Salutare, prieteni! Toamna, anotimpul meu drag, s-a instalat cu bagaje cu tot. E clar, zile călduroase nu vor mai fi, chiar dacă soarele ne mai face câte o concesie. Mesajul este cât se poate de limpede: a venit timpul pregătirilor pentru sezonul rece. Și nu mă refer doar la pregătirile din cămară, ci la cele din garderobă.

Cuprins

Șapcă pentru garderoba de toamnă (TRENDHIM)

șapcă

Ne gândim deja la haine mai groase, la paltoane, pulovere, botine, șapcă și alte accesorii de sezon. Debutul acestei toamne nu a făcut decât să accentueze aceste preocupări. Iar eu vreau să vă povestesc un pic despre pregătirile garderobei de toamnă pentru bărbați.

Dar nu vă faceți griji, nici garderoba pentru femei nu va fi uitată. Acum însă am dat peste o șapcă de la TRENDHIM în garderoba soțului. Așa mi-am dat seama că are nevoie de o șapcă și pentru sezonul de toamnă. Și cum nu pot lăsa la voia întâmplării alegerea accesoriilor, am decis să mă implic.

20220921 182914 e1663834967557 Șapcă pentru garderoba de toamnă (TRENDHIM)

Șapcă Fawler Mario Moda

Despre TRENDHIM

Despre TRENDHIM v-am mai vorbit, dar dacă nu vă amintiți, nu-i nimic. Vă povestesc foarte puțin în rândurile următoare. Aș putea începe prin a spune că este magazinul pe gustul tuturor bărbaților. De ce? Simplu: deoarece este o companie originară din Danemarca care produce accesorii de calitate pentru gustul fiecărui bărbat. Potrivit stilului și personalității fiecăruia.

Cu alte cuvinte, aici nu găsim articole doar pentru cei sofisticați sau eleganți. Deoarece TRENDHIM nu se adresează doar unui anumit grup sau unui anumit segment. Destinatarii sunt toți domnii care acordă atenție accesoriilor de calitate. Designului danez și poveștilor transmise de fiecare articol pe care îl vor purta.

Produsele celor 13 branduri- printre care și propriul brand, Lucleon- pe care le găsim la TRENDHIM te fac să te simți de parcă produsul ales este special creat pentru tine. Accesorii care spun ceva despre tine, spun povestea ta. Da, domnilor! Toate acestea le veți găsi când veți căuta pe site, printre cele peste 5 000 de produse. 

TRENDHIM pentru domnii din familie

Domnii din familia mea au apreciat produsele TRENDHIM, de la primul accesoriu comandat. A fost un portofel din piele, dar pe site se găsesc ceasuri, bijuterii, genți, pălării, curele, șepci și multe altele. Pentru a vă convinge singuri, vă invit să faceți o vizită pe site.

Până atunci, vă voi spune de ce articolele TRENDHIM se numără printre favoritele domnilor mei. În primul rând, apreciază în mod deosebit design-ul și varietatea brandurilor. Le place însă foarte mult și faptul că lansează mai multe colecții pe an.

Admiră calitatea materialelor folosite, atenția la detalii și faptul că sunt mereu în pas cu moda. De ce nu, pentru succesul acestei companii și povestea impresionantă a celor doi tineri fondatori.

șapcă

Accesoriile fac diferența

În plus, le poartă cu mare plăcere și consideră că sunt accesorii care fac întotdeauna diferența. Înclin să le dau dreptate, dacă e să mă gândesc bine. Pentru că, nu-i așa, moda se adresează și bărbaților, nu doar femeilor. Dacă accesoriile contează pentru noi, de ce nu ar fi la fel și pentru ei?

Ei bine, ai mei domni folosesc accesoriile Trendhim și au grijă la detalii. Și, o pot spune cu mândrie, se fac remarcați. Știm că nimeni nu e special, dar oricine poate deveni remarcabil. Iar în cazul lor pot confirma eu: se simt mai bine, mai încrezători, unici. Datorită accesoriilor de calitate, potrivite stilului și personalității lor.

Pe de altă parte, cu siguranță ați observat și voi ce se întâmplă în modă. Tot mai mulți mari creatori de modă se adresează prin creațiile lor și domnilor. Sau, doar domnilor. Ceea ce, trebuie să recunoaștem, este nemaipomenit. Un domn atent la detalii, care știe să folosească corect articolele vestimentare și accesoriile, nu poate fi decât admirat.

Șapca Fawler Mario Moda

șapcă

Așadar, nu am stat pe gânduri și am intrat să caut accesoriul potrivit soțului meu: șapcă marca Fawler – Mario Moda.  Este o șapcă lucrată manual în Italia, din bumbac sută la sută, de culoare neagră. Are un design iconic în 5 puncte iar cozorocul este plat.

Pentru un confort deosebit șapca este căptușită, la fel și cozorocul, care asigură forma și suportul șepcii. Alegerea se potrivește perfect stilului, personalității și ținutelor din garderoba soțului meu.

Datorită culorii, șapca poate fi asortată cu multe piese de vestimentație din garderobă. Știm doar, negrul poate fi combinat cu aproape orice culoare. Atenția trebuie îndreptată eventual spre textură sau stilul celorlalte piese de vestimentație. De asemenea, este o șapcă ușoară, care permite pielii să respire, confortabilă, în trend. 

șapcă

Șapcă pentru garderoba de toamnă (TRENDHIM)

Ei bine, până aici am scris despre opiniile domnilor mei (sau ale soțului). Acum este rândul meu să spun câteva lucruri despre alegerea făcută de soțul meu. Încep cu procesul de navigare prin magazin și de achiziționare este foarte ușor. Dar și mai important de reținut este rapiditatea cu care se expediază produsele. 

Deși sunt livrate din Danemarca (cel puțin asta se înțelege din mesaje), produsele ajung foarte repede. În cazul nostru, toate comenzile lansate au ajuns în 2 zile. În plus, articolele sunt ambalate cu atenție, în cutii speciale personalizate TRENDHIM.

șapcă

La final

Iar aceste aspecte dau o notă de eleganță și respect pentru client. În plus, pot fi alegeri excelente pentru a fi dăruite. Atât pentru calitate și pentru tot ce am menționat mai sus, cât și pentru prezentare. Și nu în ultimul rând, trebuie să spun neapărat, prețuri accesibile oricărui buzunar.

La fel s-a întâmplat și cu ultima noastră comandă. Produsul a ajuns în 2 zile, arată așa cum este descris și a fost ambalat cu grijă. Soțul meu este foarte încântat și abia așteaptă să- și asorteze noul accesoriu cu ținutele sale de toamnă.

Voi v-ați pregătit garderoba de toamnă? Ce spuneți, după cele citite până aici, ați alege un accesoriu TRENDHIM? Care ar fi preferatul vostru? Bineînțeles, recomandarea mea sinceră este să alegeți accesoriile Trendhim.

Până data viitoare, alegeți accesorii care vă spun povestea!

Cu drag, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

tena pants

trattoria adagio

sleepover party

5/5 - (2 votes)