Bun găsit, dragi prieteni! Septembrie este o lună atât de frumoasă încât nu poate trece neobservată. Mai ales de cei care țin la frumusețea lor, la sănătatea și aspectul pielii. Pentru mine, un motiv în plus să iubesc septembrie. Așadar, în acest blând și generos septembrie vorbim despre frumusețe și întreținerea frumuseții. Dar nu oricum, nici orice, ci despre procedeul DermoVisage lansat anul acesta la aBeauty Clinique.

Cuprins

DermoVisage – poveste despre frumusețe

dermovisage

Bineînțeles, am o poveste care îmbracă propria experiență. Am spus poveste, da, deoarece experiența mea poate fi împachetată sub formă de cadou. Un cadou primit chiar de ziua mea onomastică. Cel mai potrivit ar fi să spun ”Cineva acolo sus, mă iubește!” Cum altfel aș putea numi această aliniere a planetelor perfect favorabilă? Hei, dar haideți cu mine în povestea promisă.

Despre aBeauty Clinique v-am mai povestit în câteva rânduri. Bănuiesc că ați reținut deja ce este mai important. Totuși, simt nevoia să reamintesc câteva lucruri. Este clinica de estetică cu peste 10 ani experiență pe piața din România.  Serviciile de frumusețe premium sunt oferite de profesioniști prin rețeaua numărul 1 de clinici de estetică din toată țara.

Din aceasta fac parte: București- Caramfil și Unirii, Galați, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Oradea, Timișoara și cel mai nou, Craiova. În clinicile aBeauty veți găsi servicii de lux pentru corp, pentru piele, estetică și păr. Un singur click pe site și veți descoperi toate tratamentele și procedurile existente. Iar după ce veți completa formularul veți primi consiliere și oferta personalizată potrivită.

20230908 134132 e1695102258275 DermoVisage - poveste despre frumusețe

DermoVisage & povestea mea

Povestea mea își are începutul odată cu lansarea procedeului DermoVisage. M-am înscris și m-am aflat printre cei care au beneficiat de oferta exclusivistă. Voi știți însă bine, viața nu ne dă doar felii de tort, norișori roz și pufoși sau unicorni. Are și struguri acri, lămâi, nori gri, negri, furtuni etc. Am trecut prin toate, dar întotdeauna am făcut rost de culori pentru a zugrăvi curcubeul de la sfârșit.

Cam acestea au fost detaliile tabloului zugrăvit de viață pentru mine. Prinsă în vâltoarea evenimentelor, aproape am uitat de procedeul DermoVisage. Curcubeul a apărut însă, și mai mult de-atât, în zi de sărbătoare. Vă puteți imagina cât de strălucitor a fost, nu-i așa?

Eu știu însă să- mi dozez așteptările. Să nu mă bucur în exces înainte. Prin urmare, l- am tratat cu oarece prudență. Mi-am luat o doză moderată de bucurie și întrebările la purtător și am pornit. De ce să nu recunosc, mai erau și ceva emoții amestecate pe acolo.

dermovisage

Ce este DermoVisage

Cunoșteam locația și o parte din specialiști, deci nu de aici veneau emoțiile. Acestea se datorau mai degrabă noutății. Deși sunt deschisă provocărilor, noului, ba chiar îmi place să experimentez. A dispărut orice urmă de emoție imediat ce am aflat totul despre DermoVisage Intensive. Vreți și voi să știți despre ce este vorba, așa e?

DermoVisage este dispozitivul cu ajutorul căruia, se realizează întreținerea facială perioadică prin eliminarea celulelor moarte și a impurităților adunate în stratul cornos al pielii. Procedura este neinvazivă și nedureroasă și poate fi folosită ca etapă premergătoare altor tratamente.

dermovisage

În acest caz, scopul DermoVisage este de a crește gradul de permeabilitate al pielii. De asemenea, poate fi utilizat ca etapă de pregătire pentru evenimente, dar și o mai bună fixare a produselor de make-up.  

Funcție de tipul aplicatorului și protocolului de lucru, Dermo Visage poate fi utilizat și în alte procedee. Spre exemplu, în reducerea petelor hiperpigmentare și diminuarea cicatricilor post- acneice. Procedura DermoVisage se realizează în 3 etape pe care le voi prezenta imediat.

Experiența din cabinet

În cabinetele aBeauty Clinique te simți bine imediat ce le-ai pășit pragul. E ca și cum ți-ai lăsa jos bagajul cu greutăți, griji, chestii inerente care ne încarcă zilele. Invitația la relaxare nici nu trebuie rostită, deoarece plutește în aer și te îmbrățișează firesc. Este ceea ce simt eu, desigur.

dermovisage

Ședința a debutat cu prezentarea procedurii, a componentelor, produselor și a aparatului. Înainte de a trece la fapte, am profitat și am făcut câteva fotografii. Nu de alta, dar sunt mult mai convingătoare decât cuvintele mele. Deși, no offence, știu că aveți încredere. Bineînțeles, fotografii before and after pentru fiecare procedură sau tratament se fac de către staff.

Așadar, în ambianța plăcută și relaxantă, întâi mi- a fost curățat tenul. Obișnuiesc să nu aplic niciun produs de machiaj atunci când merg la clinica de frumusețe. Doar crema hidratantă cu SPF.  Tenul trebuie curățat și în acest caz, pentru a fi pregătit.

Etapele procedeului

20230908 134737 DermoVisage - poveste despre frumusețe

Prima etapă a procedurii DermoVisage este macro- exfolierea. Aceasta se realizează cu ajutorul unui aplicator de unică folosință ca mi-a fost prezentat sigilat. Suprafața abrazivă a aplicatorului (disponibil în 3 variante), îndepărtează celulele moarte și tot ce încarcă tenul.

Urmează etapa a doua, în care are loc masajul cu micro- vibrații de înaltă intensitate. După ce tenul a fost exfoliat, se aplică o mască cu acid hialuronic și aloe vera.  Apoi, cu un aplicator din silicon moale se masează pe întreaga suprafață a măștii. Deloc dureros sau inconfortabil.

În timp ce achidul hialuronic și aloe vera calmează și hidratează pielea, aplicatorul va genera niște micro- vibrații. Cu ajutorul acestora, se stimulează și crește producția de colagen și elastină. Rezultatul: ten tonifiat și efect lifting. 

20230908 134924 DermoVisage - poveste despre frumusețe

Terapia cu lumină roșie este a treia etapă a procedurii DermoVisage. Terapia cu lumină roșie este utilizată pe durata întregii proceduri, atât în exfoliere cât și în masaj. Rolul acestei terapii este acela de a activa regenerarea celulalară, procesul de vindecare și stimulare a circulației.

Relaxare & așteptări

După încheierea masajului, masca a fost lăsată să acționeze timp de 10 minute. M-am relaxat în acordurile muzicii și pur și simplu mi-am eliberat mintea de gânduri. Nu, nu pot spune că am făcut vreun exercițiu terapeutic, meditație etc. Doar m-am destins. Aproape maxim. Eram curioasă să văd rezultatul.

După îndepărtarea măștii, pielea a fost curățată de surplus. Era pregătită să- și primească bonusul. Crema contur pentru ochi, crema hidratantă antirid și SPF. Aplicate cu delicatețe pe tenul care simțea oarece senzație de usturime. De foarte mică intensitate. Însă e de înțeles: DermoVisage exfoliase, îndepărtase și curățase intens.

dermovisage

Tenul meu era gata să privească lumea în ochi. DermoVisage Intensive făcuse asta. Pe lângă aspectul catifelat, luminos, plăcut, i-a redat încrederea. Sigur că avea(m) nevoie! M-am privit în oglindă preț de câteva minute în timp ce îmi aranjam părul.

Când te crezi într-o poveste … adevărată

Hmmm. Pielea e luminoasă. Nu, nu o voi atinge și nici nu voi pune nimic până seara, la culcare. Hei, mai e ceva! Porii dilatați s-au estompat (nu se putea să dispară așa, din prima :)). De fapt, acesta era unul dintre cele mai supărătoare aspecte în ultima vreme. 

Bine, ar mai fi și ridurile fine… care nu prea mai sunt vizibile. Și pistruii, și petele pigmentare, care par să se fi înmulțit ca ciupercile după ploaie. Ei, chiar nu sunt într-o poveste și nici vreo novice în tratamente estetice, dar și aici este o îmbunătățire. Deci, pot merge să sărbătoresc.

E clar: trebuie să continuu procedura DermoVisage. De altfel, mai toate protocoalele de lucru recomandă 6 ședințe la distanță de 2 săptămâni. Eu însă mă gândesc și la FaceTight (recomndat), SRS… Dar, stați liniștiți, vă țin la curent cu deciziile pe care le voi lua.

353835220 214428308158969 3583044957415420624 n DermoVisage - poveste despre frumusețe

Concluzii sau răspunsuri

Până atunci, voi concluziona. Sau, altfel spus, voi răspunde la câteva întrebări care îmi imaginez că vă preocupă. Spre exemplu: ”de ce aBeauty Clinique și cum aleg tratamentele, procedurile.”

În primul rând aleg clinicile aBeauty pentru siguranță. Iar asta duce implicit la calitate, curățenie, tehnologie și tratamente performante. Nu în ultimul rând, la oameni și profesionalism. La acestea se adaugă rezultatele, care nu m-au dezamăgit. Și intimitatea de care mă bucur în clinicile aBeauty.

Cât despre alegerea tratamentelor, merg întotdeauna pe recomandarea profesionitului. După o diagnoză stabilită face to face cu specialistul, primesc propunerea. Recomandarea potrivită problemelor și nevoilor tenului. Ținând cont de problemele de sănătate, medicație, alergii etc. Abia apoi vine alegerea, decizia. Așa s-a întâmplat de fiecare dată și acum, cu DermoVisage intensive.

20230704 081637 1 DermoVisage - poveste despre frumusețe

Recomand

La final, recomandarea. Experiențele mele la clinica de estetică aBeauty, mă îndreptățesc să fac recomandări. Așadar, recomand sincer, atât serviciile, cât și clinicile și profesioniștii.

Voi ați aflat de procedura DermoVisage aBeauty Clinique? Ați alege DermoVisage? Ce alte tratamente, proceduri, servicii v-ar plăcea să încercați? Dacă le-ați încercat, aștept impresii!

Până data viitoare, aveți grijă de voi!

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Sooley

felicitări

september

Rate this post