Salut, prieteni! Într-o lume a vitezei, a tehnologizării dar și comprimării timpului, problemele par tot mai greu de ținut în frâu. Căutăm cu toții să ridicăm standardul calității vieții dar asta vine în strânsă legătură cu veniturile. Venituri pe care le obținem cu muncă și sacrificii. Altfel nu se poate sau nu am descoperit noi calea (încă!). Astăzi, povestea pornește de la rolul unei agenții de traduceri în viața noastră. La prima impresie, ați putea spune că nu aveți treabă cu asemenea servicii ba, mai mult, nici nu vă interesează. Ei bine, vin să vă argumentez că nu este deloc așa, sperând să vă convingă povestea mea.

Rolul unei agenții de traduceri în viața noastră

În urmă cu vreo nouă, zece ani, descopeream un loc de care aveam să mă îndrăgostesc. Mergeam în vacanțe, era frumos și cam atât până în momentul în care sănătatea mi-a dat de furcă. Totul s-a năruit și viața mi s-a schimbat total după intervenția suferită. Cu mari eforturi și sacrificii am reușit să ajung din nou în locul pe care îl descoperisem.

Rolul unei agenții de traduceri în viața noastră

Atunci am realizat de fapt de ce îmi plăcea atât de mult acolo: clima avea un efect benefic asupra sănătății mele. Așa a început să încolțească din nou dorința de viață (”există viață și după”) și să-mi cumpăr o locuință acolo. Bine-bine, toate bune și frumoase, dar de unde bani?

Cred că nimic nu este întâmplător din ceea ce mi se întâmplă astfel că, frământată de gânduri, trecând prin fața unei instituții văd un anunț de angajare. Cu speranța încolțită în suflet, intru să cer detalii.

Rolul unei agenții de traduceri în viața noastră

Job & traduceri

Era un job care mi se potrivea, într-un domeniu în care am experiență, salariul era foarte bun, totul părea simplu și realizabil. Era ceva totuși ce îmi punea piedică: aveam nevoie doar de documente traduse și autorizate.

Pfffui, eram la un pas de reușită și mă împiedica taman o ”amărâtă” de traducere? Sigur că internetul este plin de servicii de acest gen iar Google translate și engleza mea medie puteau fi o variantă. Numai că eu am nevoie de ceva specializat, de încredere. Era absurd să pierd totul din cauza unui serviciu prost făcut. Un singur cuvânt tradus eronat mă lăsa fără job iar asta nu era deloc ceva lipsit de importanță.

Dau câteva mesaje prietenilor și aflu de existența unei agenții de traduceri care mai mult de-atât, este partener de încredere în acest domeniu. Publitrad este ceea ce aveam nevoie: traducere engleză urgentă, la nivel profesional, cu experiență de 9 ani.

Motto: Gestionăm, traducem, edităm, corectăm, revizuim, verificăm, testăm… Ne ocupăm noi de toate!

Rolul unei agenții de traduceri în viața noastră

Fără a mai pierde timpul care costă, trimit mesaj agenției de traduceri, cu specificația că mi-ar fi de ajutor o estimare preț traducere rapidă. Deosebit de prompți, primesc răspunsul în 10 minute asigurându-mă că voi beneficia de o traducere corectă, revizuire, corecții și interpretare, acolo unde este cazul. Atașez documentele care urmează a fi evaluate, primesc o estimare personalizată și soluția recomandată.

Simplu și rapid, odată rezolvată problema traducerilor, merg cu documentația pusă la punct, o depun, primesc răspunsul și merg la  interviu. Lucrurile au decurs foarte bine, firesc iar jobul a fost al meu.

Vreți să aflați continuarea?

În urma jobului obținut am reușit să strâng ceva bănuți, urmează să fac un credit pentru achiziția unui mic apartament. Pentru asta, am nevoie, din nou, de serviciile autorizate de traducere. Pentru că m-au convins prin profesionalism, seriozitate și rapiditate, pe înțelesul meu, alegerea mea este tot Publitrad. 

Ați avut nevoie la un moment dat de servicii de traduceri specializate? Care este povestea voastră în cazul în care răspunsul este afirmativ? La ce agenție ați apelat? Pentru a vă convinge de calitățile agenției Publitrad puteți face o încercare.

Până data viitoare, bazați-vă pe servicii profesioniste și credeți în voi!

 

UniquebyMM

 

Articol publicitar  campanie umanitară

Share and Enjoy !

0Shares
0 0