Bun găsit! Prima lună din an, uneori chiar şi a doua, lucrurile nu demarează cu viteza pe care ne-am dori-o. Până se fac bugete, până ne dumirim că a început următorul an, ne trezim la sfârşitul lui ianuarie, uneori chiar la mijlocul lui februarie. Timpul este cel care nu se împiedică de nimic, nu se opreşte niciodată, nici măcar nu încetineşte Dacă mai avem “norocul” să vină şi vreun virus nou sau cine ştie ce eveniment major, putem considera începutul de an compromis.

business coffee composition computer 265667 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Cuprins

Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Anul care tocmai se apropie de final a fost unul dintre cei mai complicaţi şi, între noi fie vorba, l-am fi vrut plecat de prin aprilie. Dar, cum spun eu mereu, omul este cea mai adaptabilă fiinţă  şi am făcut-o cu brio şi de această dată.

Indiferent de capacitatea de adaptare de care dispunem însă, cel mai important lucru este să nu uităm de recunoştinţă. În opinia mea, să fiu recunoscătoare pentru tot ce primesc, pentru tot ce mi se întâmplă şi să mulţumesc tuturor reprezintă generatorul de bine şi pozitivism. De ceva vreme am învăţat că nimic nu este întâmplător, că Universul crează un echilibru al tuturor celor ce se întâmplă, după calcule perfecte, numai de el ştiute.

pexels photo 1274260 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Tot din recunoştinţă şi pentru a le mulţumi tuturor celor cu care am avut plăcerea să colaborez, am decis să scriu a doua parte a articolului pe care îl găsiţi aici dacă nu l-aţi citit.

Partea a doua a anului

După ce am promovat şi susţinut pro bono cât am putut în prima parte a anului, în  a doua jumătate au început să se mai dezmorţească puţin lucrurile. Au apărut câteva campanii de promovare pe cunoscutele platforme de blogging Blogal Iniţiative şi Blog Awards la care am participat şi am luat câteva premii.

În aceeaşi perioadă m-am înscris pe câteva platforme noi şi agenţii, însă cea mai interesantă mi s-a părut Get Blogged, o platformă englezească. A fost şi singura pentru care am scris câteva articole plătite şi am colaborat direct cu branduri din marketplace.

pexels photo 917463 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Sezonul vară-toamnă

Lunile de vară şi toamnă le-aş putea numi vedetele anului deoarece, mi-au oferit oportunităţi extraordinare, la care nici nu visam. Mi-au oferit parcă un fel de premiu pentru munca depusă de la începutul anului până în acel moment..

Pentru exemplificare aş începe cu reluarea şedinţelor şi a colaborării la ISV Beauty Room. M-am bucurat de câteva şedinţe de îngrijire şi înfrumuseţare care mi-au oferit un adevărat răsfăţ, mi-am schimbat look-ul şi am rezolvat problema mani-pedi. A fost o plăcere să reiau vizitele şi să scriu despre calitate, profesionalism şi dedicare. Mulţumesc ISV Beauty Room şi mult succes în tot ce faceţi!

IMG 20200518 162929 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Pentru că ador decorul şi decorurile, am scris cu drag despre Cromatique şi experienţa mea cu magazinul de materiale. Cred că le-a plăcut şi lor, pentru că m-au premiat. Mulţumesc pentru oportunitate!

83392785 2694181680695085 8862332413028597760 o Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Îmi este tare drag să vorbesc despre oameni de succes, despre pasiune, despre respectul pentru consumatorul de produse sau/şi servicii, despre talent. Iar anul acesta, a doua lui jumătate, mi-a oferit oportunitatea de a întâlni şi cunoaşte oameni extraordinari.

Simplitatea este cheia eleganţei – Coco Chanel

De departe, cel mai frumos, cel mai onorant moment, cea mai extraordinară întâlnire a fost cea cu marea creatoare de modă Liza Panait. Uneori, cuvintele pot părea mici, insuficiente pentru a exprima anumite stări sau sentimente.

IMG 20200917 092240 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Experienţa pe care am trăiit-o însă, mi-a demonstrat că nici nu este nevoie de cuvinte mari ci, de sinceritate, atunci când este vorba de Liza Panait. Şi, dacă ar fi să rămân în domeniul acesta atât de fascinant al modei, citatul “Simplitatea este cheia eleganţei” (Coco Chanel) se potriveşte perfect.

IMG 20200826 104829 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Cu fiecare vizită în magazinele creatoarei, cu fiecare recomandare sau fiecare  model descoperit, fiecare eveniment, plăcerea de a scrie este mai mare. Fără a schimba ceva din stilul meu, experienţele reale îmbrăcate în poveste, scriu cu pasiune şi drag de fiecare dată.

Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Concluzionând: cum să nu cred, că “Cineva, acolo sus, mă iubeşte”? Cum să nu fiu recunoscătoare şi să nu mulţumesc? Dimpotrivă! Mi se pare firesc să o fac simplu şi umil: Mă înclin în faţa talentului şi omului Liza Panait! Chapeaux! Mulţumesc, succes şi inspiraţie în continuare!

Tot despre omenie şi iniţiativă este vorba şi în cazul colaborării pentru Băile Olăneşti. Abia după ce am scris articolul, am aflat că iniţiativa, documentarea, munca depusă în construirea unui site dedicat Băilor Olăneşti sunt pro bono. Un om care s-a gândit la binele staţiunii, al turismului (balneo), al oamenilor, nu a aşteptat ajutorul autorităţilor, s-a apucat de treabă.

pahomie2 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Tot despre oameni admirabili

M-a impresionat tare plăcut şi asta m-a determinat să – mi promit să-i vin în ajutor cu toată susţinerea şi puterea de care dispun. Toată admiraţia pentru ceea ce faceţi! Felicitări şi mulţumesc!

Majoritatea evenimentelor acestui an s-au anulat, amânat sau au fost organizate în online, dar au fost şi unele care, respectând toate condiţiile şi măsurile de siguranţă, s-au desfăşurat totuşi offline. La două dintre acestea am avut bucuria şi onoarea de a fi invitată şi bineînţeles, am acceptat cu mare plăcere.

Evenimente şi lansări

Ambele evenimente merită menţionate, pentru că, deşi condiţiile de criză nu sunt propice deschiderilor, sunt omeni care găsesc curajul şi puterea să o facă.

IMG 20200721 163643 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Primul eveniment a fost lansarea navei tip Airbus A320-200 aparţinând Companiei aeriene Animawings. Evenimentul mi-a oferit experienţe în premieră, extraordinare, inedite. Mulţumesc Christian Tour, aştept şi altele asemeni acesteia!

Cel de-al doilea, a fost lansarea magazinului online Alluxuri – genţi din piele naturală. Invitaţia a venit din partea Ioanei Constantin Ishikawa căreia îi mulţumesc că s-a gândit la mine iar evenimentul a fost extrem de bine organizat, intr-un decor deosebit. Felicitări şi succes!

IMG 20201009 183327 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Revin puţin asupra subiectului despre oamenii pe care îi întânim la un moment dat în viaţă, nu pentru că am uitat ci, deoarece este oarecum legat de primul eveniment. Deoarece oportunitatea de a pleca în vacanţă ne-a luat pe nepregătite, nu am avut prea multe opţiuni pentru cazare.

Cu această ocazie am reîntâlnit omul Lili Stoica care şi-a oferit disponibilitatea de a ne ajuta să avem o vacanţă frumoasă. Am simţit că trebuie să scriu despre toate astea pentru a-i mulţumi! Mai ales că este o româncă de succes în afară, adică în Tenerife. Mulţumesc!

IMG 20201018 114501 1 Cum au decurs colaborările în 2020 (2)

Am ajuns la final

Anul a ajuns la final. La fel şi povestea mea despre colaborări şi colaboratori în ciudatul, complicatul sau cum i s-a mai spus acestui an. Concluzia este că, una peste alta, cel puţin pentru mine, nu a fost un an atât de rău.

Dacă se putea mai bine? Da, categoric, dar se putea şi mai rău, de aceea, eu sunt recunoscătoare şi  mulţumesc! Dacă am avut şi pierderi, lovituri, dureri? Din nou, da! Dar puteau fi şi mai mari, şi mai dureroase, şi mai multe. Deci, din nou: mulţumiri şi recunoştinţă!

Fără îndoială, ce reprezintă fericirea pentru mine s-ar putea să nu reprezinte şi fericirea voastră. Ce înseamnă pentru mine mulţumire şi recunoştinţă, să nu fie şi pentru voi. Prin urmare,  închei urându-vă tuturor sănătate şi un an aşa cum vi-l doriţi!

Până data viitoare, fiţi recunoscători!

UniquebyMM

 

Mulţumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiţi!

Pentru a nu le pierde pe următoarele, luați în calcul abonamentul la blog sau dați like paginii de Facebook

Rate this post