Bun găsit! Doar câțiva pași ne mai despart de Sărbătorile Pascale. De sărbători în general obișnuim să petrecem acasă, în familie. Cu cei mai dragi, cei mai apropiați, cei mai buni prieteni. Eu însămi am avut cu ani în urmă o experiență tare neplăcută care mi-a întărit convingerea de a petrece acasă. În timp, bineînțeles, am privit lucrurile din altă perspectivă. 

Cuprins

Katz GastroLab: experiențe artistice & culinare

Katz GastroLab

Crizele prin care am trecut în ultimul timp (sau cu care trăim), au schimbat totul. Am înțeles cât de important este să profităm de fiecare ocazie de a ieși din casă. Avem nevoie să petrecem cu familia sau/și prietenii într-un loc care să ni se potrivească. În care să ne detașăm complet de cotidian, de stres, de probleme etc.

Da, nicăieri nu-i ca acasă! Dar, timpul petrecut într-un loc care oferă experiențe culturale, artistice și culinare este incomparabil cu cel de acasă. Atmosfera, muzica live, locația, mâncarea sunt doar câteva elemente care fac diferența.

Katz GastroLab – restaurant în centrul Bucureștiului

437133489 735659912068909 2715369097452150132 n 1536x864 1 Katz GastroLab: experiențe artistice & culinare

În Bucureștiul nostru atât de aglomerat, am descoperit un loc care poate oferi toate acestea. Ceva bun de mâncat, ceva de băut care să stropească bunătățile alese, dar și momente de neuitat. Katz GastroLab este locul despre care vreau să vă povestesc. Căci, odată ce i-ai călcat pragul te poți bucura de toate acestea și chiar mai mult. 

De la locul în care află, la diversitatea evenimentelor, gustul și calitatea preparatelor. De la concerte live, petreceri karaoke, seri de dans pe muzică latino, la meniu din bucătăria internațională. L- am descoperit într- una din minunatele zone ale Bucureștiului, lângă Parcul Cișmigiu- Str. Poiana Narciselor nr.1.

Refugiul perfect de zgomotul și aglomerația orașului îl găsești în acest restaurant din centrul Bucureștiului. Într- o casă interbelică perfect integrată în stilul arhitectural al Bucureștiului Vechi. La prima mea vizită am fost surprinsă de diversitatea activităților și de funcționalitatea restaurantului.

Prima vizită la Katz GastroLab

Katz GastroLab

Mă aflam la o întâlnire din categoria networking. Dar mi-am dorit să revin la o petrecere cu prietenii. De ce? Fiind că Katz GastroLab oferă atât oportunitatea experiențelor artistice, cât și culinare. Astfel încât fiecare moment al zilei este pus în valoare. Iar eu îmi doream să petrec o seară cu prietenii și să ascult muzică jazz.

De fapt, trebuie să recunosc, nu mă puteam decide. Eu și soțul ne doream să petrecem  împreună cu Ella și Marius la un concert jazz. Mi-ar fi plăcut însă și o seară latino latino alături de Maria și Mike. În orice caz, ne-am propus să le luăm pe rând. Deoarece la acest restaurant evenimentele artistice se îmbină perfect cu atmosfera caldă și relaxantă. 

Cu alte cuvinte, ne-am lăsat surprinși de primul eveniment ce avea loc. Abia așteptam să savurez preparatele lor cu gust de vacanță care să ne aline dorul. Iar Gi se gândea doar la Filetto – mușchi de vită cu cartofi aromatizați, ceapă caramelizată, salată mixtă și roșii cherry-care arăta într-un mare fel. Să asortăm băutura potrivită și să ne invităm prietenii la o seară inedită.

387771020 627726296195605 8347526990980097689 n Katz GastroLab: experiențe artistice & culinare

De la o banală ieșire la o experiență artistică

Fie vorba între noi, voiam la rândul nostru să ne lăudăm cu noul local descoperit. Să-i surprindem cu o ieșire în oraș, vezi Doamne ”banală”, într-una de-a dreptul spectaculoasă. Știam cât de mult apreciază muzica live de calitate. Cât de mult le place atmosfera în care ne simțim împreună la astfel de întâlniri. Ori, lucrurile acestea nu le întâlnești la orice pas. 

Ei bine, nu mică le-a fost mirarea prietenilor noștri, Ella și Marius, când am ajuns la restaurantul Katz GastroLab. S-a întâmplat să fie un concert live de jazz.

Ce atmosferă inedită a putut crea acordurile de jazz! Ce arome și ce gust divin au mâncarea și licorile bahice! Ce sentimente descătușează muzica! Noi știam ce vrem, ei au avut de unde alege, din meniul diversificat.

392751066 631681275800107 2030630910169606445 n Katz GastroLab: experiențe artistice & culinare

Ne-am promis să revenim la Katz GastroLab

Timpul trece ca gândul atunci când starea de bine este la ea acasă. Asta am simțit cu toții în seara pe care am petrecut-o la Katz GastroLab. Bineînțeles, nu puteam trece cu vederea ospitalitatea, amabilitatea și profesionalismul personalului. Cu regrete, ne-am luat rămas bun.

Ne-am promis însă să urmărim programul de evenimente artistice și să revenim ori de câte ori avem ocazia. Zilele trecute, bunii noștri prieteni ne-au întrebat ce program avem de Sărbătorile de Paște. Le-am răspuns că plănuim să petrecem o după-amiază pe terasa restaurantului. Mă aștept să fie o după- amiază deosebită, cel puțin ca celelalte petrecute în această locație.

Prognozele anunță vreme însorită în zilele de Paște. Prin urmare, o vizită la restaurantul din centul Bucureștiului ar fi perfectă. Imediat le-am adresat invitația și mai tinerilor noștri prieteni Maria și Mike. Nu mai este mult până la venirea pe lume a puiului lor.

La final

De altfel, sunt în căutarea unui local pentru botezul micuțului lor. Gând la gând cu bucurie, cum s-ar spune. Restaurantul Katz GastroLab se organizează și evenimente private ca: botez, aniversări, corporate party etc. Până data viitoare, când voi povesti cum a fost, vă invit să vizitați site-ul, paginile de Facebook, Instagram. Și desigur, să vă faceți rezervare. Garantez: nu veți regreta!

Aricol înscris în Spring SuperBlog 2024

Sursa: Katz Gastrolab

Mulțumesc pentru vizită! 
Dacă informațiile despre articolul ți-au plăcut, vin din nou pe acest blog și oferă-i editorului său o  cafea  .
S-ar putea să găsești ceva interesant/util și aici:

 

Rate this post