La mulți ani, dragi prieteni! Să aveți un an minunat! Cu sănătate atât cât aveți nevoie, bucurii și iubire cât cuprinde! Dacă v-ați făcut planuri, să vi se împlinească, dacă încă vă gândiți la ele, repeziciunea gândului, echilibrul și curajul să vină în ajutorul vostru. Să aveți puterea să treceți peste tot ceea ce vă va pregăti viața. Să folosiți timpul cu chibzuință, inteligent spun eu, pentru că, nu-i așa, tot acolo ajungeți și ziua are tot 24 de ore. Aveți grijă de voi, fiți unici, speciali, buni, cei mai buni, tot anul!

Cele mai citite sau, top 9 articole

 

Cele mai citite sau, top 9 articole

Odată ce am spus tot ce doream neapărat să transmit la început de an, pot trece la o introspecție a anului tocmai încheiat. M-am tot gândit dacă să povestesc despre ”succesurile” :)) personale sau planurile mele pe termen scurt, mediu și lung. Sincer, mi s-a părut destul de tipic și cam personal. Iar eu vreau să vă țin (mai) aproape anul acesta de mine, de blogul meu care crește și devine din ce în ce mai cunoscut. Pe principiul ”ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, am decis să fie o lectură scurtă care să nu obosească, a se citi plictisească, din primele zile ale anului. Sper să și reușesc :)!

Cele mai citite sau, top 9 articole

Promit!

Așadar, m-am gândit să scriu acest articol în care vă mulțumesc pentru interesul acordat scrierilor mele și, promit că voi continua în același stil. Voi continua să accept provocări de toate genurile, inclusiv competiții și să mă implic atât cât pot, în campanii umanitare. Am să promovez în continuare în stilul meu, cu sinceritate, branduri în care cred.

Promit să nu renunț în viitorul apropiat nici la impresiile despre/și destinațiile de călătorie sau rețetele, ”bucătăreala” în stil unique :). Am să scriu mai departe despre frumusețe și îngrijire, pasiuni, sănătate, evenimente și povești reale de viață așa cum sunt ele.

Cele mai citite sau, top 9 articole

Pentru că am vrut să văd care vă sunt preferințele, căutările, am făcut o cercetare și am aflat care sunt cele mai citite articole ale anului trecut. Știu că și aceste topuri sunt destul de întâlnite dar mi s-au părut mult mai importante, drept pentru care am alcătuit și eu unul. Iată mai jos, linkurile articolelor cu pricina:

  1. Viața merită auzită
  2. Surpriza aniversării de 50 de ani
  3. Mi-am comandat o saltea Amber
  4. Casa din vis
  5. Magazinul online Joolar.ro -the best
  6. Vreau afacerea mea sau nu?
  7. Interviu cu Gina Bradea: secrete,rețete, povești
  8. Bunătăți cu ouă de prepeliță
  9. Lecția despre bani, economisire și muncă

 

Ce am înțeles din acest top? Așteptările cititorilor mei sunt diverse dar și faptul că sunt(eți) deosebiți. Aștept răspunsurile, opiniile, ideile și dorințele voastre pentru abordările viitoare. Până data viitoare, drum liber la realizări, sănătate și belșug în anul 2019!

 

UniquebyMM

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0