Miruna și Alexia s-au cunoscut într-o vacanță în Tenerife. S-au simțit foarte bine, au petrecut momente extraordinare, au descoperit pasiuni comune. Așa s-a legat o prietenie frumoasă între ele și familiile lor. Zilele trecute, Miruna și Alexia și-au dat întâlnire la cafeneaua preferată. 

Cele două prietene își savurează cafelele și sporovăiesc vesele. Despre copii, despre noutăți și multe altele, până ajung la un subiect atât de drag amândurora: vacanța. Povestesc amuzate amintirile din vacanțe, cazări la hotel, apoi, conversația capătă un ton mai serios.

Cuprins

Hotel Argisht Partez – All Inclusive, lux & confort

hotel

Alexia: Apropo de vacanțe. În ce perioadă  mergeți în vacanță? Ați ales destinația? 

Miruna: Șii cât de mult iubesc vacanțele și care este destinația mea preferată. Dar, anul acesta nu am găsit o ofertă care să mă atragă. Din păcate am ratat și Târgul de Turism, iar pentru o vacanță Do it Yourself, cum mai obișnuiam, nu am puterea necesară. Mă refer la biletele de avion, cazare am găsit la hotel.

Să caut varianta cea mai bună, cele mai mici prețuri la bilete, acum când au crescut până la cer? Nu, nu mai am răbdare. Tânjesc după o vacanță în care să mă relaxez cu adevărat. Sunt obosită după anul intens pe care l-am avut, după stresul acumulat.

Mi-ar prinde tare bine o vacanță în care să mă răsfăț cu adevărat. Cum îmi place mie să spun: ”Like Queen Cleopatra”. Deși, mă știi, nu mă dau în vânt după all inclusive. Planurile voastre care sunt? Ați făcut rezervări undeva?

284867523 3185793551679035 124962428601043040 n Hotel Argisht Partez - All Inclusive, lux & confort

Povești, planuri, discuții

Alexia: Ei bine, nici  noi nu am făcut încă nicio rezervare, nu am cumpărat nimic. Mă gândeam să căutăm amândouă o ofertă. Poate chiar mergem împreună în vacanța de vară a copiilor. Voi când v-ați planificat concediul?

Miruna: Este o idee bună, mi-ar plăcea să merge împreună. În iunie ne gândeam și noi ca perioadă. Tu ai fost de curând în Bulgaria? Din ce îmi amintesc, ai fost și singură și cu familia.

Hotel Argisht Partez

Alexia: Da, am fost. Îmi place să merg în vacanță în Bulgaria. E mai aproape, putem merge cu mașina, e frumos. Am fost de câteva ori, dar mi-a rămas în minte vacanța luxoasă la Nisipurile de Aur. Cum spuneai mai devreme de răsfăț regesc, exact acestea sunt cuvintele dacă aș descrie sejurul la Hotel Argisht Partez

hotel

Miruna: Se-ri-ooos?!? Nu-mi amintesc să-mi fi povestit. Adevărul este că pe mine nu m-a atras niciodată Bulgaria. Să nu mă întrebi din ce motiv, pentru că nu aș ști să-ți spun. Am auzit tot felul de povești neplăcute care probabil mi-au setat ceva în subconștient. Povestește-mi! Mi-ai stârnit curiozitatea la maxim!

Un pic de istorie

Alexia: Ooo, da! Îmi face mare plăcere să vorbesc depre acea vacanță. Este de-a dreptul memorabilă! Totul părea desprins dintr-o poveste cu aer regal și exotic. Plajele aurii (110 metri), Parcul Natural cu vegetația sa luxuriantă, mobilierul, confortul.

Complexul situat în cel mai mare parc din stațiune este ca o bijuterie unică și extrem de prețioasă. De altfel, numele acestui hotel, Argisht Partez înseamnă Parcul Regelui Argisht.

Am reținut că regele a fost întemeietorul orașului cunoscut astăzi sub numele de Yerevan, capitala Armeniei. Ai fi impresionată să vezi clădirea cu coloane în stil sumerian și scări monumentale. Dar știi ce? Hai să intrăm pe site-ul aparthotelului Argisht Partez să te convingi singură de frumusețea uimitoare și aspectul luxos.

hotel

Imaginație versus realitate

Miruna: Vai, draga mea! Ai reușit să mă lași fără cuvinte numai imaginându-mi tot ce mi-ai spus despre hotel. Ce poate fi mai convingător decât impresiile unui prieten adevărat? Până deschid site-ul oficial pe telefon, povestește te rog despre camere, despre facitități. Spune-mi dacă te-ai simțit răsfățată. Dacă te-ai relaxat, dacă ai reușit să te deteșezi de tot ce ne ține în priză.

Mobilier modern de lux

Alexia: Ah, un mare ”da” la toate acestea! Să vezi camerele acestui hotel! Mi se pare că nu am cuvinte să le descriu exact. Mă bazez pe imaginația ta și pe fotografiile pe care le vei vedea pe site. Chiar dacă mă repet, cel mai potrivit cuvânt este ”lux”. 

Hotel Argisht Partez deține studiouri, apartamente cu un dormitor și apartamente cu două dormitoare. Sunt mobilate cu mobilier de lux, modern, tapițat, foarte confortabil, și inspiră calm și siguranță. Frumoase, spațioase, camerele sunt dotate cu aer condiționat individual și bucătării echipate complet.

hotel

Miruna: Oau! Alexia ai avut dreptate! Dar să știi că mi-au depășit imaginația, acum când văd fotografiile. Cum să nu-ți rămână vie amintirea unei vacanțe într-un hotel la acesta? Spune-mi te rog, cum sunt paturile, saltelele?

Confort

Pentru mine este important să fie pat dublu și salteaua bună. Altfel, nu mă odihnesc și mă întorc din vacanță mai obosită decât am plecat. Întâmpin destul de des problemele acestea la hotel. Fie nu găsesc pat dublu, fie salteaua este proastă și îmi afectează coloana.

Alexia: Ei, nu și la acest hotel. Paturile sunt duble, mari și confortabile. Uiă-te la pozele acestea! Pot confirma că nu sunt trucate, ci așa arată în realitate. Cât despre saltea, pot spune că a fost super confortabilă, groasă, exact cum trebuie. Și coloana mea este în piuneze și am nevoie de saltea de calitate. Are nota 8.7 la confort pe Booking.

227544815 2946977808893945 6795391631243970594 n Hotel Argisht Partez - All Inclusive, lux & confort

Apartamente de vânzare

Miruna: Vai, uite ce am găsit: Hotel Argisht Partez a fost premiat cu Luxury Award pentru cel mai bun complex de la malul mării. Extraordinar! Apartamentul la care visez să-l am la mare (sau ocean) ar putea arăta ca acesta. Văd că se pot cumpăra la prețuri avantajoase.

Doamne, Alexia! Ce înseamnă să judeci după niște povești spuse de neica nimeni. De ce nu am vorbit noi oare până acum despre vacanța asta a ta în Bulgaria? 

Alexia: Eh, acum trebuia să se întâmple. Și-apoi, niciodată nu e prea târziu.

Miruna: Ai dreptate! Și ”niciodată să nu spui niciodată” e valabil.

Facilități hotel

Alexia: Exact. Apropo de camere. Pe lângă confort și lux, acestea au și balcoane spațioase, scăldate de soare. De asemenea, complexul deține patru piscine în aer liber, șezlonguri de jur împrejur, umbrele, prosoape, wi-fi etc. Tot la capitolul facilități, hotelul dispune de sală de sport, loc de joacă și animatori pentru sport și copii.

57456860 2274781196113613 1657207693733003264 n Hotel Argisht Partez - All Inclusive, lux & confort

Mi-am amintit cât de mult ți-a plăcut într-o  vacanță pe insulă, aspectul cu animatori pentru sport. Atât de încântată ai fost, încât ai participat la programele animatoarei de gimnastică în piscină. Ai ocazia să repeți experiența. Ce să mai spun depre copii!?! Realizezi ce plăcere imensă ar avea!!!

Miruna: Alexia, draga mea, cu mâna pe inimă îți spun: m-ai dat gata! Nici în ruptul capului nu mi-aș fi imaginat să dau peste așa ceva. Mai povestește-mi. Ce poți spune despre restaurant, despre mâncare? Mă aștept să fie deosebite, dar impresia ta, care ai fost acolo, contează enorm. Experiențele sunt întotdeauna cele mai bune recomandări. Iar tot ce am aflat până acum a fost la superlativ.

All Inclusive, călătorii culinare, profesionalism

Alexia: Înainte de asta, vreau neapărat să menționez profesionalismul angajaților. Sunt foarte atenți, au disponibilitate maximă, sunt prietenoși și foarte bine pregătiți. Bineînțeles, și în ceea ce privește restaurantul și mâncarea, regăsim combinația unică- chiar și pentru Europa!- a luxului modern și istoria antică.

hotel

Imaginează-ți majestatea Imperiului Sumerian și te vei simți, cum spui tu?, like Queen Cleopatra  în regatul său. Hotel Argisht Partez are sistem All Inclusiv, ceea ce cred că este perfect pentru un răsfăț absolut. Cu alte cuvinte, ți s-ar potrivi mănușă pentru vacanța pe care ți-o dorești. Repet: acesta era momentul să afli despre acest loc.

Restauratul principal are însă și seri tematice. Călătoriile culinare cu iz oriental oferite de profesioniști desfată papilele gustative și dau frâu liber răsfățului.

Vacanță All Inclusive la Nisipurile de Aur

Miruna: Hm! Tu chiar ai ascuns toate astea pentru că nu a venit vremea sau intenționat? Pentru că, dacă ai făcut-o pentru a mă convinge să petrecem împreună o vacanță All Inclusive la Nisipurile de Aur, ai reușit. Totuși, chiar nu există nimic mai jos de superlativ? Ceva deranjant? A, știu! Ați fost cu mașina? Cum e cu parcarea?

54516231 2259289134329486 4505181523955154944 n Hotel Argisht Partez - All Inclusive, lux & confort

Alexia: Desigur, îți răspund la toate întrebările. Doar sinceritatea este unul dintre motivele care fac prietenia noastră trainică. La prima întrebare, răspunsul este, da și nu. De câteva ori am avut intenția să-ți povestesc, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva care m-a ”deturnat”. Ți-am mai spus, trebuia să vină momentul potrivit și a venit acum. Acum îți dorești o vacanță de lux și răfăț.

Parcare la hotel

Doi: da, am fost cu mașina. Probabil vrei să știi despre parcare. Povestea care te-a făcut să dai la o parte opțiunea de vacanță în Bulagaria. Complexul este situat la câteva minute de mers pe jos de plajă. Are regim All Inclusive Hotel și parcare Nisipurile de Aur care se achită separat. În 2019 când am fost noi, nu am avut nicio problemă.

Există însă ceva ce nu am găsit la acest hotel și, cu siguranță ți-ar fi plăcut să fie. Hotelul nu avea atunci SPA & Welness și nu am găsit nici acum detalii în acest sens.

289408949 3202780449980345 5423492997640086934 n Hotel Argisht Partez - All Inclusive, lux & confort

La final, decizia

Miruna: Draga mea, eu deja am dat mesaje acasă. Dacă acestea sunt singurele ”lipsuri” nu-mi afectează impresia făcută. M-ai ajutat să iau decizia cea mai bună. Vom merge în vacanță împreună cu voi la Nisipurile de Aur la Hotel Argisht Partez. Sunt convinsă că familia va fi de acord. Ce spuneam? Uite și mesajul de la Dan. A, și mama mi-a răspuns. Afirmativ, desigur. Tu ai acceptul familiei?

Alexia: Bineînțeles. Hai să facem rezervări!

Celor două prietene le aleargă degetele pe ecranele telefoanelor. După câteva minute zâmbetul larg afișat pe chipurile lor nu mai are nevoie de explicații. Se îmbrățișează și se despart fericite ca după o mare reușită. Așteaptă vacanța acesta cum nu au mai făcut-o de mult. Rămâne să le ascultăm opiniile după vacanța petrecută la bijuteria de hotel.

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu bucurie și drag, MM

Articol înscris în Spring SuperBlog 2023

Sursa foto: Argisht Partez facebook

P.s. Miruna sunt eu.

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

springmarkt

avocat

ceasornicarul

Rate this post