te rog să nu renunți la ea. Este singura apă micelară pe care am tolerat-o din câte ai încercat.

  • Uneori folosesc doar laptele demachiant pentru că mi se pare suficient. Dar ai dreptate, apa micelară te și tonifică. Arăți mai fresh când le folosesc pe amândouă. Dacă îmi confirmi, țin cont de opinia ta.

20220623 112323 De vorbă cu tenul meu - the BFF

Pasul 2: hidratare

T: Este rândul hidratării cu Serul de hidratare Allurene – Bliss for my face. Am vorbit despre el și cât de bine mi-a făcut vara trecută. HYDROTENSYL, ingredientul activ a acționat în refacerea rezervelor, dar și în diminuarea pierderilor transepidermice de apă.  A fost mană cerească! 

3: Îngrijire ochi

Următorul pas este îngrijirea ochilor cu Crema contur ochi Allurene – Open my eyes. Ochii sunt cei mai sensibili și au nevoie de o îngrijire mai atentă, cât și de o cremă de calitate. Cea din gama Allurene este exact ce trebuie pentru îngrijirea delicată a ochilor. Cum am spus, a redus vizibil ridurile fine și cearcănele. Bineînțeles, recomand să mergem mai departe cu ea.

 Boost de hidratare

Pentru că temperaturile reci afectează mai mult tenul, e nevoie de o hidratare intensă. Astfel, pentru protejarea pielii în sezonul rece, pentru un boost de hidratare, propun să apelezi la Crema hidratantă Allurene – My BFF. Este ajutorul de bază pentru tenul sănătos.

Antirid

Iar la final, ai nevoie de Crema antirid Allurene – Hey, young lady de care știu că ești încântată și tu. E de înțeles: avem neapărat nevoie de ea la vârsta noastră (peste 50 ani). Previne în special îmbătrânirea prematură a pielii și fotoîmbătrânirea. De asemenea împiedică degradarea colagenului. Am spus deja: sunt mai luminos, mai ferm, mai tânăr. 

tenul

Ritualul simplu, dar eficient pe care l-ai urmat de jumătate de an care oferă o experiență senzorială de neegalat. Rezultatele sunt cele care vorbesc întotdeauna mai mult decât cuvintele.

Totuși, pe lângă ritualul de îngrijire, vreau să-ți dau câteva sfaturi. Ce trebuie să faci acum, în sezonul rece, când petreci mult timp în interior. Să fim serioși: nicio cremă nu face minuni dacă nu-ți acorzi timp și atenție.

Sfaturile tenului meu

În primul rând ai grijă la poluarea produsă de electronicele din casă. Acestea produc o poluare cu efect negativ asupra vederii, creierului dar și asupra tenului. Fă pauze de 5 minute la 2 ore de lucru la laptop/tabletă sau tv. Și nu exagera cu munca pe calculator în timpul nopții. Și somnul este important.

Răsfață-ți corpul mai des cu băi calde cu uleiuri esențiale și săruri de baie. Apoi ocupă-te de mine și acordă-mi cele 5 minute de care am nevoie. A, și să nu renunți sub nicio formă la masaj. Mă ajută enorm! 

Altă metodă de relaxare urmată de rutina de îngrijire, sau după aceasta? Sâmbăta sau Duminica, atunci când ai un pic de timp, pune muzica ta preferată. Folosește o mască dintre cele care îmi fac bine (like avocado), aprinde o lumânare parfumată.

pexels photo 4612149 De vorbă cu tenul meu - the BFF

De vorbă cu tenul meu – the BFF

Sau, folosește un difuzor de aromaterapie. Levănțică, ylang-ylang, portocale, cimbru sau orice îți place și te relaxează. Cuibărește-te în locul tău preferat din casă, în pătura ta pufoasă și citește. Meditează, scrie, bea o cană cu lapte cald cu scorțișoară sau ceaiul preferat. Desigur, după ce ai aplicat rutina zilnică de îngrijire.

Îți garantez că ne vom simți bine și tu, și eu. Probabil că nu e nimic nou sub Soare. Dar este important să găsești momentul și obiceiul care te fac să te simți bine și să te îngrijești. E vorba doar despre câteva minute pentru tine!

  • Mulțumesc, T! Ești cel mai bun prieten (BFF)! Așa este, a fost un an extrem de intens pentru mine (noi). Promit să revin la obiceiurile bune de care (aproape) uitasem! La final, hai să mai amintim câteva motive pentru care produsele Allurene merită să fie alegerea celor care își o doresc să aibă un ten bine îngrijit, ferm, luminos. 

20220701 112241 De vorbă cu tenul meu - the BFF

Alte motive să alegi Allurene

Produsele Allurene au textură plăcută, fluidă și un parfum discret, foarte plăcut. Tenul rămâne catifelat, plăcut la atingere, ferm și luminat. Produsele sunt testate dermatologic, oftalmologic și instrumentale, nu sunt testate pe animale. Se recomandă tuturor tipurilor de ten și tuturor vârstelor de peste 18 ani.

Ingredientele active ale produselor provin din surse naturale. De asemenea NU conțin: parabeni, silicon sau gluten. Dețin Certificat Ecocert (Ecocert oferă garanția trasabilității produsului pe întregul său ciclu de viață – producție, procesare, ambalare, stocare și distribuție).

La final

Conversația cu tenul meu s-a încheiat. Concluzia este una singură: fă-ți timp pentru tine în fiecare zi. Nu-i nevoie de prea mult, nu-i prea greu, doar ascultă-te! Intră în comunitatea BFF, întreabă sau oferă recomandări și sfaturi despre îngrijirea tenului, despre produsele Allurene. Intră pe site, pe pagina de facebook sau de instagram Allurene.

Mă poți întreba și pe mine. Sunt aici să-ți ofer răspunsuri sincere din propria experiență cu produsele. 

Până data viitoare, oferă-ți 5 minute pe zi!

Cu frumusețe și drag, MM

Articol scris pentru proba nr. 8 SuperBlog 2022

Sursa: allurene, arhiva personală, pexels, editare canva

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

podcastu

lametistul

o vară cu dali

5/5 - (1 vote)