De mică, Maria și-a dorit să devină farmacist. Îi plăcea albul imaculat al halatelor, curățenia,  ordinea, mediul sănătos. Se simțea în siguranță în spațiile strălucind de curățenie. Odată cu trecerea anilor, Maria și-a schimbat opțiunile cu privire la profesie. A devenit un foarte bun finanțist. Cât despre vis, și acesta a suferit modificări.

Cuprins

Mediul sănătos din Clinica de Estetică UniquebyMM

mediul

După ani buni petrecuți în instituții publice, Maria visează să ajungă antreprenor. Mediul sănătos al oricărui spațiu curat, igienizat și sigur, a rămas. De altfel, Maria nu se îndepărtează prea mult de visul copilăriei. Își dorește propria clinică de estetică care să ofere mediul sănătos și sigur căutat de clienți. Iar de când a vizitat una după ultimele standarde, pur și smplu visează cu ochii deschiși.

Visul Mariei

Sala de primire cu recepție strălucește (la propriu) de curățenie. Dintr-o singură privire ochii Mariei scanează încăperea. În față, recepția elegantă în tonuri de alb, crem și bej creează senzația de lux. Pe blatul frumos și bine întreținut se află recipientul cu dezinfectant și cutia cu măști. Iar în capătul opus, un suport elegant cu pliante și cărți de vizită.

În stânga recepției, o măsuța deosebită și un fotoliu de culoare vibrantă. Aici stau așezate cu gust, o vază cu flori proaspete, șervețele umede și șervețele dezinfectante. Maria se oprește câteva clipe din această trecere în revistă. Dar mintea ei procesează primele elemente întâlnite: cât de sigur și sănătos este mediul clinicii?

IMG 20220712 141525 721 Mediul sănătos din Clinica de Estetică UniquebyMM

Fetele de la recepție o întâmpină cu căldură și amabilitate. După schimbul de întrebări și răspunsuri este invitată să ia loc. Acceptă tratația oferită de staff și în câteva minute primește cafea (în ceașcă cu farfuriuță) și apă.

Mediul sănătos, siguranță și eleganță

Se instalează comod în fotoliu și își șterge mâinile cu șervețelul dezinfectant. De obicei apelează la cele din geantă. Nu-i lipsesc niciodată. Surprinsă să descopere astfel de consumabile într-o clinică de estetică, curiozitatea îi dă ghes și analizează ambalajul: Medicale-Shop.ro.

În dreapta, un perete de sticlă pe care sunt inscripționate serviciile și procedurile. Negrul textului și materialul peretelui păstrează linia eleganței. După perete, se află încă o măsuță identică cu cea la care s-a așezat. Până să termine cafeaua și paharul cu apă, pe ușa din dreapta intră un medic. Sau așa pare îmbrăcat în halatul de un alb incredibil. Poartă mască, mănuși și botoși.

mediul

 

Este asistenta tehnician, Gabi. După prezentări, Maria și Gabi părăsesc împreună sala de recepție. Parcurg culoarul lung, vopsit în alb ivoire.

Sentimentul de siguranță și mediul sănătos se simt de peste tot. De o parte și de alta a culoarului observă uși în spatele cărora sunt cabinete. Își dă seama de asta citind în fugă numele procedurilor și ale medicilor (sau tehnicienilor).

Salonul de tratamente noninvazive

Muzica relaxantă, plăcută, care se aude discret, o ajută să lase totul în urmă. De parcă s-ar fi debarasat de un bagaj nedorit. Apoi, Gabi o invită într-unul dintre cabinetele de pe partea stângă. Surpriza este la fel de plăcută: totul este impecabil de curat și igienizat. Miroase a proaspăt și curat, ca în copilărie. Discret, ca florile de câmp. Mediul care te face să te simți bine.

20220712 133250 Mediul sănătos din Clinica de Estetică UniquebyMM

Ochii Mariei fac repede turul cabinetului: aparatură inovativă și tehnologii de ultimă generație, aparat de purificat aerul. Pe cele două etajere, așezate într-o ordine perfectă stau produse skincare și consumabile medicale, prosoape, măști chirugicale. Totul sigilat, imaculat. Maria se relaxează începând să se simtă tot mai cofortabil, în siguranță. 

Pe patul cu husă albă și cearceaf de unică folosintă, o așteaptă boneta, halatul de unică folosință și botoșii. Lângă pat, măsuța de ”lucru” cu cele necesare tratamentului. Recipiente cu dezinfectant mâini și instrumentar, dischete, fiole și ace de seringă într-un recipient sigilat, comprese sterile etc. Punctajul la siguranță din mintea Mariei crește iar mediul sănătos îi dă încredere.

Siguranță și relaxare

După diagnoză și protocol, Mariei i se prezintă acele sigilate, fiolele, aparatul SRS. Acum este pregătită să înceapă tratamentul noninvaziv de întreținere și înfrumusețare. Ușor- ușor se încredințează cu totul pe mâinile profesionistului. Se află în locul și mediul sigur, sănătos. Cuprinsă de o relaxare totală, intră într-o stare asemenea unui somn odihnitor, fără niciun fel de griji sau temeri.

mediul

Înapoi, în realitate

-’Neața! aude Maria vocea iubitului său și, pentru câteva momente nu înțelege ce caută în cabinet.

-Mm’neața! îi răspunde morocănoasă.

-Ei, ce e cu mutra asta? Ce te nemulțumește? Mă privești de parcă sunt extraterestru.

-Mmm.. visam. Am visat Clinica de Estetică UniquebyMM. Totul inspira siguranță și confort, eleganță. Mediul perfect! Mi-ar fi plăcut să nu mă trezesc din vis. 

-Iar?!? Povestește-mi!

Maria coboară și urmează dâra de aromă a cafelei prospăt făcută la espressor de soțul ei. Se așază unul lângă altul pe canapea cu ceștile de cafea în mâini. Visam că… începe să povestească cu lux de amănunte visul. Soțul ei o urmărește foarte atent.

Vorbesc mult în ultima vreme despre clinică, fac planuri. Notează ce mai au de făcut: aprobări, personal, materiale consumabile, contracte. Ar vrea să facă totul să pună lucrurile în mișcare cât mai repede.

Medicale Shop.ro – element comun

-Un moment. Cum adică? Îți amintești ce scria pe consumabilele de hârtie?! întreabă Lucian neputându-și stăpâni uimirea.

-Exact! răspunde Maria. Îmi amintesc exact. Parcă văd și acum: Medicale Shop. Sunt sigură că și pe consumabilele medicale scria la fel. 

Bun. Hai să căutăm să vedem dacă există cu adevărat. Poate fi un semn că visul ți se va împlini mai repede decât credeai. Propune Lucian.

-Crezi?

-Da. Sunt chiar convins – răspunde Lucian și deschide laptopul aflat pe măsuța din fața lor. Hmm! Am găsit. Amintește-ți că am discutat despre produse consumabile de înaltă calitate și siguranță. Care să asigure mediul sănătos necesar oricui calcă în Clinica de Estetică UniquebyMM.

Echipamente, consumabile, produse de înaltă calitate

-Cu siguranță, îmi amintesc! răspunde Maria. Și discuția despre covorașe antibacteriene, role cearceaf, echipamente de protecție. Chiar am notat că mi-ar plăcea să găsesc rochii sau pijamale  de unică folosință. De ce nu? papuci de unică folosință.

20220721 120007 Mediul sănătos din Clinica de Estetică UniquebyMMpijama costum filtru unica folosinta unisex protectie covid Mediul sănătos din Clinica de Estetică UniquebyMM

De fiecare dată mi-am imaginat că eu sunt cea care apelează la serviciile clinicii. Iar mie nu prea îmi plac halatele de unică folosință pe care le-am întâlnit. Trec apoi de partea cealaltă, a profesioniștilor care lucrează în clinica de estetică. Ce m-ar face să mă simt în mediul sănătos, dar și confortabil în timp ce lucrez? Produsele de cea mai bună și înaltă calitate. 

-Ei bine, draga mea, ți-am spus că este un semn. Am găsit până și pijamale de unică folosință de care vorbeai. Medicale Shop* trebuie să fie furnizorul și partenerul nostru de afaceri. Motivele sunt convingătoare. Are o vastă experiență în domeniu, o gamă largă și diversificată de produse și colaborează cu multe societăți private.

Servicii și produse de top

*ADAR UNIC SOLUTIONS SRL, proprietarul Medicale-Shop.ro, este importator și distribuitor de consumabile medicale de înaltă calitate. Magazinul său virtual este dedicat exclusiv comenzilor lansate de companii și instituții.

Tu vrei să oferi servicii de top și spații curate, igienizate, mediul sănătos, adecvat. Medicale Shop dorește să ofere clienților servicii de top. Ca și tine. De aceea, a implementat Sistemul de Management Integrat.

mediul

-Adică? Pe limba necunoscătorilor? întreabă nedumerită Maria. 

-Calitate- Mediu- Sănătate și Securitate Ocupațională- Calitate pentru Dispozitive Medicale.  Mai e ceva: se diferențiază prin implementarea regulei 3P în managementul calității: Procesul/Procedurile, Personalul/Oamenii, Produsul/Serviciul.

Noi, ne vom inspira și ghida de cele 3 criterii de selectare ale celor mai bune consumabile. Le-am găsit tot aici și sunt: Calitatea produselor, certificarea producătorilor și avizele importatorilor și distribuitorilor.  

Vis și realitate la final

-De unde scoți toate acestea, Lucian? Credeam că sm citit și m-am documentat destul de riguros!

-Ai dreptate, Maria! Dar uite că a fost nevoie de un vis să ajungem pe acest site. Hai să ne ocupăm de asta! Acesta este momentul. În plus, avem multe de învățat și implementat.

Cei doi absorb fiecare informație, iau notițe și fac to do lists. Sunt convinși că au găsit soluția perfectă pentru clinica lor de estetică. Produsele descoperite vor oferi mediul cel mai bun, condiții de maximă siguranță și sănătate. Până amenajările vor fi gata, vor lansa comenzile de produse consumabile. Pe Medicale Shop.ro.

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiia Spring SuperBlog 2023

Sursa foto: Medicale Shop, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

puzzle de sticlă

paste

hotel

Rate this post