Hello, my BFF’s! Toamna s-a instalat cu bagaje și, din păcate cu vreme rece. Să nu ne pierdem însă speranța zilelor frumoase, cu temperaturi plăcute. Cu siguranță acestea vor reveni iar soarele ne va mângâia și ne va aduce zâmbetul pe buze. Până atunci, haideți să vă povestesc despre ceva ce încă nu am apucat: sleepover party cu cele mai bune prietene.

Cuprins

Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Căldura mare și lipsa chefului de activități care implică acțiune, m-a scos un pic din circuitul normal. Lâncezind așa pe șezlongul plimbat când la umbră când la soare, mi-am amintit de o întâmplare hazlie.

sleepover party

Povestea

Înainte să terminăm de pus în funcțiune piscina, o colegă mă tachina și propunea mereu sleepover party. De multe ori ne apucau ore târzii la birou iar pauzele cu astfel de glume și idei mai dădeau un pic de energie. Dar partea distractivă a propunerii de sleepover party cu fetele era alta: bătaia cu nămol în piscina mea aflată în lucru. 

Petrecerea cu care mă tachina colega mea, nu a avut loc niciodată. Dincolo de gluma bună, nu cred că aș fi reușit să-mi conving prietenele să se nămolească. Oricât am iubi ingredientele naturale, noi femeile ținem și la calitatea și aspectul produselor. Ori, nămolul cu pricina nu avea nici una, nici alta.

De la glumă la acțiune

Amintirea aceea mi-a dat ideea să- mi strâng cele mai bune prietene  pentru sleepover party. La piscină. Aceeași piscină, dar cu apă limpede și cristalină, tratată conform normelor și standardelor. Imediat mi- am făcut lista cu cele mai bune prietene (BFF’s). Ba, de ce nu, m-am gândit să o caut și pe Crăița (inițiatoarea sleepover party cu nămol).

pexels photo 7142987 Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

În fond, noi fetele știm să ne distrăm și să ne împărtășim ideile, trucurile, noutățile ăn același timp. Eu și Ana aveam noutăți din zona de #skincare: Allurene produse 100% românești. Pentru că, știam că vom ajunge inevitabil și la acest subiect. Zis și făcut. Am contactat fetele, am stabilit detaliile întâlnirii, pardon petrecerii și confirmarea.

Seara sleepover party

Era zăpușeală, dar apusul spectaculos al acelei seri părea să fie un cadou. Entuziasmate, deși vlăguite de activitățile de peste zi, revederea ne- a dat o energie neașteptat de bună. Toate eram voioase, frumoase și aveam o strălucire aparte. Poate de la lumina ultimelor raze de soare care își luau rămas bun.

Recunosc, mi- am studiat atent prietenele și mi-a plăcut ce am văzut. Ten îngrijit cu aspect plăcut, hidratat și luminos. Piele catifelată și fermă iar ochii …, aveau o lumină specială care venea din interior. Ana, Maria, Cristina și Ioana sunt prietenele mele cele mai bune.

Sleepover party

Întotdeauna am pus preț pe sinceritate și loialitate, iar cu ele puteam vorbi deschis despre orice subiect. Mai mult, nu există întâlnire la care să nu ne dezvăluim trucuri sau mici secrete skincare nevinovate. Așa le numim noi. Doar suntem fete și, un pic de alint nu ne strică.

Atmosfera perfectă pentru sleepover party 

De data aceasta însă, aveam atmosfera perfectă pentru sleepover party. Eram doar noi fetele, pe băieți i-am trimis la meci, deci piscina era numai a noastră. Muzica bună curgea plăcut din boxe, cocktail de amintiri haioase la îndemână. Pentru că, ghiciți ce, ni s-a alăturat și Crăița. Iar ea era responsabilă cu entertainment- ul. 

Apa piscinei era numai bună, așa că am început cu bălăceala. Apa bună și curată conține însă, printre alte substanțe obligatorii pentru întreținere, clor. Astfel, am ajuns la subiectul preferat de noi toate: îngrijirea pielii și a tenului. Și secretele noastre.

Sleepover party & noutăți skincare

273526414 118844330695284 4634709233894383028 n Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Și, din glumă în glumă, din una în alta, am ajuns să povestim fiecare despre aceste secrete de skincare. Tocmai mă pregăteam să le povestesc despre noile produse cosmetice românești de pe piață, când m-au întrebat ce folosesc.

Fetele remarcaseră aspectul catifelat al tenului, reducerea ridurilor foarte fine și  dispariția cearcănelor. Prin urmare erau nerăbdătoare să- mi afle secretul. Ana a fost cea care a plusat.

Ritualul de îngrijire pe care îl folosim amândouă de câteva luni conține gama de produse Allurene. Hai, spune-le tu, draga mea, ce conține.

Ingrediente naturale, produse #crueltyfree

sleepover party

Produse Allurene folosite

1.Allurene cosmetics

Cu mare drag! -am continuat eu. Am descoperit produsele acestui brand prietenos cu natura, care conțin ingrediente naturale. Voi știți deja, pentru că v-am spus deja acest secret: întotdeauna folosesc gama de produse ale aceluiași brand. Produsele se completează foarte bine unul pe altul, dând rezultatele scontate.

Cum spunea și Ana, acum folosesc gama de produse Allurene. Ritualul meu conține laptele demachiant, apa micelară, crema contur ochi, serul de hidratare și crema antirid.

O ”rutină minimalistă și funcțională” (fondator allurenecosmetics)   de care sunt tare mulțumită. Îmi plac produsele cu textura lor, #crueltyfree. dar nici nu trebuie să spun mai mult deoarece voi ați observat deja rezultatul.”

Glume, distracție și tips & tricks

2.Măști naturale

pexels photo 9336036 Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Hei, eu nu am aflat despre produse, nici despre brand – intervine Crăița. Sunt curioasă dacă mi se potrivesc. Dar ghiciți ce fac atunci când rămân fără măști?

Cumperi altele?!? Ha-ha-ha –  se aude Ioana de pe șezlong și toate am râs copios.

Ha- ha! continuă Crăița. Bună gluma, dar nu. Fac măști din fructe și legume proaspete pe care le am. Roșii, piersici, castraveți, caise etc. Conțin vitamine, sunt la îndemână și fac economie.

3.Masca cu avocado

Bravo ție, Crăița! lăsând gluma la o parte, ai dreptate – intervin și eu. Uite, am descoperit de curând ceva foarte interesant în sensul acesta. Un avocado care se face maro și nu-l mai putem mânca, poate fi folosit ca mască pentru ten.

Uleiurile sale contribuie la hidratarea, aspectul neted și plăcut al tenului. Iar consumul de avocado, se pare că este foarte benefic pentru noi, femeile.

pexels photo 1753050 Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Sleepover party cu fetele +5 secrete skincare

I-auzi! Și cât avocado am aruncat eu fără să știu! intervine și Cristina. Dar cât de benefică este apaaa! Yu- huuu! strigă în timp ce se aruncă din nou în piscină. Hei, fetelor, hai să ne bucurăm de sleepover party -ul dat de MM.

Și poate facem o listă cu – #beautytips care ne ajută să ne menținem frumoase și încrezătoare. Văd că suntem în formă! Hi-hi-hi.  Am notat măștile cu legume și fructe proaspete, produsele allurene cosmetics și masca de avocado. Am și eu un secret.

4.Masajul

Nu știu dacă v- am spus, dar am aflat de la prietena mamei, că masajul pentru ten este foarte important. Acesta trebuie făcut măcar câteva minute, în fiecare zi. În jurul ochilor, masajul se face circular iar sub ochi, se tapotează cu vârful degetelor.

sleepover party

Masajul continuă în jurul gurii, fruntea, obrajii, gâtul și decolteul. Pentru cele din urmă, masajul se face obligatoriu de jos în sus. Nimic complicat, abracadabrant etc.

Că se fac tot felul de masaje profi, e adevărat. Dar acesta îl putem practica singure. De când am aflat, mi-am acordat zilnic câteva minute pentru masaj. Rezultatul? Se vede, nu? -și se scufundă ca peștele în apa cristal a piscinei.

Experiențe împărtășite ca între prietene 

Bineînțeles că masajul este de ajutor, Cristina – intră în joc (pardon, în apă), Ana. În primul rând ajută crema pe care o folosim să intre mai bine în piele. Apoi, relaxează și tonifică pielea și mușchii. Dar și mai eficient și benefic este masajul cu ajutorul rolelor cu piatra semiprețioasă de jad. De fapt, efectele pietrelor semiprețioase sunt recunoscute.

Și eu folosesc această metodă, mai ales seara. Practic ritualul meu zilnic cu produse Allurene atât dimineața cât și seara. Dimineața nu prea am timp, dar seara nu sar peste masajul cu crema antirid.

20220701 111642 Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Crema antirid Allurene

5.Hidratarea

Să nu trecem însă cu vederea observația Cristinei despre beneficiile apei- spune Maria. MM, să ne mai chemi la piscină pentru astfel de petreceri. Hidratarea este extrem de importantă și trebuie asigurată atât la interior cât și la exterior. 

Prin urmare, ar fi bine să ne întâlnim mai des la sleepover party pool. După bălăceală, ne hidratăm consumând apă de calitate iar tenul cu crema hidratantă sau ser hidratant. Mi-aș dori să avem și crema hidratantă pentru corp de la această companie românească.

Petrecerea continuă

Gata oricând să ne distrăm și să împărtășim experiențe noi, mici secrete, dragilor – intervin eu. Ușa este deschisă întotdeauna pentru voi, cele mai bune prietene. Iar acum că am dat și de Crăița, musai să ne onoreze cu prezența la viitoarele sleepover party. De- acord?

pexels photo 3019019 Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Da, da, da! se aud glasurile vesele ale prietenelor mele. Când e ”data viitoare”? – întreabă Crăița și ne apucă râsul pe toate. Hai să bem ceva să ne hidratăm, că mi s-a încrețit piele de la atâta bălăceală. Și poate aduci o ladă cu nămol de Techirghiol pentru urmărea sleepover party, MM.

Bonus: Nămolul sapropelic

Râdem atât de tare, până ne dau lacrimile, dar când ne potolim o aud pe Ioana care a stat mai mult pe șezlong. Râdem noi, dar îmi place să cred că ați aflat despre beneficiile nămolului sapropelic.

Cel extras din Lacul Ursu Sovata este recunoscut pentru efectele sale asupra pielii i a tenului. Aplicat în strat subțire, acesta are printre altele, efect de regenerare (inclusiv antirid) la nivelul pielii. Și ar mai fi și odihna. Să nu uităm că un ten impecabil are nevoie pe lângă îngrijire atentă, de un somn odihnitor de cel puțin 8 ore.

sleepover party

Oau! Dar ce bine ai punctat, Ioana! remarcă Maria. Chiar nu știam despre nomolul sapropelic. Păi, să facem rost. Dar sper că nu spargi petrecerea! Se dă stingerea la sleepover party cu fetele? Ha-ha ha râd fetele în cor. Deși, cred că e timpul să ne retragem. Văd că s-a făcut târziu, e aproape miezul nopții. Cred că și meciul s-a terminat.

Sleepover party la final

Ușor-ușor, prietenele mele s-au retras cu promisiunea de a ne revedea cât mai curând. Eu, abia aștept! Doar vremea să țină cu noi să putem petrece afară. Ne-am simțit grozav și ne-am despărțit cu regretul că timpul este atât de nemilos.

 

20220701 112241 Sleepover party cu fetele & 5 secrete skincare

Așa sunt prietenele mele: vesele, frumoase, zgomotoase și darnice. Ale voastre cum sunt? Cum vi s-a părut sleepover party-ul nostru? Bine, pe scurt, pentru că v-ar fi apucat Crăciunul tot aici pe blog, dacă povesteam de-a fir-a-păr.

M-aș bucura să vă fie utile micile secrete skincare pentru un ten frumos. În același timp, sunt nerăbdătoare să le aflu pe ale voastre. Apropo, v-ați înscris în comunitatea BFF?

Până data viitoare, aveți grijă te tenul vostru! Fiți frumoase!

Cu drag și prietenie,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

still in love

zaharurile

septembrie

5/5 - (2 votes)