Bun găsit, dragilor! În contextul atâtor probleme, situații și previziuni sumbre, o poveste cu dive- Digital Divas-, ne-ar prinde bine. Pe de altă parte, menținem trendul articolelor despre veselie, prietenie și frumusețe. Doar v-am avertizat cu ceva timp în urmă, urmează o perioadă cu aniversări, petreceri. 

Cuprins

Digital Divas ediție aniversară de 10

divas

Schimbăm un pic (mai mult) registrul, decorul, locația și tema. Deși am spus despre anul acesta (de câteva ori chiar) că este unul complicat, are și el părțile lui bune. Aniversări, petreceri, evenimente și prieteni fac parte din latura pozitivă. 

Dar, să trecem la subiectul de astăzi: aniversare de 10: Digital Divas by Avon. Un eveniment cu și despre femei, cu și despre frumusețea și puterea lor.

Un eveniment aniversar la care am avut fericita ocazie de a participa off line. Cum a fost? Evident, superb! Și pentru că vreau să vă convingeți, vă invit să rămâneți aici până la ultimul cuvânt scris.

20220908 124216 Digital Divas ediție aniversară de 10

La Digital Divas am descoperit

Digital Divas este un eveniment pe care l-am descoperit cu câțiva ani în urmă. Din păcate nu mă pot mândri cu o aniversare de 10 ani. Doar știți și voi, în primăvară am împlinit abia jumătate din aceștia de când  mi-am făcut blogul.

Dar și cu aceste ”circumstanțe atenuante”, pot spune că am bifat câteva ediții Digital Divas minunate. Deoarece aici își dau întâlnire creatorii de conținut talentați, inspirați, creativi.

La fiecare ediție am descoperit oameni extraordinari, femei admirabile. Fiecare ediție a avut ceva mai bun, ceva mai interesant. Am descoperit oameni pe care nu i-aș fi descoperit niciodată. Cu povești de viață, talentați, cu succese, cu puterea și capacitatea de a se reinventa.

20220908 154826 e1662923250634 Digital Divas ediție aniversară de 10

Organizator de 10, ediție de 10!

Ediția aniversară de 10 ani Digital Divas, parcă le-a întrecut pe toate. Începând cu organizarea și atmosfera de sărbătoare și continuând cu invitații, partenerii, suporterii. Sigur, nici nu puneam la îndoială reușita evenimentului, atâta timp cât Evensys și Cristi Manafu semnează organizarea.

Tot ce trece prin filtrul obiectiv al profesioniștilor din echipa evensys.ro are succesul garantat. Iar Digital Divas ediția 2022, organizată la Palatul Bragadiru a fost minunată.

Adică, de 10! Ne- am simțit ca adevărate dive la Palat coborâte pe treptele pavate cu frumusețe, încredere, voioșie și povești.

divas

Prieteni & prietenii

Invitații, de fapt invitatele au fost printre preferatele mele. Un fel de listă personală cu femeile pe care le apreciez, în cazul în care aș fi fost consultată. Până la deschiderea primei sesiuni însă, prima emoție s-a dezlănțuit odată cu revederea prietenelor.

Dacă pe Raluca o mai întâlnisem, cu Oana și Georgiana nu mă văzusem de … 3 ani (?!?). Prin urmare, emoția revederii, decorul și cadrul atât de plăcut au dat o strălucire și mai mare evenimentului.

Într- atât de minunat încât mi-am făcut și câteva foto. :) Și, uite- așa am ajuns la expresia mea favorită: ”never say never”.

divas

Primii invitați, la 10 ani de Digital Divas

În deschiderea evenimentului Ana Nicolau – PR & Advertising Manager Avon- ne- a vorbit despre autenticitate și puterea ei pentru influenceri și branduri. A urmat prima sesiune ce a deschis apetitul la dezbateri, întrebări și experiențe proprii despre inspirație.

Sânziana Negru, Sonia Argint, Gabriela Atanasov, Deea Codrea au fost cele care ne- au împărtășit din cupa de succes, dar și diverse situații cu care s-au confruntat în activitatea lor.

Sesiunea a fost moderată de  Mara Coman, care a punctat perfect, cu întrebări interesante și la obiect.

20220908 133637 Digital Divas ediție aniversară de 10

Dezbatere, întrebări și răspunsuri 

Creativitatea nu a fost nici ea neglijată, dar și un fel de bilanț al celor 10 ani de Digital Divas pentru fiecare invitată. Cum a fost cu 10 ani în urmă, cu ce s-au confruntat și cum văd lucrurile la 10 ani de la prima ediție Digital Divas. Răspunsurile au fost relevante și bune de reținut.

Care sunt rețelele de socializare preferate, cu care se ”înțeleg” cel mai bine în promovarea activității. Care este viitorul în social media și online, spre ce se îndreaptă?

Sunt doar câteva dintre punctele extrem de interesante discutate în prima sesiune Digital Divas 2022.

divas

Socializare & delicii 

Bineînțeles, după asemenea dezbateri te apucă foamea … de disecat subiectele cu prietenele. Desigur, împreună cu specialități culinare pregătite special pentru dive. Stropite cu băuturi răcoritoare reci -Pepsi ori Strongbow- și desăvârșite cu arome și gust divin Siviero Maria.

Nici actul artistic nu ne-a lipsit în pauza de prânz, fiind asigurat de dansatorii care au prezentat noul parfum Avon. Deși am avut la dispoziție o oră, nu am fost singura care a avut senzația că s-a scurs foarte repede.

Ne-ar mai fi trebuit încă pe atât pentru câte mai aveam de făcut prin grădina Palatului Bragadiru.

20220908 152719 e1662924506846 Digital Divas ediție aniversară de 10

Sesiunea a 2-a

A doua sesiune a fost deschisă de un moment Samsung prezentat de Corina Sandu (Campaign & Categories Manager). A urmat Divas Stories cu Andreea Raicu, Dana Rogoz, Alina Ceușan și Andreea Balaban.

Cristina Stănciulescu a condus abil dezbaterea pe teme extrem de interesante. Și cu divele nu-i chiar atât de ușor! Dar când profesionalismul e la el acasă, totul merge ca pe roate.

Și, din nou am avut o problemă cu timpul. Când s-or fi scurs 2 ore, nu știu să vă spun nici dacă îmi dați un premiu.

divas

Gala 

Deși, sinceră să fiu mi-ar fi plăcut să primesc premiu, să ocup un loc pe podiumul Digital Divas Awards 2022. Da, aceasta a fost ultima parte a ediției aniversară: Gala Digital Divas.

Digital Divas ediție aniversară (de) 10

Nominalizați, premiați, ținute de gală și invitați unul și unul. Cu toții am petrecut timp plăcut și de calitate. Am aplaudat premianții, momentele, prezentările. Munca încununată de succes. Nu, eu nu am făcut parte dintre nominalizați. Dar, who knows? Never say never!

divas

La final

Acestea sunt motivele pentru care îmi place să particip la Digital Divas. Să aplaud divele care reușesc, munca, puterea și succesul. Fie că sunt persoane publice, vedete sau oameni simpli. Ca mine, ca tine… ca noi.

Dar să nu uităm cel mai important lucru: pentru toate acestea trebuie să visezi. Să ai dorința de a face lucruri. Să-ți descoperi pasiunea și potențialul de care ești în stare. Atât!

Până data viitoare, fiți voioase, divelor!

Cu drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

5/5 - (1 vote)